ИмбИцили...The Chameleon написа:Всички имбацили си приличат...
FORUM:The video game (Character Screenshots)
и мой 
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
- martinkfreеman
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Penny,дразниш със своето некомпетентно мнение и детско мислене.Като не знаеш,не говори.Тру хаусерите като мен НЕ СА фешъни!Запомни това.
http://enjoy.forumi.us/vp3.html
Ето ти снимки от един от най-големите клубове в Ибиза.На фешънчета ли ти изглеждат?
Не искам да обиждам никого,камо ли в тази тема.Не разбирам нищо от метъл и затова си мълча.Мълчи и ти,защото си смешен.
@Arcatraz-успокой се,преувеличаваш малко.Тук трябва да се приобщиш към общото стадо.Не те знам какъв си,тру хаусър ли си...Просто мълчи и това е.За всеобщо добро.
И стига писахте тука.Темата не заслужава да бъде оспамена.Твърде велика е.
Та така.По темата.Лийч какво стана с моя модел?Ще можеш ли да му сложиш къси панталони и малко коса?
http://enjoy.forumi.us/vp3.html
Ето ти снимки от един от най-големите клубове в Ибиза.На фешънчета ли ти изглеждат?
Не искам да обиждам никого,камо ли в тази тема.Не разбирам нищо от метъл и затова си мълча.Мълчи и ти,защото си смешен.
@Arcatraz-успокой се,преувеличаваш малко.Тук трябва да се приобщиш към общото стадо.Не те знам какъв си,тру хаусър ли си...Просто мълчи и това е.За всеобщо добро.
И стига писахте тука.Темата не заслужава да бъде оспамена.Твърде велика е.
Та така.По темата.Лийч какво стана с моя модел?Ще можеш ли да му сложиш къси панталони и малко коса?
|
|
| 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Rudecraft/Orange, мисля , че Алкатраз не го е казал с лоша нотка, ами с добронамерен кеф
И да, помня в темата на Ал дали хауса е фешънска музика, ти обижда метълите. ;р Не , че ми дреме де.. :Д
И да, помня в темата на Ал дали хауса е фешънска музика, ти обижда метълите. ;р Не , че ми дреме де.. :Д
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
DennisEverything?
- Обратна връзка:
Да,знам.Тогава нямах лоши намерения и засегнах някои хора,на които се извинявам.The Chameleon написа:Rudecraft/Orange, мисля , че Алкатраз не го е казал с лоша нотка, ами с добронамерен кеф![]()
Нищо против метъла като музика нямам и против хората дето я слушат.Има супер пичове сред тях.Просто не ми влияе като музика.Вие си го харесвайте.
Но поне съм слушал всякакъв вид метъл и то доста песни и мога да изкажа някакво мнение,докато Пени знае 2-3 комерсиални бози и си мисли,че това е хаус и е фешъния..
Прав ли съм?
И бтв,за играта.Лийч гледай да загатнеш нещо от хаус vs метъл
Ще стане интересно.Не да разделяш на отбори и етц,а просто да направиме някакви фрази.Да се загатне нещо от тия спорове
|
|
| 
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
@Zero-Blade давай някви произволни глупости. Ако можеш и " I WONT DENIK NOW!!1!"Zero-Blade написа:Кажете какви реплики ви трябват и тях ще ги сготвим.
Косата е готова. За късите панталони не знам.Rudecraft/Orange написа:Та така.По темата.Лийч какво стана с моя модел?Ще можеш ли да му сложиш къси панталони и малко коса?
В някой от следващите епизоди.Пича С Астмата написа:Уеуеее, тая тема кога е стигнауа тоукова много стуанци![]()
Аз ще бъда уи вкауан в игуата![]()
Кво стана с creator? Уж се беше навил да прави реплики и героя му е готов.
- Edwin Odesseiron
М.Ъ.Р.З.Е.Л.Кирилица написа:Аре лийч дай някое друго шотче
Форумците ги има и на скрийнове няколко страници по-назад.Notorious™ написа:Я кажете кои форумци са в играта
едит:
Чудя се дали ще пуснат в списанието едно ревю за тая игра като я завършиш
Съмнявам се дори да я сложат на диска. Никой от PCM Team не ебава, може и да са обидени, а и чакай да я завърша, че ме е налегнал мързел и нямам време. Струва ми се, че я правя толкова време, а са само около 20 дни.
П.П. Май ще трябва да има нещо такова в началото:

Едит:
Ф ф ф