FrAnTic1bg написа:А за графиката. Мога ли да се смея.... ама силно..... Заеби ЦнЦ3, Кох или ДОу. http://youtube.com/watch?v=IromEM2CkBQ& ... ed&search=
Еми... WiC ще излезе тaзи година а дъртото се очаква следващата година...... Е нямам коментар.
Понякога ми харесва как се изнервяш и започваш да нападаш отчаяно
Ми подправката и тиберия технически единственото им общо е,че се събират от "харвестър".
Евала на близард че поддържат играта - но за С&С3 излязаха 4 за 2 месеца
На мен си ми харесва тази на С&С
Казвате че CnC3 не е балансирана.
Много хора ще ми се ядосат за това което ще кажа, но игрите C&C 3, DoW и Battle for Middle Earth си приличат много по геймплея
Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно.
Blizzard >>>>>> ALL
Tadaima написа:Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно.
А необективно ли е да се оцени графиката на SCII като хубава?
tadaima написа:Прекалено много се повтаряш в мненията си.
Трудно може да се спори, защото мнозинството от защитаващите ск1 не са играли достатъчно ртс игри за да могат да ги оценяват, камоли обективно.
Immaterium написа:Всъщност както и да го погледнеме C&C3 е по-добра от Ск2 по няколко причини :
Обявена е за крал на РТС-ите ...
Immaterium написа:Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ...
Едно е да ми набуташ баналната история за хора затворници и некви плазмодии + добре развити дебили които всички ритат ...
Immaterium написа:Друго е да пресъздадеш дълбока атмосфера наситена със съспенс, неочаквани обрати и страхотни герои пресъздадени от страхотни актьори.
Immaterium написа:От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ... невероятно предадена е и такъв страхотен сюжет просто няма , много далеч напред е от клишетата както и да го гледаме![]()
Immaterium написа:аз ще остана само да ви чета и да ви се смея.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
Immaterium написа:Всъщност както и да го погледнеме C&C3 е по-добра от Ск2 по няколко причини :
Първо Ск2 не е излязла и сега C&C3 води играта ...
Обявена е за крал на РТС-ите ...
Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ...
От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ...
Така ,че седете си мирно ... едните ще играят и ще движат пиксели по бонбони и захарен памук а другите ще се бият за опустошени зони със Тиберий, в една негостоприемна вселена наситена със фанатизъм, постоянна опасност и истински екшън.
Ако говориме за фенове още първата седмица са продадени 1 милион копия
И да плюете и да мажете това ще остане факт
Защо пък, темата е интересна, може да се направи анализ на феновете на ск...
tadaima написа:От където и да се погледне C&C3-то е иновативно във всяко отношение дори във история ...
Играта използва симетричният метод, който бе захвърлен през '97 от повечето производители, това говори достатъчно?
Tadaima написа: И ти що си разбрал дълбините на човешката душа и прозрял това що стотици преди тебе не са разбрали би ли разкрил таз' мистерия пред нас?
Tadaima написа:Казвате че CnC3 не е балансирана.
Готов съм да претендирам, че тази игра дори не покрива минималните изисквания. Ако си на друго мнение моля те дай причини, защо това нещо трябва да се играе.
Играта, определо е със векове пред крафта като вселена и история ...
единствената вселена със Филми между мисиите , интрота и завършващи такива със РЕАЛНИ ХОРА !
единствената вселена със Филми между мисиите , интрота и завършващи такива със РЕАЛНИ ХОРА !