doggymien4o написа:Can I have all?
You cant have even one.
Кво останало за зле прикрития пенделчо Strain.
doggymien4o написа:Can I have all?
High_voltage написа:be jealous!
http://www.youtube.com/watch?v=35EaBr8eous

+1, никви килца отгоре не й трябватGipo написа:Точно мой тип мацорана![]()
Яденето е за нас мъжете![]()

ЪмHigh_voltage написа:BOOOOOBIIIIIESenemy написа:![]()
Дини на пръчка, брат, дини на пръчка. Но е яка.
А тая да почне да се храни и да трупне малко месце на тия кокали. Скоро няма да може да има деца...enemy написа:![]()
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
WOW, ако наистина е на 13AcTivE написа:Тринадесет годишно кифле.
Spoiler for :
Wait wut!? На 13? Какво, къде, как? Добре някои колеги от курса ми изглеждат по-"диеца" от таз'!AcTivE написа:Тринадесет годишно кифле.
Spoiler for :
Ама ще й извадиш душичката, ако ти падне, нали?! Хайде не бъди прекалено критиченHigh_voltage написа:Лесно се подвеждате: направила пилешкия анус, турила яките цаки, поседяла малко в солариума, и я виждате като по-възрастна. А всъщност тялото й не е чак толкова advanced. (но си го има, определено)
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Не, просто не ти достига интелекта да можеш да осъзнаеш величието на Ранд. Всъщност даже се съмнявам да си чел нещо нейно. Поредния олигофрен с абсолютно необосновано, но крайно мнение в тоя форум...Ред написа:Жената която съм постнал е дала началото на най-античовешката и дебилна философия която съществува :>