Userbars

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
---
Обратна връзка:

Мнение от --- »

Xayzer написа:
bg_talibana написа:
Xayzer написа: Само да кажа че по никакъв начин не подкрепям нацистки настроения. Виж, Атака ги подкрепям. Това банерче да се взима на шега.

attack (_;

Прав си, аз си мислех че го пиша на бг :lol:

(:

Ама и аз съм зле.. не съм затворил тага :/
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Волният Ездач написа:
SummerВeat написа:Изображение

Изображение

Устройва ли те?
Напълно. ;) Благодарско.
Оправих ти бар-а. Ето новия:

Изображение
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

Xayzer, това със Сидеров рулира! Само не знам дали е позволено такива свастики-мастики да си слагаш в подписа :wink:
It's me! :)

Изображение
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Изображение

Куууул.... ако бях фашист много щеше да ми хареса. Но не съм....
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Ледник

Мнение от Ледник »

Xayzer написа:Само да кажа че по никакъв начин не подкрепям нацистки настроения. Виж, Атака ги подкрепям. Това банерче да се взима на шега.
Изображение
Моля те, не може ли да го разкараш от сървъра, където си го качил? Това е гавра с българския национализъм.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Xayzer каза: Това банерче да се взима на шега.

Волният Ездач каза: Моля те, не може ли да го разкараш от сървъра, където си го качил? Това е гавра с българския национализъм

Xayzer пак ще каже: Това банерче да се взима на шега.

Краи на съобщението.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Abdominal Pain

Мнение от Abdominal Pain »

Споко Xayzer, сигурно Волният Ездач се бъзика. Поне така мисля, въпреки че не е сложил едно ":wink:"
Изображение

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Изображение
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Jocranes написа:Споко Xayzer, сигурно Волният Ездач се бъзика. Поне така мисля, въпреки че не е сложил едно ":wink:"
Явно не схващаш кога някой е сериозен, нали?
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Jocranes, много е явно че човека не се шегува. Разбирам и уважавам неговите виждания. Радвам се, че има хора които подкрепят, според мен, една истинска партия, и аз също съм им привърженник.
Но когато един човек започва да взема нещо толкова насериозно, че не може да приеме една малка шега, тогава нещата стават опасни.
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
Friendly Devil

Xayzer, Волният Ездач е прав. Хората които наистина разбират Атака! не искат Сидеров да се оприличава с Хитлер. Това пречи на каузата.

Но пък и ти си прав, че не е много хубаво всичко да се взема чак пък толкова насериозно. Ти отначалото си каза, че това е шега. Така че няма проблем.

Изображение
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

trigger happy написа:Xayzer, Волният Ездач е прав. Хората които наистина разбират Атака! не искат Сидеров да се оприличава с Хитлер. Това пречи на каузата.

Но пък и ти си прав, че не е много хубаво всичко да се взема чак пък толкова насериозно. Ти отначалото си каза, че това е шега. Така че няма проблем.
A ти със себе си наясно ли си ?
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!

LedEINIQ !!!!!
Аватар
Friendly Devil

Коля(Десетократно) написа:A ти със себе си наясно ли си ?

Амиии, да. А ти?

Изображение
Аватар
XaXeRa

Мнение от XaXeRa »

Xayzer може ли и на мен да ми направиш един бар искам да е взелено сложи няква готска картинка (Зелена кола например Lamborgini Diablo) и напиши:
I'm Stealth
Айде жив и здрав да си ако направиш нещо такова :)
Ледник

Мнение от Ледник »

Xayzer написа:Xayzer каза: Това банерче да се взима на шега.

Волният Ездач каза: Моля те, не може ли да го разкараш от сървъра, където си го качил? Това е гавра с българския национализъм

Xayzer пак ще каже: Това банерче да се взима на шега.

Краи на съобщението.
Когато едно нещо е гавра, то не може да се приема на шега. :roll:
Audiofly

Мнение от Audiofly »

*Stealth написа:Xayzer може ли и на мен да ми направиш един бар искам да е взелено сложи няква готска картинка (Зелена кола например Lamborgini Diablo) и напиши:
I'm Stealth
Айде жив и здрав да си ако направиш нещо такова :)
Ето ти нещо като за тебе!

Изображение
Изображение

Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Когато едно нещо е гавра, то не може да се приема на шега. :roll:[/quote]

Ааааргггххххх...... Не, спокоино Xayzer, дишаи дълбоко, а сега издишаи, вдишаи, издишаи.

Отпусни се бе Ездачо, с нищо не се гавря. Гавра е когато го правиш нарочно, с лоши намерения. Не прочете ли поста ми, след този които си квотирал? От един и същи отбор сме.
Ако трябва да си говориме за истинска гавра, нека споменем чалгаря слави трифонов, и това какво говорят тои и неговите хора за Сидеров. Отиди се оплакваи на БТВ да го свалят от екрана заради гаврата му с Българския Национализъм.
Хаиде Peace.
Изображение

27B-6
Ледник

Мнение от Ледник »

Аз направих флашче, в което две нинджи застрелват Волен Сидеров.
Аватар
Stiiv Olstin

Мнение от Stiiv Olstin »

Волният Ездач написа:Аз направих флашче, в което две нинджи застрелват Волен Сидеров.
Момче , това е гавра с Българския Национализъм , ти съзнаваш ли какво си извършил ?
Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!

LedEINIQ !!!!!
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Волният Ездач написа:Аз направих флашче, в което две нинджи застрелват Волен Сидеров.

Щи ми бъде много приятно да го видя, ако си го качил някъде.
:)
Изображение

27B-6
Ледник

Мнение от Ледник »

Още не е завършено, филмчето е далеч по-голямо и това е едва уводната сцена. За съжаление обаче запецнах на един проблем. Искам чрез натискане на един бутон просто да се прескочи на втора сцена. Въвеждам му следното простичко скриптче:

Код за потвърждение: Избери целия код

on (release) {
 _root.gotoAndPlay("Scene 2", 1);
}
И нищо не става. Това ми спъва цялата работа още в менюто. :evil: Като стане готово ще го пусна, да му се израдваме всички.
Публикувай отговор