Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
Не бе мисля че ше върви,но няма да видиш ефекти.Случайно да си се вглеждал как изглежда НХС:У(не 2) на ГФ4 и на карта с ДирХ 9???Разликата е огромна някои ефекти са недостъпни,А самите цветове на играта,или пък тези в които боядисваш колата си са напълно различни.А НФС:У2 няма да има много подобрена графика(същия енжин е) но ще има доста нови ефекти и т.н. на които гордите притежатели на ГФ4 няма да могат се порадват.
За Халф2 нищо не се знае,динственото е дали изисква хардуерна поддръжка на ДирХ 8.1 или по-нов.Но като писах по-горе това може да се заобиколи.Едва ли в близките 2-3 месеца ще излезе игра която да не върви на ГФ4,но на каква цена?Защо да играеш Халф2 като на екрана си ще виждат грозновато човече в 256 цвята със нащърбени и стърчащи пиксели заради липсата на PixelShader.Сплинтера примерно изглежда доста кофти на ГФ4,за Халфата да не говориме.
За Халф2 нищо не се знае,динственото е дали изисква хардуерна поддръжка на ДирХ 8.1 или по-нов.Но като писах по-горе това може да се заобиколи.Едва ли в близките 2-3 месеца ще излезе игра която да не върви на ГФ4,но на каква цена?Защо да играеш Халф2 като на екрана си ще виждат грозновато човече в 256 цвята със нащърбени и стърчащи пиксели заради липсата на PixelShader.Сплинтера примерно изглежда доста кофти на ГФ4,за Халфата да не говориме.
- Раскольников
- Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Има-на старя кашон като се опитах да подкарам Thief 3 с 3д аналаизър играта винаги или ме изхвърляше или забиваше и трябваше да рестартирам компа.HUN73R™ написа:Все още май няма игра която да не е подкарана на ГФ4
Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides
I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Ами от ГФ4 на ФХ не, но сравнявам ГФ2 с ГФ5200 като картина...Бах му разликата.Преди 5-6 месеца кат бях с ГФ2 с един приятел с 5200 си менкахме сейфовете че нямаше ко да праим...Викам му "мноо са ти грозни колите" а то без ДХ9 ефекти вместо плавно преливащи цветове и яки тонове имаше една грозотия...Бльок!HUN73R™ написа:Случайно да си се вглеждал как изглежда НХС:У(не 2) на ГФ4 и на карта с ДирХ 9???Разликата е огромна някои ефекти са недостъпни,А самите цветове на играта,или пък тези в които боядисваш колата си са напълно различни.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Гост
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Ми ако ги имаш мисля че има смисъл - това е върха на процеорите за момента.А остарели неща съм се убедил преди година че няма смисъл да си йупувам.Ако ще зимам нещо то е последен модел.Така направих с дъното и харда и сега се радвам на SATA докато приятелите се оплакват как прехвърлят няколко филма 1 час.А 3Ж АМД все още няма.Ако говориш за 3000+ Бартън - той е към $150.KRIS_4Y написа:Абре, има ли смисъл да се бръкна 300$ за 64 битов процесор ( котлон64 примерно ) или пък да дам 200$ за 3 гегахерцов нормален АМД ?
-
Гост
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Ами , 64 битовия к'во захранване иска, аз съм на 300 вата, пък и едва ли дъното ще ми го подържа, щото е Гигабайт АГП8 ... ?HUN73R™ написа:Ми ако ги имаш мисля че има смисъл - това е върха на процеорите за момента.А остарели неща съм се убедил преди година че няма смисъл да си йупувам.Ако ще зимам нещо то е последен модел.Така направих с дъното и харда и сега се радвам на SATA докато приятелите се оплакват как прехвърлят няколко филма 1 час.А 3Ж АМД все още няма.Ако говориш за 3000+ Бартън - той е към $150.KRIS_4Y написа:Абре, има ли смисъл да се бръкна 300$ за 64 битов процесор ( котлон64 примерно ) или пък да дам 200$ за 3 гегахерцов нормален АМД ?
Ами захранване 300 вата сигурно ще ти стигне.Но за А64 определено ще ти трябва ново дъно,защото той просто е с друг цокъл,спецално за А64.едно нормално добро дъно примерно е към 110$ - нормална цена като се има предвид че аз сега дадох 100 за 7N400 Pro2.Колкото по-скъпите дъна за Атлон ХР.Но ако ще си земаш процесор ще трябва дъно,вентилатор също така.KRIS_4Y написа:Ами , 64 битовия к'во захранване иска, аз съм на 300 вата, пък и едва ли дъното ще ми го подържа, щото е Гигабайт АГП8 ... ?
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Абе за марка - зимаш някоя от известните - Гигабайт,Епокс,АСУС,... ЕлитГруп(тя е известна ама не с положителни неща деKRIS_4Y написа:Е кои са най-добрите дъна за АМД според тебе
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Е, що му е на човека 550?Значи, взимаш нещо като fortron 350W - това което е 44 гущера и реална мощност 345В...На едно 350В Codegen реалните са 190...AIDUKA написа:KRIS™,кутията може да си я вземеш с всякакво захранване,то после си го сменяш с друго,max 550W.
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Ами 550ватово захранване има смисъл само ако имаш 2 GF 6800 в SLI режим...350В са достатъчни за един котлон64 със една 6800... това за 44 съм го избрал за 6800У-то, като я зема ( за съжаление баща ми вика че заради колонките ще се забави до коледа
) просто това зъхранване е сигурност... доказана фирма...Перфектно .Ако ти се дават пари - земи 400 В па дай още малко към процесора или дъното...Ако кокваш ше ти е по-спокс.
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
thegreenkrs
- Обратна връзка:
Най-вероятно ще взема 400б, така, сега един тъп въпросМакс Пейн написа:Ами 550ватово захранване има смисъл само ако имаш 2 GF 6800 в SLI режим...350В са достатъчни за един котлон64 със една 6800... това за 44 съм го избрал за 6800У-то, като я зема ( за съжаление баща ми вика че заради колонките ще се забави до коледа) просто това зъхранване е сигурност... доказана фирма...Перфектно .Ако ти се дават пари - земи 400 В па дай още малко към процесора или дъното...Ако кокваш ше ти е по-спокс.
-
thegreenkrs
- Обратна връзка: