Ей, форумът малко живна
Хората със смартфоните - какви функции и полезни приложения използвате? Аз съм все още далеч от това да използвам на 100% капацитета на моята естройка, но лека-полека се опознаваме и сближаваме.
Не разбирам какъв ви е проблема с фейсбука само... пътувайки за 15 минути в градския транспорт ми е кеф да поскролвам фейса или туитър или дори да чета е-книга (въпреки че е тъпо, щото тъкмо ми става интересно и трябва да слизам), пред това да гледам тъпо през прозореца. Друг вариант е да си чета нюсфийда, reddit или нещо друго подобно.
Освен традиционните приложения за комуникация като уацап и вайбър, като цяло най-често използваните аппове от мен са за разписанието на градския транспорт, лайвскор, вграденият имейл клиент на андроида, приложението на twitch (заедно с няколко дота приложения за новини и т.н.) ии май е това. Излиза, че използвам телефона си, за да се информирам и почти за нищо друго... е, и самото телефониране де :Д
Осми декември ще го жертвам и ще работя тази година, ама ми е през кура, щото и без това групата ни в университета не е от най-сплотените и като цяло нищо не са организирали :Д Пък после сигурно ще пийнем някъде със служителите ми от смяната.
(бтв Влади оня път като идвахте да гледате Тор колата имаше ли вкус на разредена?)
От постовете на Дантето първо си помислих, че нещо е тръгнал да ми елитарничи и щях да го нахраня, а после му видях поста с настолните игри и се поуспокоих. И все пак то си е до въпрос на вкус - ако зависеше от мен, аз във всеки един вариант бих избрал някаква виличка на пичка си лелина пред шайни блинк блинк хотел. Но и си зависи от компанията де.
Аз пък се кефя на брадата на Вальо, но е и на цялостният му суагърски вид
Не бих ебал Васко, по-скоро бих му бил два тупаника. Към края на месеца май ще хвана някаква отпуска и като се прибера в Русе ще го намеря
![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)