[Гес ху римембърд хис пасуърд бичез] freestyle tema

Нещата от живота
Публикувай отговор
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!

Re: [2013, краят отмина] 1000 СТРАНИЦИ И'АМЕ ДА ПРАВИМ, АЛОО

Мнение от Маце Борко »

Абе Тилка бе, от неадекватен по-неадекватен ставаш.

Като хванеш Лумия в ръце, по какво усещаш колко ѝ е слаб хардуерът?

Всъщност андроидът е виновен за това, че батерията ти не издържа ден, а за да си ползваш нормално телефона, трябва да е с хардуер за над 800, щото иначе ще се нагледаш на stuttering. После три месеца ползване и трябва да правиш рисет, щото се е затлачил като лайно в бабин кенеф. Докато Windows Phone е писан с мисъл за оптимизация на ресурсите.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

аз не отричам, че андроида дърпа батерия(както и супер амоледа, нях, нях), ама според мен между 1 и 4 ядра има разлика :D

квото и да си говориш - уиндоуса е яко орезана ОС
като хванеш тва, че броя на апликациите е няколко пъти по-малък от тези за андроид(за айфоните да не говорим), и като стигнеш до някви дебилизми, че примерно няма стикери за фейсбук или, че вайбъра бачка наполовина :D знам, че уиндоусите си имат предимства, знам, че работят леко, ама си има причина андроид да е най-рапространената в света,сеш се :wink:
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Излъгах ви, нямам си приятелка с цици, все пак е готино, как всички започнахте да ми гледате профила исках смао малко внимание :oops:

особено след като не ме поканихте на ид-то на дантето :cry:
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Моридин написа:Абе Тилка бе, от неадекватен по-неадекватен ставаш.

Като хванеш Лумия в ръце, по какво усещаш колко ѝ е слаб хардуерът?

Всъщност андроидът е виновен за това, че батерията ти не издържа ден, а за да си ползваш нормално телефона, трябва да е с хардуер за над 800, щото иначе ще се нагледаш на stuttering. После три месеца ползване и трябва да правиш рисет, щото се е затлачил като лайно в бабин кенеф. Докато Windows Phone е писан с мисъл за оптимизация на ресурсите.
ditto, точно това имах предвид с това че андроида е за жени и деца. Просто това е резултатът от прекомерната шарения, и това се вижда и от набора приложения достъпни в Google Play - игрички и тъпотийки в основната си част. Подходът на Microsoft към развиването на средата е точно както и към създаването ѝ всъщност. Софтуера се създава за да уползотвори напълно избраният за (почти) всички WP8 телефони хардуер, а от приложенията се залага само на най-есенциалните.

Дали тази операционна система някога ще преобърне пазара не телефони не знам, и не съм сигурен до колко това е целта, но за таргет аудиторията определено не мисля че има по-добро. За по-дезориентирания потребител и треторазреден Gingerbread би свършил работа. :arrow:

ПП
Основната част от WP8 телефоните са захранвани от Qualcomm Snapdragon S4 (включително и 920, 925, 1020), който е с две физически ядра, да не говорим че въпросния ATIV S oсвен с такъв процесор си е и баш със Super AMOLED HD :lol: :arrow:

Отделно що се отнася до приложенията, към момента те за андроид и iOS са ~800k, докато за WP8 са ~200k, за WP7 и Windows Mobile не знам колко са и не знам до колко има смисъл да влизат в сметката независимо че в бройката и за другите влизат приложения от предишните версии на системата. Така или иначе, това което изглежда 75% от почти всички приложения за андроид има своя еквивалент в най-много 10% от тези за WP, как стоят нещата в iOS не мога да знам, но преимуществата на Windows средата над нея са пък съвсем други. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

are spri da copy-paste-vash ot uikipederastiata, OK
OK >

OK ??

и се избръсни деба и свинята, на 20 години пикледаш ми седнал с тая клошарска брада

все пак разбираш кво е стил и кво е естетика
Аватар
Toxic Forever
Обратна връзка:

Мнение от Toxic Forever »

Nocturno написа: и се избръсни деба
tochno prez movember li deba :s
Toxic has left the building.
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

ToxicDiaz написа:
Nocturno написа: и се избръсни деба
tochno prez movember li deba :s
е слушай го па ти тоз.. бейбифейс недохранен :lol:

и съм на 24 но благодаря все пак, дееба голобрадия ти пършивец :lol:

и мойто момче, тва че ти не си в час, не означава че има некъв проблем да запомня един от най-разпространените SoC-ове на пазара. :lol: :arrow:

и всъщност, тва че масата тук сте крайно голи и боси що се отнася до технологиите е няква ебати жалката срамота, предвид че тва място колкото и да е изпаднало, би трябвало поне да е свърталище на tech savvy нехранимайковци, биии му майката.. :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Кур за смартфоните бе.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Селските вили са за компания от близки приятели и то за съботен хенгоувър, не за празнуване на 8-ми декември. Моите колеги в болшинството са си смотани, но поне имат вкус за празнуване на 8-ми декември и го организират в ултра добрите хотели.
За 8-ми декември най-добре си е луксозно хотелче. Има си евентуално СПА глезотийки, храната и пиенето те чакат на бюфетче, комфортна стаичка за почивка след препиване, всичко си е отоплено, жените са гримирани и радост за окото, хотелът обикновено е в цивилизация, където може да се разходиш и да ядеш сутринта едно шкембе против махмурлук. Освен това има и други групи хора, поради което мероприятието става още по-забавно. Дано съм помогнал с дилемата ти и приятно прекарване.

С част от първата заплата от новата работа поръчах един такъв телефон:
http://www.minideal.net/lenovo-s890-and ... phone.html
Много ми е любопитно как ще се държи китайско Леново от среден клас, а за тия смешни пари съм навит да рискувам, защото няколко човека вече ми дават позитивни коментари. Айде успех на телефончето с минаването на митницата тия дни. :lol: В интерес на истината старата и очукана Нокиа 5530 се оказа много жилаво добиче и въпреки това смятам да я ползвам паралелно с Леновото при определени ситуации.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Като видя някой със смартфон как маже по дисплея и си гледа фейсбука ме избива яко на ярост. Зомбита, братко... Аз за 8-ми мисля да си седя в София. Първо на ресторантче, после на барче и така. Не ми се пътува 2 дена за некав си 8-ми декември, пък колегите ми не могат да се забавляват без чалга, така че...
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

като прочетох "леки настолни игри" и кринджнах мноо мощно :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Pennywise
Latinica

Мнение от Pennywise »

Dante написа:Да бе, именно. Не съм претенциозна госпожичка, но не виждам смисъл да давам толкова пари, за да се чувствам все едно съм отишъл на село и при баба ми. С колегите ми е доста забавно, готини и печени хора, със сигурност ще се избухнем и ми става гадно като ги отрязах, но в последните месеци се събра толкова много работа, че 2 вечери с най-близките ти хора, които ще преминат в разходки, разговори, лека настолна игри, снимки и приятни вечери, ми звучат твърде изкушаващо. Щото не само, че съм по-зает от когато и да е било, ами и вече ми е втръснало от напивания и мащабни купони.
mislq che si gei
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Dante написа:Наслушал съм се на подобни коментари, но не мога да те виня, до съвсем скоро и аз така реагирах като чуех думата "настолни игри". Но, разбира се, както всички друго у нас, се оказа, че имаме доста изкривена представа за нещата.
с едничката разлика, че аз съм се запознал с истинската същност на настолните игри когато му беше времето. :lol: :arrow:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Dante написа: разходки, разговори, лека настолна игри, снимки и приятни вечери, ми звучат твърде изкушаващо. Щото не само, че съм по-зает от когато и да е било, ами и вече ми е втръснало от напивания и мащабни купони.
предпочитам още да спорим за GSM-и пред такива изцепки :?
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

тва е щото си лайно.

Изображение
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Dante написа:К'ви изцепки бе. Тука в последните 30 дни 15 вечери не съм трезвен :x
много си як брат
научи ме и мене как да съм толко як :(
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Васчо, ти трябва да станеш лице на рекламна кампания в подкрепа на оралния секс! Показват те теб и слагат надпис - ето какво може да се случи, когато практикувате стандартен секс! Кратко, ясно и евтино.
Замини за Китай, държавата ще ти даде луди пари, за да те използва за назидание на младите с цел намаляване на раждаемостта :wink:.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Dante написа:К'ви изцепки бе. Тука в последните 30 дни 15 вечери не съм трезвен :x
После аз съм имал проблеми с пиенето ;д
Its me bitches написа:наркомани за спорт :(
ПРОБУЕМ?
Warbringer написа:Като видя някой със смартфон как маже по дисплея и си гледа фейсбука ме избива яко на ярост. Зомбита, братко...
Именно. Оня ден се прибирам към нас и в трамвая гледам, събрали се на кръгчето пет пачи на по 16-17, забили главите надолу, смартфоните в ръцете и си гледат фесбуците. За 25 минути път си казаха общо 3-4 думи. Ебал съм им живота.

Що се отнася до осми декември, отивам в априлци с мойта компания от университета и два дена нема се запра. Парти, кетчуп, чубрица, мадафака.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

добре де ся шо сте толко тъпи сичките
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

theждъ написа: е слушай го па ти тоз.. бейбифейс недохранен :lol:

и съм на 24 но благодаря все пак, дееба голобрадия ти пършивец :lol:

и мойто момче, тва че ти не си в час, не означава че има некъв проблем да запомня един от най-разпространените SoC-ове на пазара. :lol: :arrow:

и всъщност, тва че масата тук сте крайно голи и боси що се отнася до технологиите е няква ебати жалката срамота, предвид че тва място колкото и да е изпаднало, би трябвало поне да е свърталище на tech savvy нехранимайковци, биии му майката.. :arrow:
още 50 реда пикня да беше изписал, нямаше да промениш факта, че мязаш на клошар, брат

кво ми се прайш тука, аре споко само :arrow:
Публикувай отговор