Fenrir написа:Най-обичаната личност тук.рекънектъ написа:И все пак, коя е Диана ве(особено от Нокти).И върви пиатй 1/2 от форума, защо.
olololoolol...
--
Hellsing/TV.OST-II.Ruins/05.Ruins_Soul_Rescuer.mp3
Поздрав, момци!
Fenrir написа:Най-обичаната личност тук.рекънектъ написа:И все пак, коя е Диана ве(особено от Нокти).И върви пиатй 1/2 от форума, защо.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
С кого бях?Existence написа:Оня ден (четвъртъка) те видях на Славейков, ся се сетих да се похваляSquiz написа:С Баци Рийд и другите снощи мина страхотноТо не ебше лигавщина то не бяха простотии...И ядене! Слава чуждите гаджета които да ти сготвят закуска на сутринта!
И нещо я объркват с мен напоследък. Владо бе, кажи, че съм си (Н)аз!Fenrir написа:Най-обичаната личност тук.рекънектъ написа:И все пак, коя е Диана ве(особено от Нокти).И върви пиатй 1/2 от форума, защо.
Две лайна се разхождали и срешнали една дрисня.Кире_Гръчата написа:МЛЪКВАЙ БЕ, ЛАЙНОрекънектъ написа:И все пак, коя е Диана ве
Кире_Гръчата написа:Това е много изгодно. И аз го имам и май имаше некакви оферти от Швеция, някакъв университет там... Но не се поинтересувах много-много, щото нямах намерения да ходя да уча там. Иначе човек ако иска хубава китара - там трябва да иде
Всъщност сестра миGod of Gods написа: Диана е майка ти
чукам, влизам, гледам заключено
Това тест ли е?Squiz написа: С кого бях?
Не искам да знам какво ти е причинил този древноримски философ.човeк написа:След чикий съм красив.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
И какво му причини?Извън градско и кво?От пета на втора/трета ?От 120/130 на 20-25/30-35?Издъни двигателя ли?Нищо не ни казваш!Подробности бе момче!И не си мисли че това което си направил е за хвалене неща да си мисля като ти дадът собствена кола колко минути живот ще има.Till Lindemann написа:аз вкарах двигателя на колата в сервизен режим и скоро май ма няма да карам шофьорски курсове
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Подсигурявам се за Fallout 3.Till Lindemann написа:за да играеш SPORE нали
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко