Ледник написа:Радо, комунистите извършиха такива нечовешки, сатанински зверства, в сравнение с които хитлеристкия режим е като детска въртележка в Южния парк в София. И все пак разни индиви безпроблемно се кичат с жълтия пентаграм/петолъчка, мотаят се из форумите с червени знамена на аватарите си и пропагандират някакви "светли идеали", дето и те самите не ги знаят какви са. Някакви санкции да има срещу тях? Хайде моля те.
Я раздуй за тея зверства, че нещо ми се губят?! Има ли затваряни, стапяни, обгазявани, прокудени?! Има 5 (сигурно са и повече, не знам точно...) милиона пратени в Сибир щот не са били на кеф от управлението... Само, че там имаш избор - можеш да си траеш, а не някой болен (и след него цяла държава) да каже, че ти си по-долен от него само заради това, че е ментално болен и се друса с опиати. И тъй като ти си по-долен трябва да умреш, като преди това спомогнеш с труда си за избиването на други като теб. И комунягите не са цвете, но баба ти е била по-доволна преди 89та от сега нали?! Аз не знам някой да е бил доволен в периода между 2те войни и по време на втората особенно.
За мен подобни хора (които открито пропагандират и демонстрират) "принадлежност" към тези 2 групи са чести смешници. Това е тема, за която само трябва да се чете и да не се допуска да се слуги отново, а не някакви да се правят на интересни пред инфантилизираните си приятелчета, че чак и по форуми да си слагат аватари и да тролват с неки ком./нац. изказвания...
За някои може да не е нещо, но за Бернарт или Щайн, чийто баби и дядовци са били ликвидирани не мислиш ли, че не е готина тема за "разговор". Ако има контрол такива хора биват лишавани от права да посещават детски форуми... В Германия те съдят, ако си ултра/наци мисля....
.