The official PCM футболен топик
Re: The official PCM футболен топик
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Aquilani, Van Bommel, Seedorf; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.
Barcellona (4-3-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Piquè, Abidal; Xavi, Busquets, Fabregas; Sanchez, Messi, Villa.
Barcellona (4-3-3): Valdes; Puyol, Mascherano, Piquè, Abidal; Xavi, Busquets, Fabregas; Sanchez, Messi, Villa.
LA COKA
- Till.Lindemann
барса ще мачкат
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Тез 100% вземат допинг нема начин!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
Vermic
- Обратна връзка:
Барселона са най-мръсния отбор!Жалко че сега водят с 3:2!!!Дано Милан обърнат работата!
Няма такъв смешен отбор като Барселона 
Може би за пръв път в живота си ще викам за Реал в мач. (Реал - Барса на 10.12)
Може би за пръв път в живота си ще викам за Реал в мач. (Реал - Барса на 10.12)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Гледах Барса и Милан - спокоен съм. И двата отбора са толкова зле, че чак ми става благо как ще ги мачкат.
Миналия си е за миналия.
Не, аз просто получих дежавю, защото за миналия беше казал същото 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ма мълчи си бе, миличък, на куц крак едвам не паднахте от европейски титани от класата на Базел, Бенфика и ОцелулDJ Cat написа:Гледах Барса и Милан - спокоен съм. И двата отбора са толкова зле, че чак ми става благо как ще ги мачкат.
WeAreGettingClose
Правя им евала че са си уговорили мачовете и са направили някой лев.
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Абе това може и да е вярно, ама май няма да ги мачкат Юнайтед, а по-скоро Реал или Байерн евентуално. Срещу Бенфика Юнайтед пак се сетиха да играят в края на мача, вместо да си решат мача и после да се отпускат.DJ Cat написа:Гледах Барса и Милан - спокоен съм. И двата отбора са толкова зле, че чак ми става благо как ще ги мачкат.
Днес пък срещу Нюкасъл натискаха, ама много безидейно. Вярно, че изравниха с гол от несъществуваща дузпа, но пък Юнайтед не си заслужиха победата, макар и този гол. Най-малкото голът на Ернандес беше 99% късмет и може би 1% пласиране от негова страна. Гигс е време да окачва бутонките на стената май, Карик от две години не играе на ниво за Юнайтед, Йънг е нулева форма, Нани продължава да прави слаби мачове, в които се надяваме да блесне поне веднъж, Ернандес се оказва, че освен да се пласира и да добутва някоя топка, за друго не става, Фабио продължава да прави адски глупави нарушения, а Евра откакто си науми преди година, че "трябва да вкарва повече голове", полезността му падна неимоверно много. Нивото на стабилност в играта на Фърдинанд вече тотално липсва, Македа е слаб футболист с два късметлийски гола за Юнайтед. Флетчър пък още не е навлязъл в добра форма, но дори и да го направи, все се очаква от него да играе плеймейкър, което той не е. И поради всичко това накрая Рууни се опитва да играе на всички тези позиции едновременно, което пък го дърпа назад и от летящия старт на сезона с много голове вече няма и помен. Изключително съм разочарован от отбора в последния месец и нещо.
Never save anything for the swim back!
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:
Дам Йънг определено не е във форма и продължавам да твърдя, че Клевърли ви липсва адски много... Но пък според мен въбще не сте в лоша позиция напротив... Фърги не е вчерашен и перфектно си е пресметнал мачовете... До НГ единствените сериозни срещи в първенстовто са ви с Вила и Фулъм ... Сити пък влизат в супер тежка серия с дербита срещу Ливърпул, Арсенал, Челси .....като добавим Карлинг Къп (пак с Арсенал) и най-вероятно последният им мач в ШЛ (с Байерн) в, който пък трябва да търсят задължителна победа.... положението им става доста грозно
Днешния Х помогна единствено на Тотнъмци които упорито ви дишат във врата на 2 точки разтояние и при това с мач по-малко... В страхотна форма са
http://www.footytube.com/video/West-Bro ... an_results

--Gort!Klaatu barada nikto!--
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
По скромните ми наблюдения върху играта на Юнайтед(най-вече в ШЛ, ама то няма и къде другаде), Бербатов е единствения патък в целия отбор, който докато играе мисли.
А той не играе твърде често.
WeAreGettingClose
-
Vermic
- Обратна връзка:
Бербатов не може да играе футбол!Dexter написа:По скромните ми наблюдения върху играта на Юнайтед(най-вече в ШЛ, ама то няма и къде другаде), Бербатов е единствения патък в целия отбор, който докато играе мисли.
БАРСА БРАВО!!!
Много се зарадвах как ги биха и за малко да ги направят 2:0
-
-Stormrаge-
- Обратна връзка:

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Голяма гадория-Stormrаge- написа:http://www.dnevnik.bg/sport/2011/11/27/1213426_selekcionerut_na_uels_gari_spiid_e_otkrit_murtuv_v/
Гипчо ( ◕ Y ◕ )