Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Gipo

Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer

Мнение от Gipo »

Играта няма нищо общо с това в началото. Ама нищо. Такова ММОРПГ, което да изисква по-сериозен висш пилотаж с героя по време на ПвП няма (а и за ПвЕ важи същото). Иначе най-редовно пускат някакви неща и се налага в следващия пач да ги оправят :lol:, но важното е, че в крайна сметка го правят и играта като съдържание и геймплей е много добра. Даже едно от най-интересните неща на бойната система се е получило без да искат, но няма да го махнат, защото внася допълнителна динамика на битките. Става въпрос за animation canceling или weaving.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

За ПВП-то и аз чувам добри неща, но за жалост още се затруднявам да си вдигна героя, твърде бавно и скучно ми е.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Бавно е, да. Но пък можеш да вдигаш по доста различни начини.
Куест системата определено е най-добрата, която съм виждал. Доста по-свежо е от отиди там и убий X такива...
За скучно... не знам какво да ти кажа, тотално обратното на моето чувство по време на качването на героя ми :) По-яко качване не ми се е случвало.
Иначе за канселирането/weaving - https://www.youtube.com/watch?v=BLZzGoPp9Ug
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

MMOтата винаги е pick your poison. Ако не ти допада бойната система, останалото едва ли ще ти допадне, колкото и уникално да е.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Е тук едва ли някой е казвал нещо лошо за бойната система :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Да, може би малко преекспониране от моя страна. За мен "скучно ми е" в MMO е равносилно на "бойната система ми е скучна", защото това е каквото правиш в по-голямата част от времето, дори и в игра като ESO, където има малко повече exploration и история, та дори и crafting от обикновено.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
DarkAvenger89

Мнение от DarkAvenger89 »

Най-сетне реших да обърна внимане и на ДХ-то си. Не знам как се оправяте изобщо с тези спендъри и куулдауни. Много забатачена работа ми се струва. Особено на по-високите тиъри, където не можеш да изнесеш елита с 3 удара си е ебало мамата.
Като цяло съотношението между спендъри и куулдаун го правят много слаб клас от към sustain. Но предполагам, че просто аз бъркам нещо.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Не знам какъв билд играеш, но аз поне нямам проблеми с куулдауни :)
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DarkAvenger89

Още съм на мародер, но смятам да минавам на наталия евентуално.
Глей:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Turb ... o/40351029
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Мародера е най-слабия от 3те сета, ДХто дръпна доста от времето, когато той беше топ избор :).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DarkAvenger89

Те това е, Наталията електрик кърти. Най-сетне да играя с ДХ и да не умирам от отегчение. По няква причина само батълнета ми не се обновява.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Нали имаш колана, че без него билда не струва.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
DarkAvenger89

Уви не, само основните айтъми + фулминейтор като пасив и панталоните, които те бъфват, докато си в движение. играя между 35-40лв тиъри. Демиджа ми стига за доста повече, но от 40 нагоре ме уаншотват белите мобове...Малко е предвид сегашната мета, но пък е so much fun особено с wol руната.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

С колана ще усетиш наистина билда, аз лично не бих го играл преди това, толкова е голяма разликата.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Ми не, просто очевидно тази година са намалили само неща, които някой би си купил, като WoW примерно - 19,90 с всичкото му.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

Народе играете ли още Дебилото, аз тъкмо си направих хардкор крусейдър, ако някой играе и му се цъка в парти като дигна лвл да пише :)

Бива за губене на време поне за сега, ще видим нататък, за сега не усещам да имам проблеми някъде, мислех че е по-трудна, аз сега съм на Бътчера.

По-кежуъл е от ПоЕ което е ок за мен, нямам време да инвестирам в играта, а само цъкам чат пат.

Та дайте предложения или съвети за Крусейдъра, гледам той си е жив паладин.
Аватар
DarkAvenger89

Диабло може да се каже, че става трудна от тиър 60 нататък вече. До тогава дори и на хардкор с новите имбави буилдове не е особено предизвикателна.Особено пък с крусейдъра, който е почти безсмъртен А за съвети...през кампанията в общи линии няма значение кво правиш.Вдигай критикали, елементъл демидж и много куулдаун. По-натътък и елит демидж, ама тогава има фурни ала бала...Едва като станеш 70лв в действителност почваш да играеш. Дори се чудя как близърд не са въвели опция да си буустваш новите герои до 70ти лв....
Аватар
- Алминатора -

Мнение от - Алминатора - »

Някой още играе ли? Аз преди две седмици реших да си я купя, вече имам 210ти парагон левъл демон хънтър и правя GR20 соло, смятам да се пробвам скоро и на по-високите. Имам и 120 милиона злато :D

Не го казвам да се фукам, но да отбележа, че играта е доста лесничка, особено ако имаш късмет с дропа.

Въпреки това ми е някаква забавна, но едва ли ще я играя още доста дълго.
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ

Все аркадаши сме...!
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Аз отдавна съм пас, не защото играта е лоша (супер е), а заради творческата немощ на близз. А и цъкам други игри.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

raggnarokh#2336

адвайте, на който му се цъкат някви близ игри :D

https://www.youtube.com/watch?v=SfhTiWWp_M4
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Публикувай отговор