Ама пък наистина ебаси и тъпата работа, и аз като Вермик си чакам колекционерското издание и направо не ме свърта на едно място. Да еба майка му, втори път няма да пре-ордървам от тези загубени GAME...
Искам да си поиграя с монетката, да еба.
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Нещо специално oколо зареждането им има ли? Моите са си в папката откак последно играх първата игра (my docs/the witcher/saves), но като дам нова игра, ми казва, че са unavailable.Но пък сега си пуснах със сейва от първата част и си имам raven armor![]()
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
Аз просто си копирах папката със сейвовете от бекъпа в my docs и ми ги откриJedi Knight написа:Ще е хубаво някой ако ми подскаже какво да направя.
Това е края на втората глава, или поне това разбрах от гугъл. Видях един друг с моя проблем, обаче никой не му е отговорил.
Нещо специално oколо зареждането им има ли? Моите са си в папката откак последно играх първата игра (my docs/the witcher/saves), но като дам нова игра, ми казва, че са unavailable.Но пък сега си пуснах със сейва от първата част и си имам raven armor![]()
edit: nvm... have the original Witcher game installed on your computer - The Witcher 2 will locate it and import the saves automatically.
Тая няма да я бъде
до началото на акт 3 съм и мога да ти кажа, че каквото ти е спойлнала първата част, повече от това не можеfalloutа написа:Ако почна куеста за паметта, ще ми се спойлнат ли книгите, щото съм прочел само първите 3?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
DLC-то го кракнаха вчера. Иначе ако в Пулсар нямаш късмет - никъде няма да имаш. Принципно имат връзка с другите си магазини, така че ги накарай да проверят и да ти кажат къде има кутийки.vasito написа:Абе моля ви се кажете къде има магазини за компютърни игри. Освен пулсар и озон. Трябва да си купя играта веднага. Немах пари пък сега като имам се оказа че са изчерпани количествата. А пък не мога да продължа щото ми трябва troll trouble DLC-то за 1 куест и трябва да си я купя веднага!!!!!!!!!!!
И не искам да е дигитална. Искам кутийка!