League Of Legends (LOL)

Игри за PC
Публикувай отговор
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: League Of Legends (LOL)

Мнение от The Chameleon »

аре плс прехвърлете / направете акк в уеста и се махнете от тоя гадния ийст :P НЕ на малоумните руснаци и сърби :!: ДА на пцм оуниджа, който ще пребъде :!:

вече се оформя доста добра база играчи в уест и трябва да усъвършенстваме тийма :evil:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Вие си играите на west аз ще си играя с отбора в go4lol и турнирите, които започват да организират тука в бг.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

Айде, и аз емигрирах у уеста. :D Пиша се Braznach.
Едит: Ебал съм ви го вашия уест! :x За 5 игри видях повече лийвъри и нуубове, отколкото за цяла седмица в ийста. Пичове, I am disappoint. :?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
dr_gilotin

Мнение от dr_gilotin »

R@Z0R написа:Айде, и аз емигрирах у уеста. :D Пиша се Braznach.
Едит: Ебал съм ви го вашия уест! :x За 5 игри видях повече лийвъри и нуубове, отколкото за цяла седмица в ийста. Пичове, I am disappoint. :?
Кой те е карал да ходиш там :D :D :D

Искам да пробвам Джакс...
Аватар
Yeah!

Мнение от Yeah! »

айде бе тигри да забъркаме някфи игри EU West - Deafness ;]
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

ем Рейз, аз мразя да играя с рандъми, за тва цаката е заедно :P
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Dante написа:Искам да си купя някой, че ми омръзна.

Какво ти се играе? Писал си по-рано в темата, че Morde ти харесва като стил; ако ти се играе друг AP bruiser, пробвай Rumble.
Dante написа:Пари за руни не мисля да давам и не ме ебе какво си говорите, предпочитам да играя разнообразно, щото ми омръзва с едни и същи.
Не го отлагай прекалено; има някои сетове от руни, които са буквално универсални и за които ще потрошиш не повече от 12к. Причината да ти го кажа е, че се gimp-ваш наистина сериозно без нормални руни за персонажа си.
Come, my raven, it could be a lark.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

трябва да си седна на гъза и да прочета достатъчно гайдове за акалито щото тиър 3 руните са си ебали и цената... и не мога да правя грешки с тях :(

edit : dante golqm si gei
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Данте, разнообразието до нищо не води в тая игра. Като си 20-ти искаш не искаш трябва да вземеш Т3 руни. Различно е да играеш с 20 ап срещу някой, дето на десетата минута ще има 100 без никакви предмети. Образно казано.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

За сега героите, с които правя коптор са Olaf, Karthus, Singed и Nasus. Гледам тая седмица е фрий VEYNE, та може да я пробвам, щот май много лоше бие тая. :D
джумерки
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Напомням да влизате в pcmania чата и да му дадете autojoin =) Така по-бързо ще намирате някой от форумово, с който да играете.

Screenshot как да го направите!

Кире, Vayne ще изяде солиден nerf с идния пач - имай го предвид! Отличен избор с Karthus, м/у другото - един от най-старите и стабилни AP шампиони. Scale-ва отлично с течение на играта, което малко AP шампиони правят добре. А и глобален ult е нещо, което никога не може да се игнорира =)
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

предсмъртен triple kill с улта вчера, поне 2-3 пъти в рамките на 2 игри :D
джумерки
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Dante написа:Какво мислите са Касадин? Вчера си го купих. :D
Също отлична покупка, дори след скоро случилите се nerf-ове е най-добрия AP базиран antimage (заедно с Morgana) и консистентен carry assassin. Най-сдухващото чувство ако играя AD carry без вграден escape (Kog'Maw например) е в другия отбор да има Kassadin.
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Kassadin е голяма имба, наистина, основно заради ултимейтът му Riftwalk. При голям манапуул просто влиза, прави трипъл и излиза без проблеми. А и срещу кастъри е доста полезен заради silence + Force Pulse.

Въпреки т'ва на мен в сърцето ми винаги си е Talon, днес си купих и Dragonblade Talon скина <3

@Firzen - Това за AD Carry-то не си прав :) Точно за това е AD защото с 1-2 магии те пребива без проблем. Например ако съм Talon vs. Kassadin, си прав, че може да ме попребие малко, защото не мога да направя full combo, НО ако е някой герой, който разчита на ASpeed/ DMG подобно на Vayne, Olaf, Twitch и т.н. не е толкова ефективна контра :)

@Dante - По принцип аз направих така - събирам пари за герои до lvl 20 след това започвам да събирам за руни, защото един скучен герой с пълен комплект е по - добър от колкото един готин, но гол като пушка :) По принцип след 30 lvl при ranked games се печелят по трудно игри, но пък получаваш доста повече IP points. Винаги има и трети вариант - кихваш 30-40 лв. (a.k.a. 20€ ) което ти е г-д 1900+ RP и боцваш 2 героя Tier 4 :]

Btw nickname-ът ми е DarkHowl22 така че ако има навити за игра/игри да пишат. :)
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
Daath
He who devoures cookies
Обратна връзка:

Мнение от Daath »

Съжалявам за двойният пост, но тъй като не съм създател на темата, тук искам да събера всички nickname - ове на хората из форума, играещи LoL.

Forum Name - Summoner's Name - [Region]

East Side:
Reaver - Aelan
pcultimate - Militus
dr_gilotin - bullethead
LieutenantColonel - Wounds
ex1s7 - eX1s7eNce
soules - Soulblinded
odojitoo - OdojitoO
R@ZOR - bRaZnach
Quirk - Quirkbg
Dante - Neuromancer42
ahala2 - afala2

West Coast:
Desolated- DarkHowl22
Metr0to - atisas2
Sabaka - Smochevski
The Chameleon - raggnarokh
Frater VLM - Frater VLM
Firzen - Aarduil
SalamandeR - roshk0

{SuPa-1337-Killa} - ElianBG
Yeah! - Deafness
R@ZOR -Braznach
Матемагьосник - Gargleblaster
Wannabe - Jorix
Quirk -Quirkz

Полезни Линкове:
http://www.mobafire.com/
http://www.solomid.net/guides.php
http://leaguecraft.com/

Форумът си има и чатстая под името - изненада :) - pcmania :]

Upd. 21.01.2012 - Листът е обновен, отстранени някои грешки, добавил съм "Полезни линкове", разделил съм листа на 2 части - West и East. :)
“To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
ex1s7
В момента играе: Prime World
Обратна връзка:

Мнение от ex1s7 »

Dante написа:Кажете как да го развивам Касадина (като айтеми) и някакви техники за игра с него, че нещо не ме бива.Neuromancer42
Boots of speed + колби > 1/2 doran's ring-a ако ти е силен старта или си умрял рано и имаш 500-1000 gold > catalyst > sorc shoes > rod of ages (може да го ръшнеш като първи итем ако ти върви играта от начало) > rabadon > void staff ако копуват резисти или abyssal ако ти трябват малко на тебе и до тука би трябвало вече да сте ги били.

Играи по дефанзивно в начало, защото началото е най-слабата част от играта за казадин и могат да те контрират по много начини. Ако не ти позволява да се доближаваш до криипа да фармиш ползвай null sphere. На 3 левел би трябвало да имаш достатъчно dmg (ако имаш ignite) за да убиеш пича дето е срещу тебе на мид. Винаги искай синия бъф от джунглата и настоявай за ганкове когато може. Не прекалявай с агресията и не гони зад кула за кил преди да си взел RoA освен когато си сигурен, че можеш да се измъкнеш без да те убие тяхната джунгла. Вземай убииствата когато можеш без да ти пука за отбора ти, защото фарма ти от началото е много слаб.
Roses are red
violets are blue
if I'm schizophrenic, then I am too
Аватар
Sauvage
Обратна връзка:

Мнение от Sauvage »

В east играя.С nickname armington
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Quadra killz с Акали днеска :( все малко не ми достига за тоя пента деа :x
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Труповоз

Мнение от Труповоз »

Алтернативен (ама рискован) за Касадин е LichBane като 3-ти предмет след Шапката. Вкарва допълнителни 400-500 меле атака след комбото ти. Това важи и за кулите. Касадин с Rabbadon/LB само ти е истинска напаст. Но за сметка на това е кекав като клечка. Ако противника не вкарва много бюджет в Magic Resist, направо взимай преди Void.
SalamanderR
В момента играе: League of Legends

Мнение от SalamanderR »

:shock: колко много хора имало...

А относно билдовете в mobafire.. Преди като се ровех там ми направи впечетление, че доста шитави билдове са на 1во място, не знам дали още е така.

Снощи гледах един билд на Насус в youtube, който е подобен на моят:

http://www.youtube.com/watch?v=SB_EBxzt2B4

Опитах се да го направя, обаче и двата пъти отбора ми беше пълна скръб...SAD
If a picture's worth a thousand words, I'll paint a thousand pictures.

Аз написа:Жени тук не виреят :!:
Публикувай отговор