За жените и компютърните игри...
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Re: За жените и компютърните игри...
Андрей може и да не те зачеше, ама аз да те питам - считаш ли, че такова вманиячаване във виртуалната реалност е наистина нещо желателно?
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Нищо не ти пречи да имаш и социален живот, встрани от виртуалната реалност. Аз като свалих Миранда в МЕ половин час хвърлях къчове от кеф из стаята, но това не значи, че нямам приятели и личен живот.Squiz написа:Андрей може и да не те зачеше, ама аз да те питам - считаш ли, че такова вманиячаване във виртуалната реалност е наистина нещо желателно?
Вманиачаването по всяко нещо е лошо. Включително вманиачаването по риъл лайфа. Трябва да има баланс.
"Вживяване" и "вманиачаване" обаче, не са едно и също нещо. Проблемът на Андрей е, че той смята, че виртуалната реалност и реалния живот взаимно се изключват. Това не е така. Двете могат да съществуват в перфектна симбиоза.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Всъщност Минотавъра съвсем ясно обясни защо в статията написах "никога не играйте РПГ-та".
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Сега като се замисля...много се вманиачавам като играя Street Fighter 4
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Доколкото разбрах, ти не играеш RPG-та, защото отнемали много време. Това съвсем не е така - циклажните игри от рода на Counter-Strike отнемат много повече.Andrey358 написа:Всъщност Минотавъра съвсем ясно обясни защо в статията написах "никога не играйте РПГ-та".
Mass Effect ще я врътнеш три пъти (горе-долу 100 часа игра) и толкова. Повечето геймъри които познавам обаче, имат над 2000 навъртени часа на CS, именно заради циклажната й натура. За MMORPG-тата да не говорим.
Пак повтарям, "вживяване" и "вманиачаване" не са едно и също нещо. Виртуалната реалност и реалния живот НЕ СЕ взаимоизключват. Двете могат да съществуват в перфектна симбиоза.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Всичко е въпрос на това какво търсиш в една игра. Ако искаш интересна история, добра бойна система и герои, то да играеш RPG-та не е никак лошо. Но когато искаш алтернативна реалност в която да си това, което не си в реалния живот, вече става лошо.
секс едва ли - just cavalli
агентите са педали
напускам форума
агентите са педали
напускам форума
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Re:
Напълно съм съгласен.Последните седмици ми потвърждават това с пълна сила, защото цъкам в мрежа с приятели, не се лишавам от БИАД и хич не ми липсва женско внимание.Лошото е, че наистина адски много хора, мои познати и тн. когато проиграха WoW например спряха почти всякакви излизания.Миналата седмица се разбирах с един приятел да се видим сряда, но получих отговр "Никога не ме търси сряда вечер, имам райд"...Minotaur King написа:Проблемът на Андрей е, че той смята, че виртуалната реалност и реалния живот взаимно се изключват. Това не е така. Двете могат да съществуват в перфектна симбиоза.
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Не. Този Минотавър просто си е смотан, не е станал смотан защото е играл РПГ. РПГ ми е любимият жанр, ама не съм хвърлял къчове заради Миранда.Andrey358 написа:Всъщност Минотавъра съвсем ясно обясни защо в статията написах "никога не играйте РПГ-та".
Fuck you, buddy
Скуиз при теб женската компания не е за хвалене, трябва да се хвалиш каква мъжка компания имаш нали. Сорри че те реже приятеля ти. Иначе си зависи от компанията. Тъй като аз съм се занимавал с по мъжки занимания като бойни изкуства и компанията ми е предимно момчета. С момиче може да си говориш малко, но много рядко може да се случи да хвана да си говоря интересни неща с момиче дълго време а с приятели доста по лесно става. Това е въпрос на интереси, ако си с по женски интереси по лесно ще контактуваш с жени защото ще ти е по интересно да си клюкарствате и да говорите за това какви дрешки сте си купили и какъв шампуан използвате.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Нямаш готини френдки иддяд , има доста момичета с които сме само приятели и въпреки това съм си изкарвал адски яко и разговор и пиене и т.н.
Достатъчно е само да имате разни общи интереси и всичко си върви гладко , по принцип и аз излизам с повече момчета и тук там 2,3 гърли , но немога да кажа , че ни е липсвало разговор или разни общи теми :д
Достатъчно е само да имате разни общи интереси и всичко си върви гладко , по принцип и аз излизам с повече момчета и тук там 2,3 гърли , но немога да кажа , че ни е липсвало разговор или разни общи теми :д
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Тъпанар, това беше просто израз бе.Marv написа:Не. Този Минотавър просто си е смотан, не е станал смотан защото е играл РПГ. РПГ ми е любимият жанр, ама не съм хвърлял къчове заради Миранда.
Следващият път не давай мнение за хора, които не познаваш.
Не че липсва разговор ама примрно с приател пътувам 2 часа с кола и си говориме постояно някви интресни неща кво сме гледали по дискавъри за някви екстремни работи и интересни факти, а това с момиче несе е случвало. Не че мълчиме с момиче като съм ама си говориме некви мн малоумни неща дори ми се е случвало да обяснявам на супер красиво момиче че звездите всъщност са слънца и около всяка звезда може да има много планети като нашата и тя да гледа звездите и да ми вика да да верно ли? много е странно сякаш са някви без интереси
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ахахах, не всички са такива, кофти късмет имаш 
Често може да се случи да водиш и по-интересни разговори отколкото с някой приятел.
Често може да се случи да водиш и по-интересни разговори отколкото с някой приятел.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
iddqd, в интерес на истината в момента 2 гея ме свалят...Ей-богу, добре, че единия си замина за Англия а другия ми знае само номера, който е спрян
Но под женско внимание нямах предвид само да си говорим.
Но това, че повечето момичета сякаш са без интереси го потвърждавам - но въпреки това, има интелигентни момичета, с които може да си говориш часове на интересни теми без да се чувстваш като учител.Жалко, че са рядкост и добре, че знам и такива.
Но това, че повечето момичета сякаш са без интереси го потвърждавам - но въпреки това, има интелигентни момичета, с които може да си говориш часове на интересни теми без да се чувстваш като учител.Жалко, че са рядкост и добре, че знам и такива.
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Това искам да ти обясня , всичко си е до човек различни хора , различни интереси .
Аз поне като се занимавах с разни момичета , гледах с какви хора излиза , горе долу налучквах интереси и с малко помощ от тук от там , я списание , я интернет винаги има за какво да си говорим . Незнам при теб как е , но много мразя като темата за разговор е нещо , което и грам не ме влече и даже нямам мнение да дам . Не казвам , че във всички случаи които съм водил разговор , за нещо което грам не ми влече интересът , ми е било много приятно , просто мразя като изляза с който и да е да няма кво да си кажем .
Случвало се е и е адски тъпо.
Това е сигурно , защото имам доста различни интереси от тези на масата .
ЕДИТ: поуста беше насочен към мнението на Иддяд.
Аз поне като се занимавах с разни момичета , гледах с какви хора излиза , горе долу налучквах интереси и с малко помощ от тук от там , я списание , я интернет винаги има за какво да си говорим . Незнам при теб как е , но много мразя като темата за разговор е нещо , което и грам не ме влече и даже нямам мнение да дам . Не казвам , че във всички случаи които съм водил разговор , за нещо което грам не ми влече интересът , ми е било много приятно , просто мразя като изляза с който и да е да няма кво да си кажем .
Случвало се е и е адски тъпо.
Това е сигурно , защото имам доста различни интереси от тези на масата .
ЕДИТ: поуста беше насочен към мнението на Иддяд.
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Решението е просто и то е да си разшириш спектъра от интереси.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Да , от две години е така :д експандвам
Да можеби трябва да започна да се гримирам.
не е ли туу фар ?iddqd написа:Да можеби трябва да започна да се гримирам.