наркотиците

Нещата от живота
Публикувай отговор

Друсате ли?

не
61
63%
само джоинт
16
16%
джоинт и гъби
8
8%
да
12
12%

Общо гласове: 97

shizo123

Re: наркотиците

Мнение от shizo123 »

аз предпочита докато малумниците се друсат да се занимавам с некое пияно маце :roll:
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Аltеr Ego написа:btw, не знам какво "яко" ви прави да повръщате :)
Яко е да се повръща само от кафяво. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Ти па на кафево ли си бе
Аватар
progata

Мнение от progata »

Един приател взе 1 бонбон на 2 половинки и драйфаше много,ама той и не беше ял от 10 часа.Якото на тиа партита е,че ВСИЧКИ друсат и дори да си мега размазан,винаги има по размазани от теб.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Jorix написа:Ти па на кафево ли си бе
Не съм, ама съм пробвал и знам какво е. :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Евала наркомани
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

iddqd написа:е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
И кво стана като се събуди?
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

bgcomando написа:
iddqd написа:е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
И кво стана като се събуди?
Някои хора имат личен живот.
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Някои хора имат личен живот.
Да, щях да го призная, ако беше направил нещо друго с мацката освен да се избърше в блузата и???
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Бахти, да бъдеш в един кенеф с мацка, пък тя да шмърка... това ако не е кофти късмет.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
Аватар
bgKommando
Обратна връзка:

Мнение от bgKommando »

Отвънка пише жени, а то вътре кенеф.Е тва ако не е конспирация!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
Аватар
Abendmann

Мнение от Abendmann »

bgcomando написа:Отвънка пише жени, а то вътре кенеф.Е тва ако не е конспирация!
:lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :19: :19: :19: :smash: :smash: :smash: :smash:
God knows you lonely souls
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

iddqd написа:Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
Ти я мислиш за курва а тя...наркоманка! :bleh:
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Asriel
В момента играе: GTA IV
Обратна връзка:

Мнение от Asriel »

Squiz написа:
iddqd написа:Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
Ти я мислиш за курва а тя...наркоманка! :bleh:
Ахахах, грубо, да. ;д
все аркадаши сме

Krieg
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

е не бе аз си знаех, че е наркоманка понеже ми говореше само за някви хапове, ама си мислех, че мобже да е и курва
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

Що не и вкара два шамара и не и каза "са че въртиш!" ?
Изображение
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

За кво па шамари тя сигорно би си се навила доброволно ако и каже човек
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Едно е коз, друго са гадните химии. За Х-овете ми развиваха теории, че може да вземеш до 30 през живота си, без да имаш проблеми. Да бе да. Няма такова пържене на мозъка. Покрай работата си наблюдавам хора на почти всички известни на човечеството транквиланти и всичките химици рано или късно вече не са хора. Още повече, че както вече неколкократно се спомена, всичко се тъпче с всякакви боклуци и заместителни, от които пърженето е още по-голямо.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Публикувай отговор