наркотиците
Re: наркотиците
аз предпочита докато малумниците се друсат да се занимавам с некое пияно маце ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- VALEN7INVS
- Цар
Яко е да се повръща само от кафяво. ;рАltеr Ego написа:btw, не знам какво "яко" ви прави да повръщате
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
Ти па на кафево ли си бе
Един приател взе 1 бонбон на 2 половинки и драйфаше много,ама той и не беше ял от 10 часа.Якото на тиа партита е,че ВСИЧКИ друсат и дори да си мега размазан,винаги има по размазани от теб.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
- VALEN7INVS
- Цар
Не съм, ама съм пробвал и знам какво е.Jorix написа:Ти па на кафево ли си бе
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- bgKommando
- Обратна връзка:
И кво стана като се събуди?iddqd написа:е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Някои хора имат личен живот.bgcomando написа:И кво стана като се събуди?iddqd написа:е аз не друсам ама хода по партита. Само коз пуша там. Ама мн смешни случки с мацки са ми се случвали. Веднъж отидох с еидн приятел ама тои се напи много и поврща там и си тръгна и останах сам. И начи имам 1 джоинт ама нямам заполка понеже не пуша и викам на няква мацка имаш ли оганче и тя да амаа може ли и аз да пуша ми вика и аз ми да може. Отиваме по на спокоино някаде палиме и тя почва да ми говори че иска хап да друса и аз и викам ок ок и тая мн изтрещява и ми вика ае до кенефа и аз и викам ок отиваме и тя влиза нали и аз тръгвам да влизам в другия а тая ми вика аа не влизаш ли и ти тука и аз аа викам си са кво може да стане и влизам и тая ми вика даи си личната карта и прави некви лини и шмрка и ми вика ае тупаи аз и викам не бе аз не неща и тая ме гледа като извънземен ама аз пиян така и изшмрка тя и си зимам акртата ама цялата в прах бяла иии нещо тая нали ме издразни как ме гледа като и казах че неща и си фащам личната карта и я избърсвам в блузата и на гърба и тая ми се разсърди. Ама тая с черна блуза и после я гледам на партито ходи с ама на гърба и една бяла черта на черната блуза ахахахаха
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Да, щях да го призная, ако беше направил нещо друго с мацката освен да се избърше в блузата и???Някои хора имат личен живот.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Бахти, да бъдеш в един кенеф с мацка, пък тя да шмърка... това ако не е кофти късмет.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
- bgKommando
- Обратна връзка:
Отвънка пише жени, а то вътре кенеф.Е тва ако не е конспирация!
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
bgcomando написа:Отвънка пише жени, а то вътре кенеф.Е тва ако не е конспирация!
God knows you lonely souls
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Ти я мислиш за курва а тя...наркоманка!iddqd написа:Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Ахахах, грубо, да. ;дSquiz написа:Ти я мислиш за курва а тя...наркоманка!iddqd написа:Да бее аз влезах в кенефа понеже си мислех нещо друго а то кво се оказа
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
е не бе аз си знаех, че е наркоманка понеже ми говореше само за някви хапове, ама си мислех, че мобже да е и курва
За кво па шамари тя сигорно би си се навила доброволно ако и каже човек
Едно е коз, друго са гадните химии. За Х-овете ми развиваха теории, че може да вземеш до 30 през живота си, без да имаш проблеми. Да бе да. Няма такова пържене на мозъка. Покрай работата си наблюдавам хора на почти всички известни на човечеството транквиланти и всичките химици рано или късно вече не са хора. Още повече, че както вече неколкократно се спомена, всичко се тъпче с всякакви боклуци и заместителни, от които пърженето е още по-голямо.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!