kele643 написа:П.П.С. Тоя крийг ми изглежда 12-годишно бадасс гувно, но кой знае, ако иска да ме осветли... По отговора ще го позная![]()
Е та така е.
kele643 написа:П.П.С. Тоя крийг ми изглежда 12-годишно бадасс гувно, но кой знае, ако иска да ме осветли... По отговора ще го позная![]()
Гиро мекицата написа:багеристчето май се зе насериозно като видя че няколко човека го помнят и реши да се прай на гъз
kele643 написа:Ще викна и Фирцен да ми духа докато си режем вените като некви боклуци...
Firzen написа:kele643 написа:Ще викна и Фирцен да ми духа докато си режем вените като некви боклуци...
Ехехех... кой си ти бе?
чукам, влизам, гледам заключено
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Billie написа:Firzen написа:
Ехехех... кой си ти бе?
Некво про, дето никой не го знае?
Nocturno написа:оно и я не мислим, че е про да се правиш на педал, ама ти го не натяквам, нали, батенце !
Evil Genius написа:Даже си мисля, че на живо сте някакви яки пичове...
Squiz написа:Evil Genius написа:Даже си мисля, че на живо сте някакви яки пичове...
Колко се лъжеш, всички в този форум сме банда дебели педофили с космясали гърбове и очила!
kele643 написа:...
Warbringer написа:Бе с едно изречение - яж ми гъза
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq