Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

забелязох че мача ми с Феликс не е нанесен както и тоя последния но ест те са от днес и може за това да не са нанесено
П.С Гоше само да ти кажа за инфо че Италия е НОМЕР 1 :oops: и ще станат шампион отново за разлика от Англия :lol: тоя спор е в кръга на шегата ест.
П.С 2 аз даже си изчислих всичко и за ся съм с 36 точки от 18 мача :wink:
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
M a K a T a™

Мнение от M a K a T a™ »

С риск да се повторя ще кажа че като сте нанасяли на пьрвата страница сте сбьркали мача ми срещу piggsy,аз го бия с 2:1 а не той мен

МаКаТа-piggsy-2:1
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Втора смяна съм, а сутрина нямам възможност да уча, тъй че го правя вечерта и когато мога ще пиша да изиграя накой мач (:
.
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

Alan Smith[Arsenal]-Larsson[Liver] 1:3

Дойде разгеле дългоочакваната победа с повече от 1 гол , но ако оставим еуфорията трябва да отбележа че се стигна до този резултат с огромна доза късмет от моя страна.Вкарах за 1 :0 после Алън изравни почти веднага.Тогава дойде фрапиращата грешка на Туре който подари топката на маймунка Бабел който покачи на 2:1.От този момомент докато направих 3:1 се редяха куп опасни положения пред вратата ми и извадих късмет че не ме изравни.След 3:1 той се откри окончателно и испуснах няколко 100% положения между които и една зверска греда на Кайт.Успех на Смит в предстоящите му мачове :)

Изображение
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

Rooney 4-0 Makata :licklips: надиграх го тотално и се накефих още повече в 89мн когато Карик от корнер центрира и Гиггс с странична ножица одари Горна греда и след това страничната греда и влезе такива голове рядко правя :icq19: УСПЕХ му желая за напред
Изображение
Аватар
M a K a T a™

Мнение от M a K a T a™ »

Red DevilS|RooNeY-MaKaTa-4:0

Мн.слабо играх в тоя мач,просто не ми трьгна играта и бях убит :lol: успех му напред
:wink:
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Букмейкара 2-1 Алан Смит

Тука съзададох бая положения и си мисля ,че трябваше да вкарам поне 5 гола ,като особено в 90 минута стана уникален пропуск Мартинс минава вратаря и сам на 1 метар от вратата в аут.Разбира се Смит също имаше положения ,но като цяло доминирах.

Изображение
Изображение
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Момчета колко мача трябва да съм изиграл за една седмица ? Толкова съм зает, всяка вечер си мисля да играя ма се не стигам дотам, в даскало ни късат... В неделя ако изиграя 5 - 6 мача ок ли ще е ?
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Ливърпул [larsson] - Ман Ю [crazysasho] 2:3
Саха 2 , Сколс 1
Алонсо 1 , Торес 1

Нападах през цялото време пича си вкара 2те положения и игра по-защитно от колкото очаквах защото и със стрелка нагоре пак срещу 1 мой играч имаше по 2-3 , но това си е негов избор и няма какво да му кажа :)

Мача прекъсна и нямам снимка , но ще се радвам ако зачетете голмайсторите :)
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

crazysasho написа:Ливърпул [larsson] - Ман Ю [crazysasho] 2:3
Саха 2 , Сколс 1
Алонсо 1 , Торес 1

Нападах през цялото време пича си вкара 2те положения и игра по-защитно от колкото очаквах защото и със стрелка нагоре пак срещу 1 мой играч имаше по 2-3 , но това си е негов избор и няма какво да му кажа :)

Мача прекъсна и нямам снимка , но ще се радвам ако зачетете голмайсторите :)
Ми нз колко защитно тряа да съм играл при положения че играя с трима нападатели 4-3-3 ми е схемата :roll:2 положения съм имал казваш сигурно към тях броиш и гредата която треснах преди 3-тия ти гол или излизането на маймунка бабел сам срещу вратаря ти пак преди да вкараш за 3:2 :?
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Букмейкара 1-3 Руни

Е тоя мач вного се ядосах.Поведох с 1-0 и изтървах 2 пъти сам с-у вратаря ама напълно сам.Изравни ме и ме поведе и после поне 4-5 пъти пак напълно сам с-у вратаря изтървам бахти шанса.Просто тоя мач трябваше най-малкото да бия ,а то какво стана .Ако не постне шот аз ще го направя.
Изображение
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

Букмейкара 1-3 rooney добър мач поведе ме с един гаден начин но и аз го използвам :wink: имах късмет но и той имаше след като вкарах 3ретия гол тевез излезе сам вс вратаря минах го и мислех че сам натиснал Д а то кво не сам и защитниците бяха наблизу и ме блокираха :cry: както и да е УСПЕХ му желая за напред
Изображение
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

em1nem4o [Barca] 1 - 2 Alan_Smith [Arsenal]
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

Ван 1-0 Пигси
мач в който чакахме другия да сбърка той игра по добре немога да успоря това и се надявам да продължи със силнатаа игра и да печели Изображение
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

van написа:Ван 1-0 Пигси
мач в който чакахме другия да сбърка той игра по добре немога да успоря това и се надявам да продължи със силнатаа игра и да печели Image Replaced With URL For Only One Quote MOD: http://i.data.bg/07/11/22/674732.jpg
Аз този мач не искам да го коментирам.
kaloz

Мнение от kaloz »

kaloz - collector 2:0
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Букмейкара 3-2 Еминемчо

Поведе ме с 2-0 и успях да обърна.Не знам за вас ,но на мен с това момче ми сече изключително много.Какъвто съм карък пред гола пак изтъвах 4-5 сам с-у вратаря и поне 2 от тях заради лага.Няма какво да коментирам мача просто много ми сечеше поне на мен и не играх много добре.Тамън правя шот и той излезе.Заради спека не копнах резула ами мутрите на Етоо и Джереми като се здрависват :D
Изображение
Аватар
Larsson

Мнение от Larsson »

Букмейкара написа:Букмейкара 3-2 Еминемчо

Поведе ме с 2-0 и успях да обърна.Не знам за вас ,но на мен с това момче ми сече изключително много.Какъвто съм карък пред гола пак изтъвах 4-5 сам с-у вратаря и поне 2 от тях заради лага.Няма какво да коментирам мача просто много ми сечеше поне на мен и не играх много добре.Тамън правя шот и той излезе.Заради спека не копнах резула ами мутрите на Етоо и Джереми като се здрависват :D
Ми ако преразгледаш сички постове с негови мачове секи се оплаква от лаг :roll: както и аз днеска гоиспитах на свой гръб :?
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Ъпдейта е готов ,ако има пропуски или грешки ...... пишете.
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Piggsy [Milan] 1-0 Райчев [Barca]

Screenshot
Публикувай отговор