забелязох че мача ми с Феликс не е нанесен както и тоя последния но ест те са от днес и може за това да не са нанесено
П.С Гоше само да ти кажа за инфо че Италия е НОМЕР 1 и ще станат шампион отново за разлика от Англия тоя спор е в кръга на шегата ест.
П.С 2 аз даже си изчислих всичко и за ся съм с 36 точки от 18 мача
Дойде разгеле дългоочакваната победа с повече от 1 гол , но ако оставим еуфорията трябва да отбележа че се стигна до този резултат с огромна доза късмет от моя страна.Вкарах за 1 :0 после Алън изравни почти веднага.Тогава дойде фрапиращата грешка на Туре който подари топката на маймунка Бабел който покачи на 2:1.От този момомент докато направих 3:1 се редяха куп опасни положения пред вратата ми и извадих късмет че не ме изравни.След 3:1 той се откри окончателно и испуснах няколко 100% положения между които и една зверска греда на Кайт.Успех на Смит в предстоящите му мачове
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Rooney 4-0 Makata надиграх го тотално и се накефих още повече в 89мн когато Карик от корнер центрира и Гиггс с странична ножица одари Горна греда и след това страничната греда и влезе такива голове рядко правя УСПЕХ му желая за напред
Тука съзададох бая положения и си мисля ,че трябваше да вкарам поне 5 гола ,като особено в 90 минута стана уникален пропуск Мартинс минава вратаря и сам на 1 метар от вратата в аут.Разбира се Смит също имаше положения ,но като цяло доминирах.
Момчета колко мача трябва да съм изиграл за една седмица ? Толкова съм зает, всяка вечер си мисля да играя ма се не стигам дотам, в даскало ни късат... В неделя ако изиграя 5 - 6 мача ок ли ще е ?
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава за слава не ми се занимава...
I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Нападах през цялото време пича си вкара 2те положения и игра по-защитно от колкото очаквах защото и със стрелка нагоре пак срещу 1 мой играч имаше по 2-3 , но това си е негов избор и няма какво да му кажа
Мача прекъсна и нямам снимка , но ще се радвам ако зачетете голмайсторите
Нападах през цялото време пича си вкара 2те положения и игра по-защитно от колкото очаквах защото и със стрелка нагоре пак срещу 1 мой играч имаше по 2-3 , но това си е негов избор и няма какво да му кажа
Мача прекъсна и нямам снимка , но ще се радвам ако зачетете голмайсторите
Ми нз колко защитно тряа да съм играл при положения че играя с трима нападатели 4-3-3 ми е схемата :roll:2 положения съм имал казваш сигурно към тях броиш и гредата която треснах преди 3-тия ти гол или излизането на маймунка бабел сам срещу вратаря ти пак преди да вкараш за 3:2
една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
Е тоя мач вного се ядосах.Поведох с 1-0 и изтървах 2 пъти сам с-у вратаря ама напълно сам.Изравни ме и ме поведе и после поне 4-5 пъти пак напълно сам с-у вратаря изтървам бахти шанса.Просто тоя мач трябваше най-малкото да бия ,а то какво стана .Ако не постне шот аз ще го направя.
Букмейкара 1-3 rooney добър мач поведе ме с един гаден начин но и аз го използвам имах късмет но и той имаше след като вкарах 3ретия гол тевез излезе сам вс вратаря минах го и мислех че сам натиснал Д а то кво не сам и защитниците бяха наблизу и ме блокираха както и да е УСПЕХ му желая за напред
van написа:Ван 1-0 Пигси
мач в който чакахме другия да сбърка той игра по добре немога да успоря това и се надявам да продължи със силнатаа игра и да печели Image Replaced With URL For Only One Quote MOD:http://i.data.bg/07/11/22/674732.jpg
Поведе ме с 2-0 и успях да обърна.Не знам за вас ,но на мен с това момче ми сече изключително много.Какъвто съм карък пред гола пак изтъвах 4-5 сам с-у вратаря и поне 2 от тях заради лага.Няма какво да коментирам мача просто много ми сечеше поне на мен и не играх много добре.Тамън правя шот и той излезе.Заради спека не копнах резула ами мутрите на Етоо и Джереми като се здрависват
Поведе ме с 2-0 и успях да обърна.Не знам за вас ,но на мен с това момче ми сече изключително много.Какъвто съм карък пред гола пак изтъвах 4-5 сам с-у вратаря и поне 2 от тях заради лага.Няма какво да коментирам мача просто много ми сечеше поне на мен и не играх много добре.Тамън правя шот и той излезе.Заради спека не копнах резула ами мутрите на Етоо и Джереми като се здрависват
Ми ако преразгледаш сички постове с негови мачове секи се оплаква от лаг както и аз днеска гоиспитах на свой гръб