Форумен FIFA турнир XXII [Marin !!!]

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Феликс е на линия.Ако Гонзо не се появи трябва да пишем 0-0 двата му мача.
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Да ... Друг представител , който до скоро играеше във форума от подписа ми crazyKON стигна до 1/16 финал :(
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

crazysasho написа:Да ... Друг представител , който до скоро играеше във форума от подписа ми crazyKON стигна до 1/16 финал :(

лол верно ли бе? лудия кон е бил в вашия форум... чест и почитания, трябва да се гордеете доста от тоз човек!!!

Пигси 1:1 Феликс
незнам, аз такъв мач не съм играл досега, лаг като лаг, малко ама свестен и направо ми изкара и нервите и всичко, ако нямаше лаг мача щеше да е съвсем различен!!! гг и успех на Пигси, дано продължи!!!

ИСКАМ ДА КАЖА НЕЩО, АРЕ ВСИЧКИ СПРЕТЕ С ТИЯ МИЗЕРИИ ДА ПУСКАТЕ НА СТАДИОНА НА ОТБОРА НА КОЙТО ВИ ИГРАЕ И СЕ ВЗЕМЕТЕ В РЪЦЕ И В ВАЖНИ МАЧОВЕ ПА ПУСНЕТЕ НА НЕКВИ СЕЛКИ ИЛИ СТАДИОНА НА БАЙЕР МАКАР... ТОВА Е УЖАСНО ДА ИГРАЕТЕ НА НЯКЪВ СТАДИОН С ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ И ДА СЕ НЕРВИТЕ ЦЯЛ МАЧ...
ПЪК И ОТ МАЧОВЕТЕ МИ ОТ СУТРИНТА НЕКВИ САМО НА ДЪЖД... АБЕ КВО ВИ ПРАВИ ДЪЖДА ДА ИГРАЕТЕ БЕ, ПУСКАЙТЕ МАЛКО НА СЛЪНЦЕ ДА СЕ ИГРАЕ БЕ МАМА МУ СТАРА, НЕ НА ВСЕКИ КОМПА МУ Е КАТО СТОМАНА...

прощавайте за големите букви, но просто си излях нервите, уф олекна ми... то оставаше и тоз мач да го изгубя и направо утре да ходя да се гръмна някъде вместо да давам некви тонове пари за неква мизерия :evil:
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Аз съм до тук ...

Piggsy /Arsenal/ 1:1 FELIX /AC Milan/

Според мен играх много по-добре , за разлика от другите си мачове , атакувах през цялото време и имах много пропуски.....Най-много се дразня за това , че можех да играя на защита и да запазя резултата , но не го направих и ме изравни.....Така че Game Over :lol:

http://i.data.bg/07/10/07/595428_orig.jpg
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

DeaDBoy написа:Аз съм до тук ...

Piggsy /Arsenal/ 1:1 FELIX /AC Milan/

Според мен играх много по-добре , за разлика от другите си мачове , атакувах през цялото време и имах много пропуски.....Най-много се дразня за това , че можех да играя на защита и да запазя резултата , но не го направих и ме изравни.....Така че Game Over :lol:

http://i.data.bg/07/10/07/595428_orig.jpg

еее, айде малко феърплей де :lol:

ей пичове, сега като съм на стъпката точно пред магазина на пулсар и се замисля за вас... в никакъв случай не бих искал да ви загубя, велики играчи като Марин, Имортали, Крис, Георги (Реван), Алан, Пигси също е в мойта листа (прощавайте ако изпусна някой :oops: ) , но ако си я взема ще рискувам много... трябва да намеря някакъв начин ако мога да имам 2 фифи на компютъра или поне да махам кода когато играя срещу вас и пак да го слагам понякакъв начин. Я давайте предложения това дали може да стане и давайте изобщо някакви съвети!
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Аз не мога да разбера какъв е проблема когато имаш оригинална фифа да играеш с нас :? Не е ли едно и също ?
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

еми мисля че с оригинална не може, защото ЕА имат защита и не ставало с ИП... все пак дано наистина нещо грешат, ще видим...

Гонзо 2:0 Феликс
Бях смачкан, тотално изобличен, нямам шанс...
приятна вечер и благодаря че ме изчакахте

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1106780
Стачката продължава, време за още пари и още... (тука трябва да е думата жени) ФИФА :lol: :lol: :lol: :lol:
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Гонзо - Феликс 2-0 добър мач

Алън Смит съм му писал на 4 и ся е 7 и още не са ми доставени така че 3-0 би трябвало да е :?
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Alan_Smith написа:Гонзо пиши да играем !!

Писал съм ти още на 4 и не са ми доставени съобщенията още :roll: ся пак ти писах ?!?!?!

[04.10.2007 г. 18:20:38] Stanislav Nalbantov каза: az sum alan smith
[04.10.2007 г. 19:53:57] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: uh
[04.10.2007 г. 19:54:01] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: hodih da miq kolata
[04.10.2007 г. 19:54:02] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: sry
[04.10.2007 г. 19:54:05] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: ako sega si tuk
[04.10.2007 г. 19:54:06] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: da igraem
[04.10.2007 г. 19:54:07] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: :)
[05.10.2007 г. 13:50:51] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: (think)
[05.10.2007 г. 13:50:53] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: tuka li si e
[05.10.2007 г. 13:50:55] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: e da igraem
[18:49:15] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: ехооо
[18:49:15] !Gonzo ---> MidDlesBroUgh каза: (think)
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

FELIX написа:еми мисля че с оригинална не може, защото ЕА имат защита и не ставало с ИП... все пак дано наистина нещо грешат, ще видим...

Гонзо 2:0 Феликс
Бях смачкан, тотално изобличен, нямам шанс...
приятна вечер и благодаря че ме изчакахте

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1106780
Стачката продължава, време за още пари и още... (тука трябва да е думата жени) ФИФА :lol: :lol: :lol: :lol:

Eми тогава не я инсталирай оригиналната а си играй с тая :wink:

A иначе кво става с вторите групи :)
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Ако Alan не се появи , какво става?Като гледам , има шанс и FELIX да продължи , при загуба на Gonzo от Alan :? Тая нашата група съвсем оплетена беше , дори и последния мач прави проблем :lol: и не можем да продължим с жребия за вторите групи :(
Аватар
®SnOoPy™
Обратна връзка:

Мнение от ®SnOoPy™ »

Феликс,стегни се малко братле.Не говора за игрите ти,говора за нещата,които ръсиш."прослави България" тва ти,онова ти,фифа,фифа,фифа фифафифа,фифа,. Бате,кажи ми като биеш всичко на фифа,да не спасиш света от зла участ?Да не промениш нещо? Не знам,адски много се филмираш с тия фифи.
Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

®SnOoPy™ написа:Феликс,стегни се малко братле.Не говора за игрите ти,говора за нещата,които ръсиш."прослави България" тва ти,онова ти,фифа,фифа,фифа фифафифа,фифа,. Бате,кажи ми като биеш всичко на фифа,да не спасиш света от зла участ?Да не промениш нещо? Не знам,адски много се филмираш с тия фифи.

прекалено много май наистина :cry:

а как не искам да продължа
Alan_Smith
Обратна връзка:

Мнение от Alan_Smith »

Аз съм тука, обаче Гонзо нещо се губи :roll:
Изображение
Аватар
Kriss
Обратна връзка:

Мнение от Kriss »

Аз предлагам да се тегли жребий за групите па тези които не е сигурно кои са се клсаирали да остана за доиграване още 1-2 дена като в новите групи се добавят и 2мата играчи от които един ще отпадне.Дано ме разбрахте малко се оплетох но това го правх аз докато бях гл организатор.
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Ем чакаме ги до 24-00.Цяла седмица имаха да играят ,ако не се намерят 0-0.
Изображение
Аватар
Piggsy ™

Мнение от Piggsy ™ »

Kriss написа:Аз предлагам да се тегли жребий за групите па тези които не е сигурно кои са се клсаирали да остана за доиграване още 1-2 дена като в новите групи се добавят и 2мата играчи от които един ще отпадне.Дано ме разбрахте малко се оплетох но това го правх аз докато бях гл организатор.

+1
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Аз продължавам да си твърдя че обърквате хората тоя срок до 8 :!:
Уж срока до 8ми , пък до 7ми :?
Както и да е , щом е за 1 група теглете
Изображение
Аватар
van
Обратна връзка:

Мнение от van »

DeaDBoy написа:
Kriss написа:Аз предлагам да се тегли жребий за групите па тези които не е сигурно кои са се клсаирали да остана за доиграване още 1-2 дена като в новите групи се добавят и 2мата играчи от които един ще отпадне.Дано ме разбрахте малко се оплетох но това го правх аз докато бях гл организатор.

+1

+2
http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
Изображение
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

VaNdRi1o0 написа:
DeaDBoy написа:

+1

+2
Ок така ще постъпим - довечера след 00:00 тегля новия жребий и определяме новите групи, пък очевидно старите срещи ще се доиграват в някакъв срок от още 3 дни.. пък после равенство :wink:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор