Heroes V might and magic ---Официална Тема---
кво флудиш бе тука се пише по хироус 5
а някои да знае случаино дали може да се види колко мини имаш щото аз незнам как да го направа тоя номер на старите хироуси нали имаше едно там натискаш и ти показва замаци мини колко пара и ресурс на ден печелиш а тука некои да знае случаино има ли таква далавера чееее се дразним
а някои да знае случаино дали може да се види колко мини имаш щото аз незнам как да го направа тоя номер на старите хироуси нали имаше едно там натискаш и ти показва замаци мини колко пара и ресурс на ден печелиш а тука некои да знае случаино има ли таква далавера чееее се дразним
-
TheGuardian
- Green_Dragon
- Green_Dragon
iddqd написа:ако този фаил ти го няма там мога ти го дам на маила и ти с програмка като UltraISO да си го добавиш кадето липсва и да си направиш бачкащо цд имидж
Нямам Game Manual.pdf. ако ми го пратиш ще съм ти много благодарен. Мейла ми е green_dragon@mail.bg
Благодаря предварително!

- Green_Dragon
- Green_Dragon
- Green_Dragon
Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!! 
-
TheGuardian
(^_^) написа:Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!!
Аре бе, няма ли хора в тоя форум дето играят Heroes ?
-
Nocturne
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
(^_^) написа:(^_^) написа:Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!!
И като има какво ?
(^_^) написа:(^_^) написа:Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!!
Абе аз винаги съм го изпреварвал
Опитай да не събираш никакви ресурси по пътя и да не се офлянкваш?
Деа знам аз нямах проблеми ^^
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,