При мен също.Минотавъра написа:Видях го... не ми работи![]()
Във форума има много оплаквания от хора, използващи Google Chrome (с който сме аз и ти). Явно браузърът има проблеми с инициализирането на translation sequence-а.
Познанията ми по немски са малко ръждясали, но ето ти що-годе адекватен превод:
Страница 1
Тенеб (към Магот): Оставям ти две дажби хранителна паста. По този начин ще издържиш малко повече, преди да умреш от глад.
Магот (към Тенеб): Господарю, вие сте по-важен! Вземете вие храната!
Тенеб (отрязва го): Поправи двигателя - има проблеми с охладителя. Части от колонията паднаха от орбита. Ще отида да спася каквото мога - може би ще намерим части за кораба.
Магот: Това е лудост! Раните ви ще се отворят отново и ще умрете в пустошта!
Тенеб: Аз съм сит. Ако не мога да оцелея, заслужавам да умра. Ти знаеш всичко за машините - поправи каквото можеш.
Страница 2
Наратив. Описва се как Тенеб крачи в снега и всяка негова стъпка става все по-трудна.
Страница 3
Екшън. Снежно чудовище издебва Тенеб и той го убива. Усилието обаче отваря незаздравелите му рани.
Страница 4
Наратив. Тенеб е полумъртъв, но продължава с последни сили напред.
Неговият учител го е учил, че най-ясните видения идват, когато човек е близо до смъртта. Тенеб си спомня мантрите на Марогар и деветте медитации на Калифо. Те му вдъхват сила и му помагат да оцелее, когато всичко отива по дяволите.
Страница 5
Действието се развива вътре в кораба. Магот ремонтира каквото може. Русият падауан, познат ни от предишните издания на комикса, се промъква на кораба.
Падауан към Магот (на абисински): Ти си абисин?
Магот към падауан (удивен): Знаеш езика ми?!?!
Падауан: Да. Дори мога да разпозная диалекта ти - ти си от воинските кланове. За мен е чест. Моят учител и аз катастрофирахме северозападно оттук.
Страници 6 и 7
Тук е доста объркано. Доколкото разбирам, Тенеб използва гореописаните медитации и мантри за да изпадне в транс и да получи видение. Във въпросното видение фигурират Екзал Креш и група ортолани, които го повеждат към... нещо, което ще видим в следващото издание на комикса.