Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

stfu-n00b! написа:unruly
jv)ne "napravi" +30 wins za 30minuti.....taka 4e i4 ne mi go hvali.....
....

Аз никъде не съм го хвалил, напротив - за мен той е ламя с пускани победи...
Аватар
Rainbow_Warcraft

Мнение от Rainbow_Warcraft »

Samo edno ne mi e qsno kak taka v battle.net nqma da gi sre6tna a inso ima kum 300 igri ?
Just play warcraft 3 !
LOL.

Мнение от LOL. »

Hmmm stfu Shte moje6 li da mi oredi6 1 key 4e moq e acki zaet :((( i nemoga da cukam mnogo......
To nettut mi e ujasen ama.....
vse pak da si imam 6oto za sq dolu gore swe igrae v b.net ama nali znae6 4e za 1 den cd keya se razprostranqva s skorosttna na svetliata predi bqh samo az i o6te 1 user sq stanahme pone 5-6 ..... i nasi4koto togvore ne si izklu4vat komputrite i postoqqno sa INN !
Thx predvaritelno !
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

ей хора.аре да напавим едно ФФА.събираме се 100 човека и се спукваме за около 1-2 часа.
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

Hummm.Problema se opravi ama na nikoq ne mu puka6e.
Kakto i da e.
ЛОЛ- бате немали за тая работа сайтове а????
Гост

Мнение от Гост »

awe nqkoi moje li da mi kaje ne6to pove4e sa tiq VOD! kak se gledat trqbva li da ima6 nqkva programa ??
LOL.

Мнение от LOL. »

high_till_i_die написа:Hummm.Problema se opravi ama na nikoq ne mu puka6e.
Kakto i da e.
???- ???? ?????? ?? ??? ?????? ??????? ?????

ohh... neznae6 za kakfo stava duma molq te ne govori s takuf ton (spored men - drazne6t)
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Sujalqvam ne moga ,dosta vreme mi kostva6e da gi vzema se 6te si gi zapaza samo za mene :twisted:

Za VODs ,kakvo misli6 4e ti trqbva za da gleda6 file-ove s raz6irenie .wmv :).Az polzvam BSPlayer,no i mediaplayer ti e extra.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
Гост

Мнение от Гост »

Ok NP samo popitah :D
taaa Stfu q kaji ti sq razbira6 li ot web design ?! i do kakfa stepen ?
LOL.

Мнение от LOL. »

Toq Gostinqn bqh az :D
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

A da znabravih da ti otgovora.Po4ti ni6to ne razbiram ot web design.... :)
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
LOL.

Мнение от LOL. »

stfu-n00b! написа:A da znabravih da ti otgovora.Po4ti ni6to ne razbiram ot web design.... :)

mm az neska se opiah da podobrq dizaina na saita si ama nestana :D
amm az skoro 6e fan nqkoi priqtel da go doizpipam !!

P.S. updeita mi ot replays ve4e e na lice !
high_till_i_die
Обратна връзка:

Мнение от high_till_i_die »

LOL. написа:
high_till_i_die написа:Hummm.Problema se opravi ama na nikoq ne mu puka6e.
Kakto i da e.
ЛОЛ- бате немали за тая работа сайтове а????

ohh... neznae6 za kakfo stava duma molq te ne govori s takuf ton (spored men - drazne6t)

оххх Знам за какво става въпрос.Нали търсиш оригинален СД кей за ЛарКрафт 3 нали.
Ами със диска няма ли една програмка където ти генерира СД кейове(ама май не става с тях да играеш нали)
Виждал съм и съм влизал във сайтове където правят същото.
Та така Мисля че сега вече разбираш че аз разбирам за кво става дума и дано тона ми е по приятелски прозвучал.
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

S key generiran ot CD key generator NE MOJE da se igrae Bnet.A v neta ima mnogo,no problema e ,4e se razprostranqvat mnogo burzo i e trudno da uceli6 takuv koito ne se polzva.
Гост

Мнение от Гост »

hmm stfu i az navremeto kato igraeh cs sam hodil v jvs daje si bqhme napravili otbor posle v maskata i t.n ti moje bi gi poznavsh nqkoi , Tosho, Mitko Zlobniq..
Аватар
Demis

Мнение от Demis »

hi are pls daite link za noviq laun4er na wara 4e ne moa da cakam v hoff-a
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

Anonymous написа:hmm stfu i az navremeto kato igraeh cs sam hodil v jvs daje si bqhme napravili otbor posle v maskata i t.n ti moje bi gi poznavsh nqkoi , Tosho, Mitko Zlobniq..

Za club JVC v vazov vuv visokiq blok stava duma nali :)?
Ami az togava bqh po-maluk i ne gi poznavah vsi4ki...Dvamata koito izredi imat li ne6to ob6to clana [SOBT*BG] ? Poznava6 li edin deto postoqnno tam vise6e Pavkata"GL-a" mu
vikaha,a izroda (motorista),Ironman,Ceko ?
LOL.

Мнение от LOL. »

High voltage ne moje da se nalu4ka cd key ot GENERATOR !!!!!!!
daje i da moje to 6te e primerno 1 na 100 000 !!
az po celi dni sam si igral da probvam i nikoi ne stava6e !
Аватар
stfu-n00b!

Мнение от stfu-n00b! »

High_voltage написа:
stfu-n00b! написа:S key generiran ot CD key generator NE MOJE da se igrae Bnet.A v neta ima mnogo,no problema e ,4e se razprostranqvat mnogo burzo i e trudno da uceli6 takuv koito ne se polzva.

Може и още как! Стига само генератора да налучка някой оригинален Си Ди кий и става.
Да, шанса наистина е много малък, но се е случвало.

6to govori6 gluposti.Govorime za realen na4in za pridobivane na CD key ti mi govori6 za ne6to koeto ima 6ans da stane 1:1000000.Slu4valo se bilo..........
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

heh-to 1 na milion moje da ti ulu4i originalen cd key....
bah dnes igraha jv)ne vs nqkoi si ot CIB zabravih mu nika...zna4i toq pi4 e ot pleven....i s moite napudstviq za tower rush bi 1-viq v headofa-igraha orc vs ne-kato se opravi datata 6te uploadna toq rep....
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Публикувай отговор