Hmmm stfu Shte moje6 li da mi oredi6 1 key 4e moq e acki zaet (( i nemoga da cukam mnogo......
To nettut mi e ujasen ama.....
vse pak da si imam 6oto za sq dolu gore swe igrae v b.net ama nali znae6 4e za 1 den cd keya se razprostranqva s skorosttna na svetliata predi bqh samo az i o6te 1 user sq stanahme pone 5-6 ..... i nasi4koto togvore ne si izklu4vat komputrite i postoqqno sa INN !
Thx predvaritelno !
high_till_i_die написа:Hummm.Problema se opravi ama na nikoq ne mu puka6e. Kakto i da e. ЛОЛ- бате немали за тая работа сайтове а????
ohh... neznae6 za kakfo stava duma molq te ne govori s takuf ton (spored men - drazne6t)
оххх Знам за какво става въпрос.Нали търсиш оригинален СД кей за ЛарКрафт 3 нали.
Ами със диска няма ли една програмка където ти генерира СД кейове(ама май не става с тях да играеш нали)
Виждал съм и съм влизал във сайтове където правят същото.
Та така Мисля че сега вече разбираш че аз разбирам за кво става дума и дано тона ми е по приятелски прозвучал.
S key generiran ot CD key generator NE MOJE da se igrae Bnet.A v neta ima mnogo,no problema e ,4e se razprostranqvat mnogo burzo i e trudno da uceli6 takuv koito ne se polzva.
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
hmm stfu i az navremeto kato igraeh cs sam hodil v jvs daje si bqhme napravili otbor posle v maskata i t.n ti moje bi gi poznavsh nqkoi , Tosho, Mitko Zlobniq..
Anonymous написа:hmm stfu i az navremeto kato igraeh cs sam hodil v jvs daje si bqhme napravili otbor posle v maskata i t.n ti moje bi gi poznavsh nqkoi , Tosho, Mitko Zlobniq..
Za club JVC v vazov vuv visokiq blok stava duma nali ?
Ami az togava bqh po-maluk i ne gi poznavah vsi4ki...Dvamata koito izredi imat li ne6to ob6to clana [SOBT*BG] ? Poznava6 li edin deto postoqnno tam vise6e Pavkata"GL-a" mu
vikaha,a izroda (motorista),Ironman,Ceko ?
Albert Einstein: Only 2 things are infinite, the universe and the human stupidity, but i'm not sure about the 1st!
High voltage ne moje da se nalu4ka cd key ot GENERATOR !!!!!!!
daje i da moje to 6te e primerno 1 na 100 000 !!
az po celi dni sam si igral da probvam i nikoi ne stava6e !
stfu-n00b! написа:S key generiran ot CD key generator NE MOJE da se igrae Bnet.A v neta ima mnogo,no problema e ,4e se razprostranqvat mnogo burzo i e trudno da uceli6 takuv koito ne se polzva.
Може и още как! Стига само генератора да налучка някой оригинален Си Ди кий и става. Да, шанса наистина е много малък, но се е случвало.
6to govori6 gluposti.Govorime za realen na4in za pridobivane na CD key ti mi govori6 za ne6to koeto ima 6ans da stane 1:1000000.Slu4valo se bilo..........
heh-to 1 na milion moje da ti ulu4i originalen cd key....
bah dnes igraha jv)ne vs nqkoi si ot CIB zabravih mu nika...zna4i toq pi4 e ot pleven....i s moite napudstviq za tower rush bi 1-viq v headofa-igraha orc vs ne-kato se opravi datata 6te uploadna toq rep....