оооооооооооооооооооо <3 какви малки кукличкиииии сладуранкииииAcTivE написа: http://ask.fm/galq1916/answer/26000078168574
EDIT ето пуснах и текста на далинда
оооооооооооооооооооо <3 какви малки кукличкиииии сладуранкииииAcTivE написа: http://ask.fm/galq1916/answer/26000078168574
бате дърветата почнаха да пожълтяват от края на юли...High_voltage написа:бе кви са тия пожълтели дървета в тая жега, сякаш вече не бях достатъчно депресиран
За мен просто техническата част на филма не е толкова важна, колкото добрия сюжет. Иначе съм съгласен с всичко, което написа освен, че сюжета след средата е безинтересен. За мен през цялото време беше безинтересен и скучен. Сай фай усещане, ефекти, атмосфера, декори, актьорска игра - всичко беше на ниво. Обаче мен тия работи не ме впечатляват ако няма запленяващ сюжет, който да ме държи в напрежение. То затова и Аватара не ми хареса изобщо.DJ Cat написа:Стига сте хранили рикола бе тъпаци.... Бахти добре реализирания сай фай. Сюжета след средата е безинтересен наистина, но дотогава е интересен. Ефектите, града, летищата, цялостното сай фай усещане е милиони пъти над почти всичко в жанра, хората са се постарали да направят цели градове, сгради, коли и т.н. с цел да се почувстваш все едно наистина гледаш нещо, което е след 100 години. Не съм гледал оригиналния рикол, но това тук ми допадна. Главния пич е много добър актьор, мацките са супер.... И главно атмосферата и пипнатите футуристични елементи са нещо , което ми направи адски добро впечатление. Страхотно направен сай фай откъм ефекти. Единствения му минус за мен е че накрая вече няма никаква интрига и никакви изненади, но техническата част на филма е една от най-добрите в последните години. В момента за по-добре пипнат сай фай и по-красиви декори и местности има само Аватар сигурно. Иначе много интересно как всички го тропат, вероятно заради предвидимия сюжет, но примерно бозички като Блей Рънър с много претенции са считани за класики, а развитието на историята/диалозите са на по-слабо ниво, дори от Рикола. А за визуалния стил и това че филма е на 100 години няма да отварям дума, ясно е че рикола го отвява по тоя показател.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Penny написа:ave isus e pokemon ve