Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
аз съм си вързан от 4 години вече и никога съм нямал проблеми с курвите 
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Ти си шен тогава.Sentinel* написа:аз съм си вързан от 4 години вече и никога съм нямал проблеми с курвите
¯\_(ツ)_/ ¯
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ТИЛКА, братоца, за мене ли говориш у фейса, щото аз покана от тебе не съм получавал и нема как да съм те игнорвал
или пак не съм разбрал за кво става въпрос
гошо ви го каза за жените, аз подкрепям неговото мнение
един истински ситски лорд няма да се занимава с глупости
или пак не съм разбрал за кво става въпрос
гошо ви го каза за жените, аз подкрепям неговото мнение
един истински ситски лорд няма да се занимава с глупости
джумерки
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Не се занимавайте с жени, ами си гледайте интересите и си преследвайте мечтите. Колко време трябваше да мине, та да го осъзная, не е истина, ама... Жените се възползват от мъжете при всеки удобен случай, ВИНАГИ, тъй че ние можем само да върнем жеста
Рандом ебанета идват от време на време, особено като им покажеш на дрислите, че няма да им играеш по свирката и те веднага се побъркват. Ама за едното чукане да им лижеш краката - епа после се чудиш кой кого ебе
Да не ти пука. Пък тя любовта няма нищо общо с ебането и в повечето случаи не пита, ама си идва кога й скимне.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Стига сте обсъждали жени, че едва съм си зашил прорезните рани от тия зверове. Кур за тях.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Warbringer
На тях един кур не им стига.
a.k.a. Disturbed
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ще ви мине и тоя период на отрицание на жените и после ще тръгнете да търсите за коя да се ожените, щото ще ви писне да си седите сами вкъщи след работа и да няма кой да ви сготви.
Жените са много хубаво нещо, момчета, ма като другите много хубави неща - не са за глупаци, щото при неправилна употреба, боли глава после. Само по-умерено, не бъдете тъпи и жените няма да ви пречат, а обратното. Бате ви Морко ви го казва тва.
Жените са много хубаво нещо, момчета, ма като другите много хубави неща - не са за глупаци, щото при неправилна употреба, боли глава после. Само по-умерено, не бъдете тъпи и жените няма да ви пречат, а обратното. Бате ви Морко ви го казва тва.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
-
Warbringer
Моридин написа:Ще ви мине и тоя период на отрицание на жените и после ще тръгнете да търсите за коя да се ожените, щото ще ви писне да си седите сами вкъщи след работа и да няма кой да ви сготви.
Скъпи бате Морко,
Събуди се.
a.k.a. Disturbed
-
Маце Борко
Ми бате ти Морко е бая буден от време насам и вече няма твоите проблеми, на кво ли се дължи?
Ма глей са, аз тва по принцип го казах с чувство за хумор, както и повечето работи, дето говоря тука, така че айде не се пали, няма нужда от тъпи спорове.
Ма глей са, аз тва по принцип го казах с чувство за хумор, както и повечето работи, дето говоря тука, така че айде не се пали, няма нужда от тъпи спорове.
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
Човек докато се оглежда, в 90% от полезрението му попадат курви. На високомерна курва няма нищо лошо да й кажеш, че е точно такава. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Не съм против жените, ама тва на 20-22 още неосъзнати, отдавна забравили обаче що е химен, лигли, пачаври, "Грубиянин", чупки, пози, стойки, гняс... Не мерси. Бих си заврял по-скоро кура в тръба от обратните води на чернобилски колзет, отколкото в няква такава. Иначе има и готини, дето ти носят на мохабетите и пускат яки бъзици, само дето имаме малко разлика с нея, та...Моридин написа:Ще ви мине и тоя период на отрицание на жените и после ще тръгнете да търсите за коя да се ожените, щото ще ви писне да си седите сами вкъщи след работа и да няма кой да ви сготви.
¯\_(ツ)_/ ¯
Знайте, всичко е писано! Писано е, че многобройни ще бъдат вълненията сред хората, сред народите, в църквите; че ще се надигнат престъпни пастири, извратени, презиращи, ненаситни, жадни за удоволствия, жадни за печалба, наслаждаващи се на празнословия, самохвалци, надменни, лакоми, нагли, потънали в сладострастие, стремящи се към суетна слава, врагове на Евангелието, готови да се откажат от тясната врата, да презрат истинското слово и ще ненавиждат всяка проява на милосърдие, не ще се разкайват за греховете си и поради това сред народите ще зацарят недоверие, омраза, престъпност, жестокост, завист, безразличие, кражба, пиянство, невъздържаност, похотливост, плътска любов, прелюбодеяние и всички други пороци. Ще изчезнат скръбта, смирението, миролюбието, бедността, състраданието, дарът на плача... Хайде, нима не виждате себе си всички вие, дето сте тук, монаси от манастира и властници, дошли отвън?
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Верни думи.Nocturno написа:Знайте, всичко е писано! Писано е, че многобройни ще бъдат вълненията сред хората, сред народите, в църквите; че ще се надигнат престъпни пастири, извратени, презиращи, ненаситни, жадни за удоволствия, жадни за печалба, наслаждаващи се на празнословия, самохвалци, надменни, лакоми, нагли, потънали в сладострастие, стремящи се към суетна слава, врагове на Евангелието, готови да се откажат от тясната врата, да презрат истинското слово и ще ненавиждат всяка проява на милосърдие, не ще се разкайват за греховете си и поради това сред народите ще зацарят недоверие, омраза, престъпност, жестокост, завист, безразличие, кражба, пиянство, невъздържаност, похотливост, плътска любов, прелюбодеяние и всички други пороци. Ще изчезнат скръбта, смирението, миролюбието, бедността, състраданието, дарът на плача... Хайде, нима не виждате себе си всички вие, дето сте тук, монаси от манастира и властници, дошли отвън?
¯\_(ツ)_/ ¯
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
inb4 morko gets dumped & joins the dark side
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
Маце Борко
Ма да ми приготвите куукита на посрещане 
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето