не съм го гледал, кажи дали ти е допаднало след като видиш 1вия епизод
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
спри се марто;
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
от известно време се чудя как филми с бюджет около 20 милиона са епик съксес, докато 100 милионните са тотално разочарование 
Dalinda mi alma te llama, Ven a mi cama, Quiero amarte dulce niña, Dame tus besos, Mirame a los ojos, Jurame tu amor...
a.k.a Alcatraz
a.k.a Alcatraz
- shub niggurat
- Обратна връзка:
само не разбрах сега
боби, еба ли ?

edit :
Кой е бил тоя от форумо, дето си е говорил с един наш общ приятел с бако ви рийд у Борисовата ?
боби, еба ли ?
edit :
Кой е бил тоя от форумо, дето си е говорил с един наш общ приятел с бако ви рийд у Борисовата ?
джумерки
тва искаше да каже, ама май не е много сигурен
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Computer addiction is a loosely used term for the excessive use of computers to the extent that it interferes with daily life. Excessive use may explain problems in social interaction, mood, personality, work ethic, relationships, thought processes, or sleep deprivation. The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders does not include a diagnosis for such a disorder.( ще видим с обновения manual през 2013-та )
Excessive computer use may result in, or occur with:
Lack of social interaction.
Using the computer for pleasure, gratification, or relief from stress.
Feeling irritable and out of control or depressed when not using it.
Spending increasing amounts of time and money on hardware, software, magazines, and computer-related activities.
Neglecting work, school, or family obligations.
Lying about the amount of time spent on computer activities.
Risking loss of career goals, educational objectives, and personal relationships.
Failing at repeated efforts to control computer use.
колко от тези ефекти са ви познати от 1ва ръка?
天皇陛下万歳。。!
Първото се е случвало от време на време, пари за хардуер от както взех сегашната ми конфигурация преди 6 години не съм давал, освен за смяна на захранването преди 2 години, ама то нямаше как. липсата на сън основно като цъкам игра, което вече е рядко.
тежки нокаути
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Using the computer for pleasure, gratification, or relief from stress.
Risking loss of career goals, educational objectives, and personal relationships.
Е тия четирите
Е тия четирите
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
ае дреме ти, chill
хареса ми анимето, аз не разбирам, ама имаше всичко, което съм очаквал по много
ся нещо друго ще правя, съвсем не пред компютъра
хъхъхъ
EDIT:
оф като го прочетох ся звучи като wanking
нямах предвид това, а просто, че ще правя нещо друго пред компютъра и лъжа, че не е така и.... ох заеби
хареса ми анимето, аз не разбирам, ама имаше всичко, което съм очаквал по много
ся нещо друго ще правя, съвсем не пред компютъра
хъхъхъ
EDIT:
оф като го прочетох ся звучи като wanking
нямах предвид това, а просто, че ще правя нещо друго пред компютъра и лъжа, че не е така и.... ох заеби
аз обичам да
дабълпоствам яко.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=952534
Малко със закъснение, ама ае
Не споменават обаче, че акцията e извършена срещу болница на червения кръст със ранени немски новобранци, а след това собственика на пленения австрийски холдинг "Гранитоид" е заколен като животно докато са изнасилвали дъщеря му до него.
Кур за социалисти, комунисти и прочее сган
измрете бе
Малко със закъснение, ама ае
Не споменават обаче, че акцията e извършена срещу болница на червения кръст със ранени немски новобранци, а след това собственика на пленения австрийски холдинг "Гранитоид" е заколен като животно докато са изнасилвали дъщеря му до него.
Кур за социалисти, комунисти и прочее сган
измрете бе
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Тихо ся, тва не е политически коректно да се споменава.Grauherz Nebula написа:
¯\_(ツ)_/ ¯
this is the end
beautiful friend
beautiful friend
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
a ne ve
天皇陛下万歳。。!
Неприятно ми е да напиша това, но за мен светът свърши преди 2012 - имам кариес
Добре, че не станах зъболекар![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Добре, че не станах зъболекар
Това на аватара не съм аз :/
- Till.Lindemann
пичове, напоследък съм го ударил яко на парти парти парти
почнах курса за книжка. я запознатите да кажат, задълже ли е да се ходи на теория, щото даскалката е 1:1 с професор тазобедрев от комиците и яко ме натоварва, пък и ставането в 8 не ми е оферта, като съм легнал в 6. разни авери казват, че никога не са ходили на теория, други казват, че ДАИ можели да направят проблем...ква е схемата? иначе си решавам листовките у нас, все пак тва ше е изпита...
почнах курса за книжка. я запознатите да кажат, задълже ли е да се ходи на теория, щото даскалката е 1:1 с професор тазобедрев от комиците и яко ме натоварва, пък и ставането в 8 не ми е оферта, като съм легнал в 6. разни авери казват, че никога не са ходили на теория, други казват, че ДАИ можели да направят проблем...ква е схемата? иначе си решавам листовките у нас, все пак тва ше е изпита...
Spoiler for The Expendables 2:
дето се вика - то си е за теб. аз от 6 лекции, дето имах по "програма", ходих само на две, щото тогава работих много до късно и нямах време. може би на мен не ми мрънкаха, щото все бях зает, а и тая дето оправяше документи и всичко ми е комшийка и се познаваме и ми се кефи и така
никой няма да те задължи да ходиш, но си е за твое добро. не че ще научиш нещо повече за изпита с листовките като ходиш, ама ще гледаш филмчета с катастрофи и разни такива
и после на БЧК-то пак ще гледаш такива.
Admiral General Till написа:пичове, напоследък съм го ударил яко на парти парти парти
Spoiler for The Expendables 2:
ne
samo na predvaritelniq trqq se metnesh che tam si trqbva
na b4k pyk otidoh samo za 30 minuti daskalata prodiktuva kvo da pishem na testa i si zaminah
Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай