Pervertor_ov_TK3C написа:Познайте кой от форумо е това![]()
КНЯЗА КНЯЗА !!! :Д :Д :Д !!!! :Д :Д :Д !!!МОЯ ИДОЛ!!!
Pervertor_ov_TK3C написа:Познайте кой от форумо е това![]()
Аз имам много! А и без това ми трябват пари :Рчовeк написа:Имаш баси яката пъпка на челото-5 лева за да я изстискам!
Е, най-ярката звезда на небосклона. Не че тя е Полярната Звезда де, ама е алфа звездата от Голямото Куче. ;рPervertor_ov_TK3C написа:АХАХХА коя е тая бре ? :D
Да ми пратиш 2 лв? 'Щото няма как да сбъркам Incantation с тоя техния характерен шрифт... Ама то и нямаше интрига да го позная аз, ахахахах... ;рJazzJack написа:така
снимАх се
ей ме - цветен,не-арт
два кинта за който познае на коя група е тениската,без да гледа втората снимка
т'ва е вторатаснимка
а т'ва е админа

За пръдването не е пръднала, ама оня верно си е сложил маска. ;рJazzJack написа:кажи ми,че мацката не е пръднала зверски и пича отляво не си е сложил маска на лицето...
Penny написа:ave isus e pokemon ve
То никой не е същият бе, човек.JazzJack написа:не е същата

Истина е, но пък и друга истина е, че винаги съм го докарвал на някакъв индустриален типаж с по-casual дрехите в сиво, убито кафяво, черно и тъмно зелено и с кафевите кецове... А често правя и комбинации с бежовите кецове, разбира се, 'щото винаги трябва да съм в тон.Sеbastian написа:Князе много приятно си облечен, не докарваше ли някъв имидж на имба генгста-гето-нига маафъка комбинирано със sk8 iz gr8 dont h8?
А колко лв. даваш, ако съм познал градинката?JazzJack написа:така
снимАх се
ей ме - цветен,не-арт
два кинта за който познае на коя група е тениската,без да гледа втората снимка
т'ва е втората снимка
а т'ва е админа
Безценно!Firzen написа: А колко лв. даваш, ако съм познал градинката? :D
Като картичка е! Продължавам да твърдя, че си красив и имаш талант за снимач. Продължавай.Squiz написа:...baby when the lights go out...
@креатор, да не му врътнеш некоя свирка само, внимавай... толкова мазнене... :mrgreen: "красив си, дааАА!"creator написа:Като картичка е! Продължавам да твърдя, че си красив и имаш талант за снимач. Продължавай.