Върнах се от морето.Смазан, уморен, смачкан - както щете го разбирайте.Еба ми се майката
Ебаси морето, ебаси нещо...Като се върнах си казах "е сега ще си почина" ...
рекънектъ написа:ХХАХХАХАХАХАХ КОПЕЛЕТА КОЛКО МИ Е СМЕШНО ХАХАХХАХА
НАЙ-ЯКАТА МИ СНИМКА ЕВЪР ХАХАХАХХАХАХА
Гиро мекицата написа:ХАХА ВЕРНО ЛИ ХАХАХАХА КОЛКО СМЕШНО
рекънектъ написа:Днеска щях да умра заедно с един приятел... Надцинихме си силите. Щяхме да се удавим, взаимно си помогнахме и някак си се добрахме до дъното... Изпитах чувство, което не съм и не искам да изпитвам повече...
И аз преди няколко години щях да се удавя, точно защото си бях надценил възможностите си на плувец. Затова вече като влизам в морето е само на плиткото да си играя с водатарекънектъ написа:Днеска щях да умра заедно с един приятел... Надцинихме си силите. Щяхме да се удавим, взаимно си помогнахме и някак си се добрахме до дъното... Изпитах чувство, което не съм и не искам да изпитвам повече...
InferiS написа:Снощи за пръв път разбрах че Есил Дюран е жена .![]()
![]()

InferiS написа:Снощи за пръв път разбрах че Есил Дюран е жена .![]()
![]()
InferiS написа:Еми бях чувал само името и си мислех че е мъжко обаче като излезна на сцената... i was like wtf ?!
State of Mind написа:InferiS написа:Еми бях чувал само името и си мислех че е мъжко обаче като излезна на сцената... i was like wtf ?!
Даа бе,а аз съм Чък Норисскастриха те,че отиваш на някакъв чалга концерт и ти веднага не я бях чувал тази
айде са... няма нищо лошо в тва което си направил,но пък е някак си глупаво да се оправдаваш,че си отишъл на чалга концерт пред некви идиоти при това във форум