Много неприятна новина, беше много голям
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ!
http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246&
Заедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак 
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
да бе, и него ако загубим, ще е баси нечестното. намерете кур за рака!
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Тутан-путан-камон 88 написа:да бе, и него ако загубим, ще е баси нечестното. намерете кур за рака!
Аз ще намеря. Обеща'ам ти.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Till.Lindemann
снощи се счупих. с една мацка оправихме една бутилка Jim Beam. 5 часа един авер ми звъни да ме пита дали ключовете за тях били у мен, щото не били у него и не можел да се прибере. отказа да звъни на домофона на разни съседи да му отворят, защото били "отвратителни пенсионери", отказа да дойде и където бях аз. 7 и нещо някъв непознат номер ми звъни НЯКОЙ МЕ Е ТЪРСИЛ ОТ ТОЗИ НОМЕР СНОЩИ? викам грешка сигурно мой, не помня. и тей, станах си към 10, наливам се ся, викам да си легна, нит съм махмурлия, нит съм пиян, каша ми е някво още, деазнам.
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
да спират да живеят ве, не ми треатDer Meister написа:http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246&
Много неприятна новина, беше много голямЗаедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
ей лайно, както те немаше, сега реши да се завърнеш с титанична глупост
мое ли да кажеш такова нещо бе, ако те видя некъде, заклевам се, ще ти разбия устата и всичките кокаляци ( ако има такива в амебичното ти телце )
боклук кривогъз гъзорък
мое ли да кажеш такова нещо бе, ако те видя некъде, заклевам се, ще ти разбия устата и всичките кокаляци ( ако има такива в амебичното ти телце )
боклук кривогъз гъзорък
джумерки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Gareth Emery написа:да спират да живеят ве, не ми треатDer Meister написа:http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246&
Много неприятна новина, беше много голямЗаедно със смъртта на Дио това са 2-те най-лоши новини за мен последните години. Дано поне Тони Айоми успее да пребори рака някак
кво става бе, кифла
да ти еба Цензурата майна на тебе
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
eх, за момент бех помислил, че има нещо човешко у тебе, ма явно си си все същия червен, осран маймунски гъз в главатаGareth Emery написа:да спират да живеят ве, не ми треатDer Meister написа:http://katehizis.com/news/shNews.php?id=22246&
ега застрелят гарет емери дорде си на некой негов концерт и да ти се дръпне лайното за цел живот
Тъй като сте педали, ви предлагам да си направите тройка в японски стил.
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
ма си мислиш че ще си голема работа като завършиш у драгоманчестър ли бе
сега ми е трудно да преценя трол или неадекватен си 
е как нема ти е трудно, като мозъка ти е една гладка топка кал с червеи у нея. ебати тъпака, ще преценя - ти да не си журито на мюзик айдъл че да ми преценяш бе 
-
Маце Борко
А на мен ми е трудно да преценя натурален педал ли си или просто баща ти те е порил като малък 
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
явно си неадкватен все пак, нищо, ще ти дам да го лапнеш...+-+ написа:е как нема ти е трудно, като мозъка ти е една гладка топка кал с червеи у нея. ебати тъпака, ще преценя - ти да не си журито на мюзик айдъл че да ми преценяш бе
явното в случая е, че малко бой си ял в непълноценния си живот
ма дай бе, като всеки останал промит бот, дай да го видим тоя уй, че го лапнем кат толко искаш и кат ти го отгризна в твойта миризлива педераска драгоманчестърска уста ще го натъпча
ма дай бе, като всеки останал промит бот, дай да го видим тоя уй, че го лапнем кат толко искаш и кат ти го отгризна в твойта миризлива педераска драгоманчестърска уста ще го натъпча
Толкова ли го обичаш от гъза в устата 
Мога ако искаш и да ти улесня срането - само с потупване по рамото ще става
всъщност не живея, нито уча, нито съм бил в Манчестър, ще ви оставя да го асимилирате...
Мога ако искаш и да ти улесня срането - само с потупване по рамото ще става
всъщност не живея, нито уча, нито съм бил в Манчестър, ще ви оставя да го асимилирате...
кой ти говори за манчестър бе, бавен, става дума за драгоманчестър - септичната яма от която си се пръкнал
кво се фалите с тия пишки само, не сфащам, явно е некаква мода сред малките
спринцовката с парафин ли си си набил в чекиджийската пишка, та се фукаш
кво се фалите с тия пишки само, не сфащам, явно е некаква мода сред малките
спринцовката с парафин ли си си набил в чекиджийската пишка, та се фукаш
- shub niggurat
- Обратна връзка:
епа още по-добре, щом не учиш в манчестър
тъкмо шанса да те срещна се увеличава
пък и те знам кой си по физиономия, така че дупе да ти е яко, пишлигар
тва съвсем сериозно ти го говоря
не требваше да се изказваш толкова тъпо
тъкмо шанса да те срещна се увеличава
пък и те знам кой си по физиономия, така че дупе да ти е яко, пишлигар
тва съвсем сериозно ти го говоря
не требваше да се изказваш толкова тъпо
джумерки
-
Маце Борко
Тоя тъпак е влезнал в ролята на Гарет енеми - некъв ъндърграунд дъбстеп прокаженик и за тва е писал, че живее у Манчестър
АХАХАХАХАХАХА
Ей, като те гледам колко си тъп, ми секва ентусиазма да ти пиша, бахти. Май си некво недоразумение на пичката и анала на майка ти, объркали са се нещо, а?
АХАХАХАХАХАХА
Ей, като те гледам колко си тъп, ми секва ентусиазма да ти пиша, бахти. Май си некво недоразумение на пичката и анала на майка ти, объркали са се нещо, а?
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето