unruly написа:demolisher-???‚?µ ???° ?????µ???????·???°?‚?° ?µ???µ?????†?° - ?? ???°?»???? ?????????‚?????µ ?? ???°?‡?°?»???‚?? ?? ?????±???? ?‚?????????· ?? FS ?? ???°?‡?°?»???‚?? ???° ???????°?‚?°, ???°???????‚ ?·?° rush e ???????????°?»?µ??. undead ?????????° ?‚?°?·?? ?‚?°???‚?????° ?????????? ?»?µ?????? ?? ghouls ?? garg. ?·???°?µ?‚?µ ?‡?µ ?????µ???? ???µ ???‡?µ?… ???° ???????°?? NE, ???? ?‚?°???° ?? ???µ ?????¶?°?… ???° ???‚???????? ???????‚?????????µ?????‚?????µ ???° ?‚?°?·?? ?‚?°???‚?????° - ?±???… ?±???°?‚ ???? ???°???? 1-2 ?????‚??, ?? rush (?° ?‚???? ?? orc ???????°?µ ?‚???‡???? ?‚?°???° - demolishers). ?????????????° ???? ?µ ?????? NE ???????°?‡???‚?µ - ???°?? ?????????°?‚?µ demolisher-???‚?µ ?
S mnogo zor brat4e s mnogo zor...Ma poneje si moi 4ovek 6te ti kaja lamerskia si opit...
Zavisi ot kartata:
Na Gnoll i Glacial Thaw vzimam BM,Archers i qko leveling na geroq kato razbira se osnovata ti e v hawk-a ,az polzvam hawk +me4ka...Na tezi dve karti s malko archeri moje6 spokoino da napravq
4 i 1/2 lvl geroi samo za nqkolko minuti.....Primerno 6te ti kaja kak creepvam s BM na gnoll....Gleda6 da ima6 2 gotovi archers predi da izvadi6 geroq ot tavernata.....Kato im dava6 rally point blizo do tavernata ot koiato 6te go summon dobre e tova da ne e blizo
kakto do start locationa na protivnika taka i do tvoq (vsi4ko zavisi ot tova kak vi pusne)
za6toto taka namalqva6 vuzmojnostta za creepjack....Kill purvite gnolls s hero bear i 2 archers...T?°???° sega ima6 me4ka na okolo 50% HP 4 archera (mejdu vremenno napraveni o6e 2 i idva6ti pri tebe) iz4akva6 malko mana i skill regenerate (2-3) sec
i otiva6 na golema i gnool-ovete koito pazqt merc campa..Castva6 si 2ra me4ka (burzo predi da e iz4eznala purvata) i s vsi4ko FF golema posle ostanaloto kato mejduvremenno si kupuva6 edin troll s heal i abolish....Sled kato svur6i6 hero + 6 archera..Minava6 prez pazara koito ti e na put i kill 3te gnoll-a tam koeto te pravi 3ti lvl
(ne puska6 me4ka tam to ne 4e ima6 i mana togava de 6toto samo 6e si q ohabi6 pri gnoll wardens)..I ot tuka s posle castnatata me4ka hero i 6 archera tva e okolo 4,30 min na igrata otiva6 v centura vsi4ki archeri po drakona hero i me4kata otdolu po kakvo to padne pazi6 da ne mrat archeri i tva e.........Vsi4ko razbira se zavisi i ot tova kolko aktiven e protivnika ,dali 6te te tursi kade creepva6 ili 6te se opitva da obie nqkoi i drug wisp v bazata ti.........No v ob6i linii FF vulcite i ne bi trqbvalo da imate problem...pone dotuka. :)Prez tova vreme malko hunts i tech za KotG i tallons koito obiknovenno ima6 1 i se pravi vtori kogato onq doide s demos....No togava ve4e ti ima6 po4ti 5 lvl hero s lo6ia hawk koito razbira se s shift po demos posle i gruntovete.....
Na ostanalite karti izpolzvam DH..Pazar boots i +2 all atr. po kusno moje i staff of teleportation.....Trugvam na hunts no no prekalqva6 ne pove4e ot 4-5 6toto pove4e te zakopavat da ne moje6 da pusne6 tier2 zadulgo....I v na4aloto mirco wars vs grunts gledam da ne mi omira nito edin hunt (kato ostane na 100tina HP maha6 ot controla i pravo v bazata) ako ve4e uspeq da si vzema nqkoi i drug grunt ponqkoga i FS idealno.Taka ili ina4e idva moment v koito orc-a nqma kade da hodi (i toi techva i ne moje da e pusnal tolkova mnogo gruntove 6toto nai-malkoto e mnogo tupo) i se pribira v bazata dokato ne mu izleze 2hero i demos..e v tozi harakteren moment nikoga ne go goni v bazata mu...Edno ot ne6tata koito sum nau4il kak da ne gubi6 spe4elena igra e
"v baza na orc i UD vlizai samo pri suotno6enie na silite 5:1 v tvoq polza"
Aaa i ako uima trolove purvo tqh gi FF..Drugo vajno mai-ne se se6tam...
Na mnogo mesta se spomenava za ultra burzi himeri ot koito da ima6 dori 3 v tozi moment az sum probval i ne mojah da go napravq...Ili ne stava ili sum zle i ne6to ne go prava kakto trqbva.....
Az izpolzvam vs gruntapult tezi taktiki osnovno....Razbira se ponqkoga gubq i to dosta lo6o ot tova...
Grunts+Demolishers spored men e nai-trudnata zada4a koqto moje da ima edin elf osobeno garnirana s watch towers si e napravo Nightmare.....
Nadqvam se pone 1-2 izre4enia da sa ti bili ot polza.....
Iskam sega i az da vi zadam edin vupros ot 4isto lubopitstvo kak strukturirate control grupite si.....
Tova sa moite :
1-heroes,hutns,bears abe melee units (bez MG)
2-archers only (naiii-mnogo i nqkoq driada ma nai-dobre samo te)
3-casters
4-drugi (MG,wisps za detonate,himeri)
5-Vsi4kite training zgradi (altar,tree ot life,AoW,AoL......)..switch s TAB......