Толкова си добър, че направо се пплашиш от себе сиLiberty написа:Благодаря, време беше някой да го кажеSerious Sam написа:Евала, Блокаж, добра работа!Liberty написа:Аз имам един въпрос. Лозан Панов не каза ли същото което казах аз преди повече от една година?
Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент
Re: Избори за 46-то НС
тежки нокаути
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Мисля, че вече е време някой да почне да плаща за способностите които имам.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Надявам се това да е последния вот в следващите няколко години, за да може да се хванат на работа най-после.
тежки нокаути
- Liberty
- Обратна връзка:
Re: Избори за 46-то НС // 47-мо НС и президент
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Не съм очаквал да видя по-антипатичен човек от Волен Сидеров, но явно стигнахме ново дъно с К. Костадинов. И по всичко личи, че ще влезе и с това ще разбие много сметките за съставяне на ново правителство.
Вчера му чух краткото изявление по БТВ, че няма да се коалира с нито една партия, която приема зелените сертификати, ваксините, маските и тн. (съвсем естествено ще клекне на някого при първа възможност, гарантирам). И твърди, че догодина щял да бъде първа политическа сила.
Вчера му чух краткото изявление по БТВ, че няма да се коалира с нито една партия, която приема зелените сертификати, ваксините, маските и тн. (съвсем естествено ще клекне на някого при първа възможност, гарантирам). И твърди, че догодина щял да бъде първа политическа сила.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
denik написа:Не съм очаквал да видя по-антипатичен човек от Волен Сидеров, но явно стигнахме ново дъно с К. Костадинов. И по всичко личи, че ще влезе и с това ще разбие много сметките за съставяне на ново правителство.
Аз даже съм учуден, че няма повече гласове. Просто има прекалено много привърженици на крайния национализъм и на максимата, че едно време беше по-хубаво. Сега, не мога да кажа дали това са тролове, но дори половината от този тип коментари да са тролове, това пак са много хора, които реално мислят по този начин.
Човекът просто е много хитър и много умело се възползва от привържениците на идеите, които пропагандира.
тежки нокаути
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Крайните националисти все още са разпилени между няколко групировки - НФСБ, ВМРО, Атака, БНО, "Възраждане" и др. Като цяло този електорат е интертна маса, която ако попадне на правилно финансово агитиране, успява да се мобилизира криво-ляво и да избута някого над 4%-та бариера, но без такова е абсурд да се координират и създадат витална политическа структура.
¯\_(ツ)_/ ¯
Винаги има място за такива хора като него - които знаят как да разпалват определена група хора с добри презентационни уменияdenik написа:Не съм очаквал да видя по-антипатичен човек от Волен Сидеров, но явно стигнахме ново дъно с К. Костадинов.
ИскАх да гласувам за YOLO, ама жена ми не даде 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз просто имам чувството, че понеже Копейкин е хвърлил партийната субсидия за имоти, не е хартисало нищо за кампания като хората. Ако бяха набили парите, с които разполагат, вероятно щяха да оберат едни 10%, предвид че идеалите които изповядват според мен се споделят от всеки втори-трети в обществото.The Arrow написа:denik написа:Не съм очаквал да видя по-антипатичен човек от Волен Сидеров, но явно стигнахме ново дъно с К. Костадинов. И по всичко личи, че ще влезе и с това ще разбие много сметките за съставяне на ново правителство.
Аз даже съм учуден, че няма повече гласове. Просто има прекалено много привърженици на крайния национализъм и на максимата, че едно време беше по-хубаво. Сега, не мога да кажа дали това са тролове, но дори половината от този тип коментари да са тролове, това пак са много хора, които реално мислят по този начин.
Човекът просто е много хитър и много умело се възползва от привържениците на идеите, които пропагандира.
Иначе, поздрави момчета
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
И аз това казвам.
Просто са ми странни изказванията на деник все едно не е запознат какви са масовите настроения сред обществото ни.
Иначе пише се моЧмета
Иначе пише се моЧмета
тежки нокаути
- Liberty
- Обратна връзка:
Провалът на ДБ и оставката на (анти)Христо Иванов е малка утеха, на фона на това, че либералите и соросоидите по всяка вероятност ще управляват, няма да се учудя ако са в коалиция с БСП. Дет' се вика, на печелившите честито.
Също така факта, че Радев взе 50% от гласовете още на първи тур няма как да е радващ.
Влизането на Копейкин в парламента доказва още веднъж, че България има остра необходимост от някой който да осигури представителство на хората с национал-консервативни възгледи. Той бидейки русофил не е човекът, но една голяма част от позициите му резонират именно с този електорат. Което всъщност не е толкова лошо. Или както се казва:
You Either Die A Villain, Or You Live Long Enough To See Yourself Become The Hero”

Отделно от това. Не видях никой да коментира откритите (благодарение на ГЕРБ) допълнителни машини за гласуване с неясен произход и предназначение. Тъй като ПП са партията на Радев, който управлява вече една година, и получиха изненадващо силен резултат, остават сериозни съмнения за манипулиране на резултата чрез машините. За това още преди една година бях твърдо против гласуването с машини, което е практика отхвърлена от повечето европейски държави, да не говорим за ексклузивно гласуване само с машини, както беше на последните два избора.
Също така факта, че Радев взе 50% от гласовете още на първи тур няма как да е радващ.
Влизането на Копейкин в парламента доказва още веднъж, че България има остра необходимост от някой който да осигури представителство на хората с национал-консервативни възгледи. Той бидейки русофил не е човекът, но една голяма част от позициите му резонират именно с този електорат. Което всъщност не е толкова лошо. Или както се казва:
You Either Die A Villain, Or You Live Long Enough To See Yourself Become The Hero”

Отделно от това. Не видях никой да коментира откритите (благодарение на ГЕРБ) допълнителни машини за гласуване с неясен произход и предназначение. Тъй като ПП са партията на Радев, който управлява вече една година, и получиха изненадващо силен резултат, остават сериозни съмнения за манипулиране на резултата чрез машините. За това още преди една година бях твърдо против гласуването с машини, което е практика отхвърлена от повечето европейски държави, да не говорим за ексклузивно гласуване само с машини, както беше на последните два избора.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Честно казано, като човек зает с изборния процес - машините доста облекчиха следизборното броене и попълване на протоколи. Все още има протоколи пълни на ръка. При тях има доста грешки и несъответствия. Машинните от друга страна са просто перфектни. 
https://www.dnevnik.bg/sviat/2021/11/15 ... _v_orindj/
¯\_(ツ)_/ ¯
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Андрейката почна да папагалства вече дори най-идиотските опорни точки на ГЕРБ.
Тва момче хич не му е леко
Тва момче хич не му е леко
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Liberty
- Обратна връзка:
Да и аз имам близки приятели в избирателните секции, и да по-лесно им е броенето. Ама, колкто и да им съчувствам не е там работата.Serious Sam написа:Честно казано, като човек зает с изборния процес - машините доста облекчиха следизборното броене и попълване на протоколи. Все още има протоколи пълни на ръка. При тях има доста грешки и несъответствия. Машинните от друга страна са просто перфектни.
Морко, аз не казвам че трябва да вярваш на тази или онази опорна точка, но не те чух да коментираш откритието на стотици машини, които не са част от обществената поръчка и не се знае защо са внесени и какво им е предназначението. Официалното обяснение за "резервни части" е повече от нелепо, така че ми е интересно да чуя твоята "не опорна" теория по въпроса. Както и на останалите разбира се.
Ghost reporting!
Ghost reporting!
тежки нокаути
- Liberty
- Обратна връзка:
Между другото, освен откритите стотици машини, за които нито един от вас не пожела да коментира (хе-хе), ще ви припомня още нещо.
Преди една година по време на 45-тото народно събрание водехме разгорещен дебат относно гласуването в чужбина и броя на секциите. Редуцирането на техния брой беше едно от постиженията на предишната власт, казвам постижение, защото затрудняваше пряката намеса на друга държава в нашите избори.
Ще ви припомня тогава кой как гласува в полза на това да се увеличат секциите:

Днес, около година по-късно, това което ви казах закономерно се случи - ДПС с контролиран вот от Турция е големият печеливш от цялата работа.

Преди една година по време на 45-тото народно събрание водехме разгорещен дебат относно гласуването в чужбина и броя на секциите. Редуцирането на техния брой беше едно от постиженията на предишната власт, казвам постижение, защото затрудняваше пряката намеса на друга държава в нашите избори.
Ще ви припомня тогава кой как гласува в полза на това да се увеличат секциите:

Днес, около година по-късно, това което ви казах закономерно се случи - ДПС с контролиран вот от Турция е големият печеливш от цялата работа.

Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Андрейката, на приказки иначе виден стожер на демократичните принципи, призовава за затрудняване на правото на участие в демократични избори на български граждани в чужбина под алармистки опасения, че позволявало "пряка намеса на чужда държава", насред собствената държава в която избирателната активност показва, че и местното население не иска да се намесва особено.
А кво да коментираме за машините ве, ти самия не можеш да намериш каквато и да е причинно-следствена връзка между съществуването на такива машини и къв да е способ за фалшификация на избори, ма ние трябвало да коментираме щот боко ти е изсрал в устата какво да ревеш на площада. Машини кат машини, принтират хартия, кво не разбра.
А кво да коментираме за машините ве, ти самия не можеш да намериш каквато и да е причинно-следствена връзка между съществуването на такива машини и къв да е способ за фалшификация на избори, ма ние трябвало да коментираме щот боко ти е изсрал в устата какво да ревеш на площада. Машини кат машини, принтират хартия, кво не разбра.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК