ВЕРИ НАААЙС ( Borat voice )
Ерик, работя по въпроса, ама и работя иначе, та нещата са hard mode

Снощи изкараха пач - бъф на XP от всичко кажи-речи - от Whispers, Nightmare Dungeons, даже от луутването на Mystery Chests ?? Не знаех, че давали хр.
Реално, за първи път от 60~ нататък виждах ХР бара да мърда съвсеееееееем леко като клиървам огромни вълни от елитки. Преди имаше моменти, в който съм вдигнал левъл току що, правя дънг, и дори не виждам синичко там в началото на бара до цифрата, дори милиметърче

80 съм, очаквам да е бавно, ама то май гиър капа идва някъде около 85, нататък е вече наистина въпрос на зелена цифра.
Бъфнали са и билда, който пробвах, който е леко офф-мета и не е HoTA. Найс.
Сега, има няква драма за уникатите и как били еди колко си пъти по-редки от мирър в PoE. Отделно, хората - включително и мен - ревяхме как няма чейс итеми и как всичко е мега лесно.
Е, ето чейс, ама не знам дали не е леко прекалено. Сто про ще увеличат дроп рейта, щото целия ютуб + реддит се скъсаха. Което е леко тъпо, щото до сезон 3, вероятно, ще валят и ще са мега уатевър.
Лично мен ме кефи идеята да има нещо супер rare. Например, част от хъса ми след всичките тези години, все още да играя Д2 е че там има супер rare неща, които не са ми падали.
Тъпото е, че тези предмети са 6 на брой, и евентуално 1 да ти върши работа.
Ама да, грайнд да има
 За момента наистина е леко изтъпяващ и единствения прогрес, който мога да си въобразя, че се случва, е глифовете и парагона. Щото искам още неща да достигна по бордовете и ми трябват точки.
 За момента наистина е леко изтъпяващ и единствения прогрес, който мога да си въобразя, че се случва, е глифовете и парагона. Щото искам още неща да достигна по бордовете и ми трябват точки.

![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) 

![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)