Warcraft
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
Re: Warcraft
Защо трябва да ни пука какво казват критиците? Важно е филма да се хареса на нас- феновете. С целият маркетинг, който има все ще си избие парите.
TheChosen1 написа:даджайците
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Пука ми, защото имах малко по-високи очаквания. Най-вероятно пак ще го гледам на кино. Надеждата остава във Фасбендер, но там пък нямам особен интерес към самата поредица.
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
@presator
Не става въпрос за това. Изместваш темата. (+ критиците имат impact)
Аз обясних що са такива оценките в RT/meta. Малко ревюта - 6.
2 изключително негативни, откровено лайняно написани ревюта, чиито цел e единствено clickbait-a
Ревюта, които сравняват CGI (най-добрия досега от ILM) с игри/аpp за Iphone и целият филм, че бил по-зле от Mario Bros?
Тоз що не е уволнен?
Резултатът от такива е, че се почва с "комерсиални неуспехи" - другия ми поства директно meta score-a ей тъй под моя пост и после ми се обяснява, че нямал време да "разучава" при положение, че съм писал точно над него "разяснения".
https://www.reddit.com/r/wow/comments/4 ... helmingly/
Не става въпрос за това. Изместваш темата. (+ критиците имат impact)
Аз обясних що са такива оценките в RT/meta. Малко ревюта - 6.
2 изключително негативни, откровено лайняно написани ревюта, чиито цел e единствено clickbait-a
Ревюта, които сравняват CGI (най-добрия досега от ILM) с игри/аpp за Iphone и целият филм, че бил по-зле от Mario Bros?
Тоз що не е уволнен?
Резултатът от такива е, че се почва с "комерсиални неуспехи" - другия ми поства директно meta score-a ей тъй под моя пост и после ми се обяснява, че нямал време да "разучава" при положение, че съм писал точно над него "разяснения".
Аре малко ревюта от Европа да се поуспокоите малко:It's just frustrating, you know? The movie is basically being set up to fail due to the perception created by a couple of assbags breaking embargo stateside for clickbait shenanigans. There's so much positive energy coming from the rest of the world, but we have to put up with trite bashing from a tool who thought Jem and the Holograms, Jupiter Ascending, and DBZ: Evolution were great films.
https://www.reddit.com/r/wow/comments/4 ... helmingly/
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Заради европейското, в Европа излиза днес. В САЩ и България - на 10-тинелегален написа:ма чакайте бе... нали уж има още време до излизането му?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Ние в чата се разбрахме, но и за другите - това е съвсем сериозно. На 10-ти започва Еврото и цяла Европа ще гледа мачове. Американците не ги бърка.
Преди две години, когато бачках в киното, по време на Световното нямаше жива душа! Сега БГ-тата явно са преценили, че ги устройва и така, но такива мащабни мероприятия яко удрят посещаемостта в кината.
Дори разни по-малки ивенти като по-интересни мачове в ШЛ, финали на Под Прикритие, мачове на България за някакви квалификации, по-големи концерти и прочее, също са си оставяли следата върху посещаемостта.
А за филма - споко бе! Както казахте, 6 ревюта, и то половината от тях от някви тъпанари. Чакайте малко, ще се покачат. Гарантирам фреш в РТ и поне 50-60 в МК.

@Alaster, ти на това ли викаш добро ревю
Просто нямам думи
Ето ревюта от германците, които явно нямат право да влизат в Мета и РТ
(от редит)
Преди две години, когато бачках в киното, по време на Световното нямаше жива душа! Сега БГ-тата явно са преценили, че ги устройва и така, но такива мащабни мероприятия яко удрят посещаемостта в кината.
Дори разни по-малки ивенти като по-интересни мачове в ШЛ, финали на Под Прикритие, мачове на България за някакви квалификации, по-големи концерти и прочее, също са си оставяли следата върху посещаемостта.
А за филма - споко бе! Както казахте, 6 ревюта, и то половината от тях от някви тъпанари. Чакайте малко, ще се покачат. Гарантирам фреш в РТ и поне 50-60 в МК.
All-time high приордъри на билети в Китай и Южна Корея (очаква се оттам да си докара поне 300-400 милиона долара). Добави и другите бедняци като Русия и Европа. Дори без САЩ би трябвало да си избие паритеФилмът е тръгнал към комерсиален провал вече.

@Alaster, ти на това ли викаш добро ревю
И това е The GuardianThe prospect of a predominantly white, European realm being invaded by foreign, primitive, darker skinned hordes (they are actually called the Horde) might set alarm bells ringing in our current climate of immigration anxiety. Is this a veiled Ukip broadcast? Or a pro-Trump one?
Просто нямам думи
Ето ревюта от германците, които явно нямат право да влизат в Мета и РТ
(от редит)
Spoiler for :

Мочмета в крайна сметка шибаните критици са оплювали редица филми, впоследствие превърнали се без проблем в попкултурни икони като един Блейд като най-елементарния пример, че дори и шибания Мортал Комбат 1 тъй че какво ви боли фара. Важен е audience score-a, a не неясните критерии на пишман критиците, за които качествени филми са Игрите на Глада, Инди 4 и Шаркнадо. 

Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
-
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Критиката подложи крак на Batman v Superman, който щеше да разкове дъските на боксофиса, независимо от спора за качествата му. Сега просто си изби парите.
Warcraft тепърва прави някакви опити да се налага като разпознаваемо име извън гейм средата и е много по-уязвим франчайз.
Както и да е, пак от The Guardian:
Ясно си личи, че човекът, писал това нещо, е расист. Както и да се пънат, днешните либерали са нереални расисти - всичко, което им мине през ръцете се пречупва през две неща - цвят на кожата и пол.
Още се смея вътрешно като се сетя ревюто на Polygon на The Witcher 3, в което се мрънкаше, че в тая игра нямало един person of colour. Ма не бе, няма значение какъв е прототипът на сетинга и какъв е културният контекст, няма значение литературният първоизточник на играта, нито страната ѝ на произход, нали така и така е фентъзи - кво пречи да се вкарат негри? - 8/10.
Американците са много тежко подложени на лоботомия като общество в това отношение. Друго си е Dragoн Age, където можеш да си рогат добитък и да ебеш чернокожи мъже или елфи азиатци на воля. - 9,5/10.
Warcraft тепърва прави някакви опити да се налага като разпознаваемо име извън гейм средата и е много по-уязвим франчайз.
Както и да е, пак от The Guardian:
Our home world is Azeroth, a Middle-earth-like realm along the lines of medieval Europe.
The population is mostly human, mostly white, but there are also dwarves, elves and various other mythical creatures in the fringes.
The first character we meet is Durotan, a principled orc chieftan and new father, played in expressive performance capture by Toby Kebbell (he’s lighter skinned than other, more evil orcs but let’s not dwell on that).
Ясно си личи, че човекът, писал това нещо, е расист. Както и да се пънат, днешните либерали са нереални расисти - всичко, което им мине през ръцете се пречупва през две неща - цвят на кожата и пол.
Още се смея вътрешно като се сетя ревюто на Polygon на The Witcher 3, в което се мрънкаше, че в тая игра нямало един person of colour. Ма не бе, няма значение какъв е прототипът на сетинга и какъв е културният контекст, няма значение литературният първоизточник на играта, нито страната ѝ на произход, нали така и така е фентъзи - кво пречи да се вкарат негри? - 8/10.
Американците са много тежко подложени на лоботомия като общество в това отношение. Друго си е Dragoн Age, където можеш да си рогат добитък и да ебеш чернокожи мъже или елфи азиатци на воля. - 9,5/10.
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- the_presator
- Обратна връзка:
Ревю на Kotaku. Човека определено е фен на Warcraft, но дори и на него не му е харесал филма? 

Тоз Котаку не е ли някъв кликбайт тъпанар ?
Rorschach написа:Never compromise. Not even in the face of Armageddon. That's always been the difference between us, Daniel.
Kotaku е сайт, част от Gawker Media...разбирай геймгейтъри
.
Въпреки това аз общо взето им признавам ревютата (но да не са на аниме тематика, защото ги пишат пълни тъпанари), само дето Дисни им плаща (на тях и на IO9) да надуват леко оценките за техните филми и човек малко трябва да се съобразява.

Въпреки това аз общо взето им признавам ревютата (но да не са на аниме тематика, защото ги пишат пълни тъпанари), само дето Дисни им плаща (на тях и на IO9) да надуват леко оценките за техните филми и човек малко трябва да се съобразява.

The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
- Alaster
- В момента играе: PoE
Dark Souls - Местоположение: Terra
Аре да ми прочетеш коментарите пак? И като казваш „И това е от The Guardian" все едно са някакъв еталон за качество, след като горе-долу всеки е наясно, че „Гардиън" е стожера на SJW/Feminist/Progressive bullshit от много време. Погледнах първа страница на Мета за една секунда и видях ВАРКРАФТ 29, което ме изнерви. Никъде не съм коментирал кое ревю какво е, защото не съм имал време дори да ги погледна. Прекалено сте се удървили от хайпа.denik написа: @Alaster, ти на това ли викаш добро ревюИ това е The GuardianThe prospect of a predominantly white, European realm being invaded by foreign, primitive, darker skinned hordes (they are actually called the Horde) might set alarm bells ringing in our current climate of immigration anxiety. Is this a veiled Ukip broadcast? Or a pro-Trump one?
Просто нямам думи
If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
Ем това е така, признавам си.Прекалено сте се удървили от хайпа.
Нищо де, ще видим нататък какво ще се случи :Д
Иначе бягайте далече от всички медии на Gawker! Те и без това скоро ще спрат да функционират, защото делото, което Хълк Хоган и един милиардер спечелиха срещу тях буквално ги фалира...

Пуснаха резервациите за Cinema City, само за информация :Д
http://cinemacity.bg/showFeatInfo?featureCode=1407S3R
http://cinemacity.bg/showFeatInfo?featureCode=1407S3R

- shub niggurat
- Обратна връзка:
Благодарение на информацията от Дидо и аз навреме успях да запазя читави места за събота. Интересното е, че женската група има превес над мъжката в компанията ни, даже едната е превъртала кампанията на тройката
Нарочно пазя очакванията си ниски за филма като за банално продължение на Аватар, но въпреки това се надявам филмът да изненада всички приятно 

az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KynTdfNXd74[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nYBaA0KeZdc[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nYBaA0KeZdc[/youtube]
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
- the_presator
- Обратна връзка:
Ревюто на Collider беше добро. По принцип им гледам нещата, но понеже не съм събнал чак сега видях, че имат ревю. Изглежда филма не е перфектен, но не и лош. С малко късмет ще видим и продължения 

Моя приятелка също фенка го е гледала вчера (тя живее във Франция). Нейното мнение за филма изцяло се припокрива с очакванията ми. Та не мисля да бързам да го гледам 

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
- Обратна връзка:
Филма ще е пълен провал... или поне за феновете на франчайза. В повечето случаи се получава да се хайпна от трейлър и да се разочаровам от филма... А тук дори трейлърите са отвратителни.Хората правели синематиците в играта щяха да направят в пъти по нахъсващ трейлър....
Дано поне Асасина да става...

Дано поне Асасина да става...

--Gort!Klaatu barada nikto!--
Критиците вече му ебаха мамата по всички параграфи още повече от BvS - 37/100 Metascore, 21% в RT, вече феновете ще си кажат тежката дума дали ще го бъде или ще станем свидетели на вторa финансова катастрофа от рода на God of Egypt (малко вероятно).