The Elder Scrolls Online

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Re: The Elder Scrolls Online

Мнение от shub niggurat »

е колко де, аз вече чакам сигурно 3 часа
джумерки
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

Ебаси фейла тая игра, не си струва даже да си права труда да коментирам. Просто абсурд! Пълен абсурд! Някъде прочетах в един форум, че била предвидена да се играе от 3то лице и в последствие заради рев на фенове решили да сложат и първо. Как е възможно тва нещо да се играе от 3то лице...... ей богу как вика един, немога да разсъдя как е възможно ААА игра да се движи така героя. Ебаси лайняната Ф2П дрисня. И тея нагли боклуци искат 85 евро за тоя шит мухахахах
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

Мъдобрад написа:е колко де, аз вече чакам сигурно 3 часа
3 е малко много, обикновено до 20 минути ти дава някаква грешка, ако са се сбъгясали нещата.
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

Тъй като нямам място само гледах геймплей... Ако не знаех колко пари й искат, щех да се обзаложа, че е ф2п. айде макс некви символични 10-15 евра и после ин гейм да се дава пара... ма нам си колко евра, че и месечна :lol: :lol: тия са яко херца.
Аватар
iziris
В момента играе: Последно играх GW2.
Чакам лънча на TESO

Мнение от iziris »

Просто ще си копирам поста си от Хардуербг.

Измина още една бета и аз съм доволен от видяното.
Успях да кача 17 левал на гереоя, катро го започнах в петък 17.00 часа. Направих цялото куест стори за бетата (с изключение на 1-2 бъгнати куеста). Разгледах цялата достъпна карта за Алдмери доминиан и част от Сиродил (една много малка част). Вдигнах крафтинга на всички професии на 10 и нагоре, а готвенето на 25-27 някъде. Имаше само един дънджан в който изискваше група от 4 играча. Без светата троица, този дънджан не можеше да се мине. Играх го хилар. Темпларските умения са добри за дънжани а уменията на хиларския стаф са по-добри за ПВП.
Няма да хваля играта, понеже само ще провокирам хора, които не смятат да я играят, но смело пишат за неща, които дори не са видяли.
И аз не харесвам тортите в сладкарниците "Неделя" защото никога не съм влизал вътре Ама няма и да вляза, защото като гледам витрините, съм сигурен че тортите не са сладки дори!

Искам да кажа, че за да видите какво предлага играта, ще трябва да отделите поне 30 часа гейм плей. И "разбирачи", с изказавания "Имам 5-левъл герой! Играта не става" звучат толкова несериозно, че е обидно да дават мнение за цялата игра. Достатъчно е да кажат."Нищо не разбрах и за това играта не ме кефи"

Ето аз как се изказвам за дадена игра, че не става.
Полседната тествана игра, която играх бе Path of Exile, грозна е но предлага свобода на въображението, с което и ме привлече. Ами след четири дни, повтарям четири дни, аз бях 60 левъл и играта загуби смисъл. Превърна се от челиндж във фарм.
Изтрих я. Всичко друго, което мога да кажа за скилове и механики е ясно че съм ги видял и изпробвал, и не говоря за да си чеша езика. След като съм загубил 4 часа само.

Относно изтеклата бета. Направил съм филмчета и ще напиша голяма статия в Българския фенсайт на играта.

П.П. Пиша това тук , не да дразня хората, които се дразнят от всичко, а за да помогна на тези, които се колебаят относно играта и попадат само на негативни коментари.
Наясно съм, че ще бъда цитиран и размъкван по форума, но има хора, които само това правят и аз ги разбирам. Форумджийството за разлика от геймърството е доказано заболяване и се предлага специализирано лечение за него.
Притежавам единствения Български фен сайт по играта The Elder Scrolls Online.
Сайта е на адрес http://tesobg.com/
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

iziris написа: Няма да хваля играта, понеже само ще провокирам хора, които не смятат да я играят, но смело пишат за неща, които дори не са видяли.

...

Искам да кажа, че за да видите какво предлага играта, ще трябва да отделите поне 30 часа гейм плей. И "разбирачи", с изказавания "Имам 5-левъл герой! Играта не става" звучат толкова несериозно, че е обидно да дават мнение за цялата игра. Достатъчно е да кажат."Нищо не разбрах и за това играта не ме кефи"

...

П.П. Пиша това тук , не да дразня хората, които се дразнят от всичко, а за да помогна на тези, които се колебаят относно играта и попадат само на негативни коментари.
Наясно съм, че ще бъда цитиран и размъкван по форума, но има хора, които само това правят и аз ги разбирам. Форумджийството за разлика от геймърството е доказано заболяване и се предлага специализирано лечение за него.
Дразниш хората е с тези си изказвания, а не защото хвалиш играта.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Damnation
В момента играе: Dota 2
Might & Magic : Duel Of Champions

Мнение от Damnation »

Пич, малко хора пряко оплюват играта ( още по-малко пък обосновано). Но се забелязва един тренд който аз, а това далеч не ми е нито първото MMO, нито бета тестинг, нито нищо, подкрепям - засега, взимайки предвид това че е 2014-та, играта просто не си струва солидната цена и също толкова солидната месечна такса.
Трол на свободна практика
rosniak

Мнение от rosniak »

[quote="iziris"]

И аз не харесвам тортите в сладкарниците "Неделя" защото никога не съм влизал вътре Ама няма и да вляза, защото като гледам витрините, съм сигурен че тортите не са сладки дори!

.[/quotе
Не знаеш колко си пропуснал.
moroel

Мнение от moroel »

Damnation написа:Пич, малко хора пряко оплюват играта ( още по-малко пък обосновано). Но се забелязва един тренд който аз, а това далеч не ми е нито първото MMO, нито бета тестинг, нито нищо, подкрепям - засега, взимайки предвид това че е 2014-та, играта просто не си струва солидната цена и също толкова солидната месечна такса.
Както винаги Damnation е spot on.Просто не виждам ТЕСО какво повече може да предложи от rift,swtor,gw2,nwerewinter....
Аватар
hyper'

Мнение от hyper' »

noo e qka e
2 дена с едни френдове
РЪЧИЧКИТЕ СИ ИЗЖУЛИХМЕ И ЕЗИЦИТЕ да цъкаме заедно и да си лафим по скайпецо
ай карамаба мамасито чика
са ако и парите растяха по дърветата пръв съм за играта

:prte:
Аватар
maximalniq

Мнение от maximalniq »

Не реално, играта като изключим смотаните анимации при Third Person View е добра, но "добра" не стига да плащам всеки месец и първия да дам 100 кинта и, за да отключа другия клас да дам 160 кинта. Бягай... Много алчни...
Аватар
iziris
Чакам лънча на TESO

Мнение от iziris »

Последната бета отделих много време на крафт системата. Написах статия и направих видео за Българския фенсайт на играта.
Аватар
Найн Инч Нейлс
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Обратна връзка:

Мнение от Найн Инч Нейлс »

who cares about this shit
rosniak

Мнение от rosniak »

Ten Bears написа:who cares about this shit

Ей го и тоя олигофрен се обади.
Аватар
kaboom
В момента играе: С пъпа на баба ти

Мнение от kaboom »

То ако не те грабне в началото играта от къв чеп да и се зоря 30+ часа, че да и видя потенциала?
Аватар
Excess

Мнение от Excess »

Ще има ли друга бета? И БТВ играта я има pre-purchase за 48$
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Дайте да си говорим за upcomming MMOта. Кое чакате най-много в близък и в дългосрочен план?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
BaronZlovon
В момента играе: junglist

Мнение от BaronZlovon »

Gloria Victis и EQNext Landmark, ама като пуснат комбата.
TROVE и TUG също ги гледам с едно око.
по-добре пусни нова тема.
Spoiler for :
да си говориме :nod:
smoknchillnplayn
Deprivd
Обратна връзка:

Мнение от Deprivd »

mene iziris me drazni s tva 4e e tapag
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
Аватар
iziris
Чакам лънча на TESO

Мнение от iziris »

Deprivd написа:mene iziris me drazni s tva 4e e tapag
Пише се "тъпак"! Не ми пука за правописа но щом е лично ще се възползвам. Казано от човек с тоалетна чиния за аватар, направо си е комплимент за мен. И аз имам снимка на родното си място ;)

Сега по темата. Ето ви линк към всички филмчета направени от "tapag-a" и колегата му за изминалата бета. http://tesobg.com/novi-filmcheta-ot-betata/
Публикувай отговор