Guild Wars 2
Re: Guild Wars 2
Нещо не го разбрах това за акаунта с гилдийте и ДЛЦ дънджъните.Някой да ме светне?
+1 за всичко което си казал(+стархотния крафтинг и невероятния експлоринг) до момента в който посочваш някои неточни неща.Аренанет не са обявили официално че ще има дънджани като платени длц-та.Предполагам и ти четеш гуру форума и там се изясни,че този слух тръгна от едно зле преведено интервю във френски сайт.За създаването на герой ще има доста опции,показаното на геймском е само малка част от възможностите на Керакртър Криейшъна.В това отношение например играта е много по-добре от ТОР.Даже не се сещам за ммо с по-добра система(изключая АПБ).А това за акаунта и гилдиите е супер оферта-хем ще си си в някой сериозен гилд,хем ще можеш да си седиш и в някой малък от приятели.
Ами накратко за ДЛЦ дънджъните,по време на геймском един френски сайт интервюира Колин Йохансон(главен контент дизайнер) и той е споменал,че по-натаък в играта ще се пускат 5 ман дънджани като платени длц-та.В крайна сметка се оказа,че франсетата не са разбрали правилно и няма такова нещо.Triton написа:Нещо не го разбрах това за акаунта с гилдийте и ДЛЦ дънджъните.Някой да ме светне?
За акаунта и гилдиите-героя ти може да членува едновременно в няколко гилдии,като ще има меню от което да избира коя гилдия да представлява в момента и съответно ще вижда само нейния гилд чат и ще ползва нейните бонуси.естествено по всяко време ще можеш да превключващ между гилдиите.
- CallMeTheSnake
В същност, някой в един чатрум във ГеймбрейкърТВ прати линк, където един от дивелъпърите споменава включването на ДЛЦ-та. Може и да се е оказало невярно в крайна сметка, но съм 100% сигурен, че видях тази информация.
Е да,тая новина циркулира в интернет пространството,но да се надяваме,че няма да се окаже реалност,поне по форумите се прие много негативно от хората.Но това е бял кахър,тя да излезе играта пък... 
-
dr_gilotin
Така и така сме подхванали темата, искам да питам, ще има ли осъвременяване на БГ сайта
и там влизат ли хора още, и да питам смята ли се да се пуска тема с въпрос БГ-гилдия, знам че е много рано но ми е интересно.
Относно DLC-тата не вярвам да има такова нещо защото ще развали самия план на играта.
Според мен ще е като преди ще се пускат с по-големи пачове евентуално инстанции, а големите промени ще са с експандовете.
и там влизат ли хора още, и да питам смята ли се да се пуска тема с въпрос БГ-гилдия, знам че е много рано но ми е интересно.
Относно DLC-тата не вярвам да има такова нещо защото ще развали самия план на играта.
Според мен ще е като преди ще се пускат с по-големи пачове евентуално инстанции, а големите промени ще са с експандовете.
-
SniperDwarf91
- CallMeTheSnake
Ехх.. какви са тези роботи, модерни интерфейси и т.н.. никак не ми се връзва с останалата част от играта.. Норните в колиби, а тези с роботи и компютри - някак си не върви..
-
SniperDwarf91
Трети закон на Кларк:
Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.
Проработи при гномите в WoW, ще проработи и тук. Ако не друго, показва че въображението им се е развило. В Prophecies бяха вложени по-малко оригинални идеи отколкото в Хрониките на Нарния.
Всяка достатъчно развита технология е неразличима от магия.
Проработи при гномите в WoW, ще проработи и тук. Ако не друго, показва че въображението им се е развило. В Prophecies бяха вложени по-малко оригинални идеи отколкото в Хрониките на Нарния.
Много е яко как някакви хора, които знаят за играта точно толкова, колкото всички останали, твърдят "това ще е най-яката игра" и създават хайпа съпътстващ излизането на всяко ново ММО. След това всичките тези хора опищяват форумите на играта, че всъщност играта не е това, което те биха искали да бъде и с много драма от типа "никога повече игра на Arenanet/ncsoft/blizzard... и т.н" напускат безславно. А играчите, които остават да се кефят на играта са тези, които са приемали играта преди излизането и съвсем правилно - просто потенциално интересно заглавие, което се задава.
Щото просто играта всъщност никога не е точно това, което искаме и което е показано в бетата (конкретно за ММОРПГ жанра). Пък дали това, което се е оказала играта след излизането и ще ни хареса...
Като ММО ветеран познавам безброй подобни случки, както наживо, така и посредством форуми
.
Щото просто играта всъщност никога не е точно това, което искаме и което е показано в бетата (конкретно за ММОРПГ жанра). Пък дали това, което се е оказала играта след излизането и ще ни хареса...
Като ММО ветеран познавам безброй подобни случки, както наживо, така и посредством форуми
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
dr_gilotin
Драги съфорумци
Изтече инфо относно последната професия на така очакваната игра от нас Guild Wars 2 Това са ъменията на Mesmer:
Приятно гледане и анализиране
Приятно гледане и анализиране
Никакви съмнения нямаше за последната професия. А това пак е хубава новина, защото бетата приближава
-
SniperDwarf91
Eй за това говорим.Геймплеи фърстSniperDwarf91 написа:http://pc.ign.com/articles/121/1216828p1.html
http://www.arena.net/blog/dragon
Вече е официално, ще излезе тази година! А през февруари ще се канят само избрани представители на списания, сайтове и др.... Ще е хубаво и нашата ПЦ Мания да получи шанса да напише едно превю.
Вече е официално, ще излезе тази година! А през февруари ще се канят само избрани представители на списания, сайтове и др.... Ще е хубаво и нашата ПЦ Мания да получи шанса да напише едно превю.
http://www.youtube.com/watch?v=DAjgKGFc ... hu&list=SL
Тези почивни дни TotalBiscuit ще се включи в GW 2 Beta и ще пусне доста материал.
Тези почивни дни TotalBiscuit ще се включи в GW 2 Beta и ще пусне доста материал.
-
dr_gilotin
Да очакваме и на живо : Guild Ward CommunityShamancho написа:http://www.youtube.com/watch?v=DAjgKGFcKfM&feature=g-u-shu&list=SL
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
*thumbsup*Shamancho написа:http://www.youtube.com/watch?v=DAjgKGFcKfM&feature=g-u-shu&list=SL
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.