The official PCM футболен топик
Re: [Официална темъ] Световното !
И 2та отбора набиха епични греди. Браво на Шверцайците ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Reaching aural nirvana...
Испанците изядоха хуя на Хитцфелд този мач....Reflect написа:Испанците за момента ядат хуя на Хитцфелд този мач....Reflect написа:Испанците може да ядат хуя на Хитцфелд този мач....
Испанците ТРЯБВА да ядат хуя на Хитцфелд този мач....
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Reflect написа:
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Испанците се поизложиха. Но и тоя моуриньовски футбол който така лошо е завладял всичко живо не трябва да се подкрепя.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Източник: Reflect

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ще се реваншират... след като си изтрият осраните гъзове ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аха, южноамериканските отбори ще пострадат доста лошо...Аз написа:Ще се реваншират... след като си изтрият осраните гъзове
WeAreGettingClose
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
ГОЛЪТ !
DIEGO! WHOAH ! DIEGO ! WHOAH ! HE COMES FROM URUGUAY ! HE MADE THE SCOUSERS CRY !
DIEGO! WHOAH ! DIEGO ! WHOAH ! HE COMES FROM URUGUAY ! HE MADE THE SCOUSERS CRY !
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
ибати голът!
НОМЕР 1!
НОМЕР 1!
- bgKommando
- Обратна връзка:
- Дади
- Обратна връзка:
I approve !
Дузпата - малко измислена като цяло, поне според мен. Дори и да приемем, че ненужно си протегна крака, нападателя се гмурна яко. Така или иначе в НИКАКЪВ случай не беше за червен картон :-/
Дузпата - малко измислена като цяло, поне според мен. Дори и да приемем, че ненужно си протегна крака, нападателя се гмурна яко. Така или иначе в НИКАКЪВ случай не беше за червен картон :-/
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Ебаси майката, можеше да му спести чак червения картон, неволно го подкачи и то леко.
Много ме дразни тая масова практика като някой ти вкара нарушение да се проснеш кат чувал с картофи и да си придадеш изражение на агония, та да покажеш на съдията в каква болка си, независимо от силата на удара. Само веднъж от всичките над 100 фала от началото на световното съм видял човек, когото да фаулират и той да си остане на краката, а не да се върти и гърчи на земята в предсмъртни агонии, каквото и да са му направили. Не че винаги не е било така, ама сега с толкова много мачове наведнъж почва да ми прави впечатление. Все пак до момента няма мач от началото, който да не съм гледал.
Много ме дразни тая масова практика като някой ти вкара нарушение да се проснеш кат чувал с картофи и да си придадеш изражение на агония, та да покажеш на съдията в каква болка си, независимо от силата на удара. Само веднъж от всичките над 100 фала от началото на световното съм видял човек, когото да фаулират и той да си остане на краката, а не да се върти и гърчи на земята в предсмъртни агонии, каквото и да са му направили. Не че винаги не е било така, ама сега с толкова много мачове наведнъж почва да ми прави впечатление. Все пак до момента няма мач от началото, който да не съм гледал.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
На мен ми хареса - хубав, отворен мач и резултатен
Добро начало на 2 кръг!
Батко, мене ми стана некво гадно кат му дигнаха червения картон на тоя 
Reaching aural nirvana...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
И на мен, чак жал ми стана, той се разрева човека...Kamelot написа:Батко, мене ми стана некво гадно кат му дигнаха червения картон на тоя
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Дефакто спира 100% голово положение ... Както се видя нямаше засада. Независимо Суарез колко артистично се просва, директния червен е задължителен. Иначе единствено трябва да се радваме на такива мачове - вижда се че нивото се покачва.
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- Дади
- Обратна връзка:
И все пак - Diego ! WHOAH ! Diego ! WHOAH ! He comes from Uruguay ! He made the vuvuzelas cry !
Голмайстор на първенството засега
Да вкара още два-три на Франция и ще е перфектно 
едит:
бтв, утре французите може много да се изложат. Мексико изобщо не са лош отбор, особено ако ЧИЧАРИТООООО играе от началото
(да, пак ги урочасвам :Д)
Голмайстор на първенството засега
едит:
бтв, утре французите може много да се изложат. Мексико изобщо не са лош отбор, особено ако ЧИЧАРИТООООО играе от началото
(да, пак ги урочасвам :Д)
- Till.Lindemann
пълан ташак фурията, подцениха швейцарците, еднотипни атаки, едни и същи футболисти, просто супер
същата работа като бразилците снощи
а навас ако беше влязал още по късно, мед щеше да е, направо като си правехе смените в продължанието швейцарците, да го бяха пуснали тогава.луис арагонез
иначе браво на урусите, аз се надявах някак си по мъжки да играят черните, ама то при такива ситуации просто няма как.червение картон беше много пресилен, ама нали суарез затова е уругваец, да прави шоу, в аякс половината от времето го изкарва по гръб на тревата
същата работа като бразилците снощи
а навас ако беше влязал още по късно, мед щеше да е, направо като си правехе смените в продължанието швейцарците, да го бяха пуснали тогава.луис арагонез
иначе браво на урусите, аз се надявах някак си по мъжки да играят черните, ама то при такива ситуации просто няма как.червение картон беше много пресилен, ама нали суарез затова е уругваец, да прави шоу, в аякс половината от времето го изкарва по гръб на тревата