Яко ли е да имаш по 5 акаунта?krik написа:ЕБИ СИ МАЙКАТА В ЧЕРВАТА АРКАНУМ Е ОТ 2001 КРЕТЕН ИЗОСТАНАЛ
Dragon Age:Origins
Re: Dragon Age:Origins
ахахахахаWidowmakeR написа:Яко ли е да имаш по 5 акаунта?krik написа:ЕБИ СИ МАЙКАТА В ЧЕРВАТА АРКАНУМ Е ОТ 2001 КРЕТЕН ИЗОСТАНАЛ
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Той и Тормента е от '99, което го прави едва на 10 години, не на 20, следователно съм използвал някакви речеви похвати, които си прекалено слабоумен, че да осмислиш, а?krik написа:ЕБИ СИ МАЙКАТА В ЧЕРВАТА АРКАНУМ Е ОТ 2001 КРЕТЕН ИЗОСТАНАЛ
Не ни правиш впечатление на Oldschool геймър, това разбери. Не сме на по 15, че да не сме ги играли тези игри и тогава. Arcanum точно ми беше любимата игра на времето, превъртал съм я неведнъж, и все още мога да ти обясня за Sogg Mead Mug от Shrouded Hills, или как да изкараш Stillwater Beast-а, или пък да псувам по слабоумната идея Virgil да ти е компания почти цялата игра и накрая просто да си се върне в сектата, ей така, без особена причина, което беше достатъчно голяма дупка в сюжета, за да се надявам да осъзнаеш как и носталгията по тези игри оказва влияние на тъповатото ти мнение, че едва ли не са най-добрите. И срещу мен се появяваш ти, недораслото келешче, да ми се правиш на голям? Айде не ни занимавай с глупостите си, все пак си говорим за игри от различни десетилетия. И на мен любима игра завинаги си ми остава Fallout 2, но не обикалям по форуми да се правя на възрастен и да разправям как ех, вече не правят такива игри като на времето, а най-яките никой не ги е чувал.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Mass Effect бе също толкова епична и култова, но просто фентъзито се продава по-добре 
А спомняте ли си как голяма част от играещите Mass Effect се оплакваха че имало прекалено много говорене?
В Dragon Age не е по-различно - според мен и в двете игри е постигнат баланса между говор/битки, но никой не казва че говорът бил в повече.
А спомняте ли си как голяма част от играещите Mass Effect се оплакваха че имало прекалено много говорене?
В Dragon Age не е по-различно - според мен и в двете игри е постигнат баланса между говор/битки, но никой не казва че говорът бил в повече.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ако някой от партито ми в Dragon Age не УМРЕ както в Mass Effect, ще призная втората за на една идея по-добра.denik написа:Mass Effect бе също толкова епична и култова, но просто фентъзито се продава по-добре в момента
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
ALL HAIL THE KING BABY http://social.bioware.com/playerprofile ... gonage1_pc HOW ABOUT THAT SHIT да знаете че тва е няколко часа назад ама поне брони и оръжия са там
Dragon age определено е по-добра от mass effect.За КОТОР вече може и да се поспори и все пак едва ли ше я бие.Dragon age вече я играя сумати време и съм на нема и 20% от играта и ме сцепва супер многоNeon Black написа:Ако някой от партито ми в Dragon Age не УМРЕ както в Mass Effect, ще призная втората за на една идея по-добра.denik написа:Mass Effect бе също толкова епична и култова, но просто фентъзито се продава по-добре в момента
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
DA има доста повече диалози от MA.
Най-накрая стигнах достатъчно str да сложа blood dragon armor-a на някой:

ебати сайлонската каска
Най-накрая стигнах достатъчно str да сложа blood dragon armor-a на някой:

ебати сайлонската каска
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Абе и аз се поразходих с него, ама накрая нещо ми избъгяса, и каквото и да сложа на героя си продължаваше да се вижда същата броня и същите оръжия, та го разкарах.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз си нямам идея как и откъде да го взема. 
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Аз пък ходя без каската от сета, щото преди това имах една по-яка ( варварска, с рога
) и хем изглежда по-добре, хем дава по-хубави неща. А бонус ми дава и без каската.
джумерки
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Не знам пичове, ама бариерата е толкова завишена от тая игра, че просто не виждам шансове за конкуренция в близките доста години, освен ако сами не се надминат с Mass Effect 2, но все пак ше си държат монопола над RPG жанра, както всъщност и досега си го държат, може би (и дано!) докато ни побелеят косите.
Очаквах толкова много от тази игра, а тя не само не ме разочарова, ами на моменти ме и изненадва.
BioWare са богове.
Очаквах толкова много от тази игра, а тя не само не ме разочарова, ами на моменти ме и изненадва.
BioWare са богове.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Може би Diablo 3 ще я надмине, а може би не. Ще поживеем па ще видим. 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Абсурд. Ще я надмине по параметри, по които и CS я надминава. Роул плеинг елемента в роул плеинг играта Диабло е на минимум, като всичко се концентрира в hack&slash лайна.WidowmakeR написа:Може би Diablo 3 ще я надмине, а може би не. Ще поживеем па ще видим.
Но айде да не обръщаме темата на Дебило срещу Свещенните BioWare/Atari RPG-та, че става страшно...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Диабло и D&D рпг-тата нямат почти нищо общо и да се сравняват е смешно
аре мълчи ле неможе ли да се сравняват кво може тогава и двете са некви пичове с мечове маги измислен свят зло богове могат да се сравняват без проблем неможе да се сравнява диабло с батал филдWannabe написа:Диабло и D&D рпг-тата нямат почти нищо общо и да се сравняват е смешно
Ти се научи да пишеш парво ле уаркрафт и там са некви пичове с магии ле и мечове има и богове некви там але сравни ми го с драгон еидж кат си толко отворен леelianbg написа:аре мълчи ле неможе ли да се сравняват кво може тогава и двете са некви пичове с мечове маги измислен свят зло богове могат да се сравняват без проблем неможе да се сравнява диабло с батал филдWannabe написа:Диабло и D&D рпг-тата нямат почти нищо общо и да се сравняват е смешно
-
Ироничен комунист
И двамата не блестите с ума си