Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft
Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft
Сериозно?
СОУ "Железник".
СОУ "Железник".
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
И кой клас си ?
ПП пиши на лично да не спамим
ПП пиши на лично да не спамим
Ема ако го нямаше мап едитора,който толко много храниш,трудно щеше да я има дотаEmanuil написа:Реално погледнато дота не е продукт на близард ! Помисли малко !
Не спори с идиот - може и да не забележиш разликата 

Jorix написа:Ема ако го нямаше мап едитора,който толко много храниш,трудно щеше да я има дота
М/у другото да. Щеше да си цъкаш меле. То не че преди Дота не е имало АоС карти, но не господстваха.
Такава чикия си ударих днес, че по време на оргазъма разтегнах бедрен мускул
!!!

Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Айде, темата стана офтопик.
Абе форума няма ли игнор функция? Онова приятели-врагове thingy в потребителския панел? Показвате му среден пръст, бухвате го в /игнор и ще спре.

Абе форума няма ли игнор функция? Онова приятели-врагове thingy в потребителския панел? Показвате му среден пръст, бухвате го в /игнор и ще спре.

The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
- YamiRaziel
- Обратна връзка:
Защо изобщо мрънкате и циврите не мога да разбера ?
Blizzard затварят единствено пиратските сървъри които правят пари от играта им.
Съмнявам се да им пука за останалите 10000 сървъри които спокойно си съществуват кой с 1 играч, кой с 1000.
Никой в този форум не може да ме убеди, че вие които не играете в оригиналния сървър, защото не ви се плаща, давате пари за пиратски сървър!
Следователно защо мрънкате само без дори да се информирате малко ?
Вашите безплатни сървъри са просъществували до сега и ще съществуват и занапред.
Мир.
Blizzard затварят единствено пиратските сървъри които правят пари от играта им.
Съмнявам се да им пука за останалите 10000 сървъри които спокойно си съществуват кой с 1 играч, кой с 1000.
Никой в този форум не може да ме убеди, че вие които не играете в оригиналния сървър, защото не ви се плаща, давате пари за пиратски сървър!
Следователно защо мрънкате само без дори да се информирате малко ?
Вашите безплатни сървъри са просъществували до сега и ще съществуват и занапред.
Мир.
Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
Gipo написа:Такава чикия си ударих днес, че по време на оргазъма разтегнах бедрен мускул!!!
И аз съм имал подобни случаи, бтв!

evil knows no good
И за тея дето хранят близард че били еврей щот си затваряли безплатните сърварите - ми не знам как може да ги наричате еврей за тва при положение че те са може би единствената фирма която си пусна ммо-то с отворен код (т.е да могат да се правят сървари).И 100% тва не е било без да искат
А бе Jorix, ти чуваш ли се с отворен код да си пускат игрите? Ти знаеш ли въобще какво значи отворен код?
YamiRaziel, ти въобще прочете ли нещо от писаното или дава направо от първия пост да дигнеш вече умряла тема?
YamiRaziel, ти въобще прочете ли нещо от писаното или дава направо от първия пост да дигнеш вече умряла тема?
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Не ест.Имах предвид че лесно се правят сървариSentry написа: Ти знаеш ли въобще какво значи отворен код?
УоУ съкз хард 

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Jorix написа:Не ест.Имах предвид че лесно се правят сървариSentry написа: Ти знаеш ли въобще какво значи отворен код?
Еми вместо да се излагаш можеше да го напишеш така направо
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ха боли ме изложих се пред некви лимони като тебе голема работа
- YamiRaziel
- Обратна връзка:
1. Темата не беше умряла, а си беше на първата страница.
2. Sentry ти как мислиш дали ще седна да чета 12 страници спам ? Прочетох първите 2-3 в които още обсъждахте играта, а не чуждите майки.
3. Да не би да съм излъгал нещо в миналия си пост ?
2. Sentry ти как мислиш дали ще седна да чета 12 страници спам ? Прочетох първите 2-3 в които още обсъждахте играта, а не чуждите майки.
3. Да не би да съм излъгал нещо в миналия си пост ?
Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
3 дена не е писал никой в нея - значи си е доста поумряла. Иначе не- не очаквам да си прочел всичко, но просто след първите две-три страници темата отиде на майната си и адски много се изчерпа от към смислено съдържание. Това, което си казал в поста си е един начин да се погледне на нещата, тук няма вярно или невярно, но просто сега ще се почнат още десет страници простотии и затова се скарах(един вид).
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
-
- В момента играе: Assassin's Creed
World Of Warcraft Lich king
Fifa 08 - Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Сбогом !!! Да бе да всички са с нови ИП - та !!!
Love Someone !!!
-
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
uNreaL_mAn написа:Сбогом !!! Да бе да всички са с нови ИП - та !!!
Е да не мислиш че ще просперира дълго.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Ще си умра от кеф като затворят всички сносни пиратки и останат само официалните сървъри. ;р
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq