Кой с какво е обут?
Re: Кой с какво е обут?
Пич, напомняш ми на един друг пич, дето му взехме шапката и той тръгна да ни вика "много сте готини" с насълзени очи, скри се зад блока и почна да реве 
You sick bastards, leave the crybaby alone!bYbonЪъЪъ написа:Пич, напомняш ми на един друг пич, дето му взехме шапката и той тръгна да ни вика "много сте готини" с насълзени очи, скри се зад блока и почна да реве
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Т'ва вие ли сте били бе мамка ви?!Къде ми я запиляхте шапката тогава?bYbonЪъЪъ написа:Пич, напомняш ми на един друг пич, дето му взехме шапката и той тръгна да ни вика "много сте готини" с насълзени очи, скри се зад блока и почна да реве
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Highroller, само исках да те питам дали си носиш панталона в ботите Кензо ?
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
Що си мислите че всички които са различни от вас са олигофрени?Sеbastian написа:Highroller, само исках да те питам дали си носиш панталона в ботите Кензо ?
Не всички. В случая става въпрос само за Хайролър. Пък и той не е различен. Има хиляди клонинги като него... За жалост...Jorix написа:Що си мислите че всички които са различни от вас са олигофрени?
LOVE & PEACE!!!
ае Дрисльо,нямаш ли пишка да си играеш,ми е занимаваш още с тая тъпа тема!Highroller написа:Ама сте и остроумни мишки.
Не ти ли стигна хейта който изяде мамаму стара !!!
ако нямаш решение на проблема,значи си част от него
- VALEN7INVS
- Цар
Ръцете долу, чергарино!Angie's Love написа:Мммм... Като видя такива обувки ме навяват едни мисли..... :gracho:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Автора,мри,мри,мри!!!
Кензо...лол.
БТВ,тия денилки,ако решиш да биеш боц с тях направо не ми се мисли...
Кензо...лол.
БТВ,тия денилки,ако решиш да биеш боц с тях направо не ми се мисли...
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
кеца е много мръсен и ма е срам да ги показвам, така че...+1пост
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Highroller, дре'е ми за чепиците ти. Нали пияния ти баща ще забрави газта на тъпия ви газов котлон пусната, докато те изнасилва някоя поредна вечер, та кат' си пали цигара след като ти е разпрал необърсаното анусче ш'ти изгорят чепичките, със 'се и осакатената ти майка и недоносената ти сестра. ^^
Най ми е жал за на баща ти ракията. Ама нищо, върху горящите ти останки аз ш'си варим ракия, та да знам, че е имало някаква полза от нещастното ти съществуване...поне докато не я изпикая.
Най ми е жал за на баща ти ракията. Ама нищо, върху горящите ти останки аз ш'си варим ракия, та да знам, че е имало някаква полза от нещастното ти съществуване...поне докато не я изпикая.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Мr.Anderson
И той току що описа детсвото си ,явно пожарната бързи са били щов си жив още. Всъщност сега разбрах защо кълнеш толко пред монитора - щото си толко обезобразен от пламъците че те е срам да излезнеш.The Grim Reaper написа:Highroller, дре'е ми за чепиците ти. Нали пияния ти баща ще забрави газта на тъпия ви газов котлон пусната, докато те изнасилва някоя поредна вечер, та кат' си пали цигара след като ти е разпрал необърсаното анусче ш'ти изгорят чепичките, със 'се и осакатената ти майка и недоносената ти сестра. ^^
Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
- Highroller
хахаха раята да се *б* в г*за 
Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
Дъ Кид, не знам защо съчувстваш на фешънчето... 
Лорде, пери едно циклене на паркета в коридора поне, че с този изтъркан паркет...
Лорде, пери едно циклене на паркета в коридора поне, че с този изтъркан паркет...
- VALEN7INVS
- Цар
Ей, резако! ;рHighroller написа:хахаха раята да се *б* в г*за :lol:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS