FORUM:The video game (Character Screenshots)
А може ли да направиш некакъв бос като мене да стреля нещо от оня работа
или поне скин за некакви ботове човечета
(ама пак да стрелям през оная работа
)
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
- shub niggurat
- Обратна връзка:
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Дюд, в тоя епизод вие ще гледате през моите очиКирилица написа:Леач ами твоя герой
П.П. Трябва ми някой да направи нискополигонен модел на заек (за админа). Някой да може? На мен нещо не ми се отдаде:/ Xsayzer...anyone?
Принципно ми трябва в .x (това е DirectX формат), но става и в 3DS, щот мога да го конвертирам. За предпочитане е в .x формат. Има една много добра програма - GameSpace, но за съжаление разполагам само с лайт версия и не позволява да се сейват модели тежащи повече от 500 триъгълника.Nhaz'Ul написа:В какъв формат ти трябва? С каква програма ще го обработваш?
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
Готови са: creator, Кирето, Хамелеона (трябва му качулка), Деник (малко текстурата), Дист, Ориндж Лейбъл (да вземе да си каже кой модел му харесва повече), Варгготх (и той няма да е зле да каже какво мисли за модела), Pennywise е почти готов, Ледник също. Има още, които не са готови, щото няма да участват в тоя епизод. Дай ми някаква друга картинка, щото аватара ти не мога да го докарам и щом можеш давай насам реплики! Много са важни.Sashakiss® написа:Засега кои форумци са готови?
П.С.
Дежа Рьогарде: Мен ке ме има ли.Ако трябва някакъв саунд от мене, откликни.
ТРЕБЕ МИ МОДЕЛ НА ЗАЕК ЗА АДМИНА! creator, ако може да се заеме с озвучаването на някоя своя реплика.
Играта скоро ще е готова...само се притеснявам, че няма да ви хареса:/ А най-мразя, когато не мога да направя нещо, като хората:/ Ошасявам се, че ще се плюе, като FPS-а на един друг форумец...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Шегуваш ли се бе, с всички идеи , сцени и лафове , с кефа дето ще сме вътре.. т'ва ще донесе по-голямо удоволствие и от най-размазващия фпс дето сме виждали. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq