Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
d4rk.1nside
- В момента играе: на бизнесчета
- ---
- Обратна връзка:
@Firzen, bgshare.com ;p
15:00
Връщам се от плуване. Баня Мадара ноо мизерно.. вече 4-5 ден мъжката съблекалня е наводнена.. преобличаме се на трибуните. Мисля да се направя едно кафенце и да го откарам на релакс.. деба и времето.. какво друго да правиш?
Нещо не знам кво ме удари, слушам vocal house chart или нещо такова.. боза, боза, ма циклеж
15:00
Връщам се от плуване. Баня Мадара ноо мизерно.. вече 4-5 ден мъжката съблекалня е наводнена.. преобличаме се на трибуните. Мисля да се направя едно кафенце и да го откарам на релакс.. деба и времето.. какво друго да правиш?
Нещо не знам кво ме удари, слушам vocal house chart или нещо такова.. боза, боза, ма циклеж
Ебаси отвратителното време. И то баш сега за кормуването... Снощи цяла нощ валя зверски.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Дъждът не пречи да излизаш, ако имаш волята...
Вчера примерно бях на мач, днеска пак ше се мотам насам-натам.
Демек, неприятно е, но не е болка за умиране. Има къде-къде по-неприятни неща.
Вчера примерно бях на мач, днеска пак ше се мотам насам-натам.
Демек, неприятно е, но не е болка за умиране. Има къде-къде по-неприятни неща.
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
- Till.Lindemann
Някой да отиде до магазина да ми купи хляб
Времето продължава да е най-ужасяващото, не е спряло да вали от сутринта и гърби и и и и и
ГЛАДЕН СЪМ, УМИРАМ ОТ ГЛАД!!! А нямам пари за две доставки
Must... steal... food... Или да убия някого и да изям трупа му! *гледа наляво*
Времето продължава да е най-ужасяващото, не е спряло да вали от сутринта и гърби и и и и и
ГЛАДЕН СЪМ, УМИРАМ ОТ ГЛАД!!! А нямам пари за две доставки
Must... steal... food... Или да убия някого и да изям трупа му! *гледа наляво*
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Това е. Дъждът направи първата си и последна тактическа грешка.
Часът бе 19:00, времето - вражеските снаряди не спираха да падат около нас, същинска война, буквално се опитваха да ни залеят с военното си надмощие, но ние не отстъпвахме. Бункера държеше, а ние - заедно с него.
Трети ден не можем дори да отстъпим, толкова свирепи са нападенията.
19:05 - Има раздвижване във вражеските линии - като че ли... не може да бъде... да, прегрупират се! Ура-ура! Сега или никога!
19:29 ... *сяда доволен на стола* Охаа! Ето на това му се вика НАТЪПКВАНЕ! Слава на всеки Бог! Дъжда намаля за няколко минутки, но ни отвори достатъчно добър прозорец да отидем до магазина и да напазаруваме... *сълза потича от лявото око* Загубих дясното си око в битката, но си струваше! Тотално си струваше, победа победа
А сега - мога спокойно да се насладя на каквото ми хрумне да скучая. Дори на самата скука ^^
Часът бе 19:00, времето - вражеските снаряди не спираха да падат около нас, същинска война, буквално се опитваха да ни залеят с военното си надмощие, но ние не отстъпвахме. Бункера държеше, а ние - заедно с него.
19:05 - Има раздвижване във вражеските линии - като че ли... не може да бъде... да, прегрупират се! Ура-ура! Сега или никога!
19:29 ... *сяда доволен на стола* Охаа! Ето на това му се вика НАТЪПКВАНЕ! Слава на всеки Бог! Дъжда намаля за няколко минутки, но ни отвори достатъчно добър прозорец да отидем до магазина и да напазаруваме... *сълза потича от лявото око* Загубих дясното си око в битката, но си струваше! Тотално си струваше, победа победа
А сега - мога спокойно да се насладя на каквото ми хрумне да скучая. Дори на самата скука ^^
Ahhh, she looked into your jingles,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Браво, браво, прекрасно!Existence написа:Това е. Дъждът направи първата си и последна тактическа грешка.
Продължавай да пиеш дъждовна вода от канчето в банята!
И се наяж, че започна да халюцинираш!
ПП: Щастлив съм, че утре няма да сме на даскало. За всички съм щастлив.
- ---
- Обратна връзка:
19:40
от 18:00 нямаше ток.. ше им еба майката на енергото.. тука има доста наводнения (в долната част на владая), на един френд оградата била паднала.. каменна ограда.. O.O
Не смея да излизам.. до се играх пасианс, ама не на компютъра, нали няяше ток.. много яко lol..
// и разбира се пуснах си l2, дигнах левъл и сървъра умре
от 18:00 нямаше ток.. ше им еба майката на енергото.. тука има доста наводнения (в долната част на владая), на един френд оградата била паднала.. каменна ограда.. O.O
Не смея да излизам.. до се играх пасианс, ама не на компютъра, нали няяше ток.. много яко lol..
// и разбира се пуснах си l2, дигнах левъл и сървъра умре
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Прибрах се.Направих нелоша снимка долу, тепърва ще правя нощни.Утре ще си платя количката, която поръчвам от САЩ, в същото време майка ми ще ме черпи една, която ще ми доставят по нета...Чувствам се добре.Отивам за ядене, да зъпълна кефа.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Till.Lindemann
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Kyosho Lamborghini Countach LP500R 1:18
http://www.kyosho.com/eng/products/diec ... _id=100499
Тая хубавица
А тая, която майка ми ще ме черпи е тази
http://www.modelissimo.de/Onlineshop/Mo ... mmer=20684
Адски симпатично IXO в 1:43 на доста добра промоция.15 евро надолу в цената
И докато се наслаждавам на тия страхотни die-cast модели, гледайки моята колекция ( превъртам си едно Porsche GT2 1:43 на Cararama между пръстите ) поздравявам всички с Crydamour & Jordi Jaybee - Ibiza Megamix 2006.mp3 - педалски микс от полупедалски песнички, ама весел
Без Make a move on me и Jealousy де 
http://www.kyosho.com/eng/products/diec ... _id=100499
Тая хубавица
А тая, която майка ми ще ме черпи е тази
http://www.modelissimo.de/Onlineshop/Mo ... mmer=20684
Адски симпатично IXO в 1:43 на доста добра промоция.15 евро надолу в цената
И докато се наслаждавам на тия страхотни die-cast модели, гледайки моята колекция ( превъртам си едно Porsche GT2 1:43 на Cararama между пръстите ) поздравявам всички с Crydamour & Jordi Jaybee - Ibiza Megamix 2006.mp3 - педалски микс от полупедалски песнички, ама весел
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!