Приключенията на Турски Бор

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Stranen

Мнение от Stranen »

Това го рисувам само и единствено със Paint :D
()_()
(^.^)
().I.()
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Gramoten написа:Това го рисувам само и единствено със Paint :D

Браво даваи следващ брои аз ще рисувам за цигани :)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Stranen

Мнение от Stranen »

Ам ся нещо не съм накеф ама тия дни ще го напрая .... дай ти да видиме кво ще измислиш :)
()_()
(^.^)
().I.()
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Gramoten написа:Ам ся нещо не съм накеф ама тия дни ще го напрая .... дай ти да видиме кво ще измислиш :)

До довечера ще съм го направил :)
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Stranen

Мнение от Stranen »

Ето това ще бъде следващото ми творение - Думуз човекоядната бреза. BEWARE OF DUMUZ!
Изображение
Мисля да е по извратено от всякога :lol:
()_()
(^.^)
().I.()
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Искам следващия път да пуснеш два епизода наведнъж. :o
Този дет се опълчи на Бора, Доган ли беше.
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Можеш да почерпиш вдъхновение от тук :arrow: http://www.dinowax.com/FNF5.php :wink: :twisted:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Disturbеd написа:Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било :
1. Ако го види някой турчин и разкаже на всичките си приятели турци - няма да им е хич кеф.
2. Ако някой турчин направи същото - на нас няма да ни е хич кеф.
Стига с тея пуберски простотии, всеки има право да живее като останалите, освен пълните кретени. А аз познавам доста свестни турци, които са големи пичове. Айде моля ви се, стига простотии.

П.П. Не целя да обидя никой. Ако щете продължавайте, но спор мен е една голяма селска проява.

http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361
Дали не е взаимно?
Аватар
Nhaz'Ul
Обратна връзка:

Мнение от Nhaz'Ul »

Disturbеd написа:Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било :
1. Ако го види някой турчин и разкаже на всичките си приятели турци - няма да им е хич кеф.
Стига с тея пуберски простотии, всеки има право да живее като останалите, освен пълните кретени. А аз познавам доста свестни турци, които са големи пичове. Айде моля ви се, стига простотии.

П.П. Не целя да обидя никой. Ако щете продължавайте, но спор мен е една голяма селска проява.

Само не го казвай на някой турчин, на турски "пич" значи копеле.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

TheGuardian написа:

http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361
Дали не е взаимно?

Да се шриравняваме на това ниво ли? С каква цел?

@Nhaz'ul
Знам, но те достатъчно добре говорят български, за да го разберат в контекста ;)
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

омг, някой е откраднал акаунта на адаша ?! :shock:

Това не е Disturbеd :!: :?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Не бе ебаваш се О.О
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Не бе, честно :) Не успях да позная те позная, каква е тази любов и мир от теб :o
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ледник

Мнение от Ледник »

The Chameleon написа:Не бе, честно :) Не успях да позная те позная, каква е тази любов и мир от теб :o

Пролет е, а и Диста е човек. :oops:
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Не, просто има време и моменти за лиготии, а там кога бех писал онова не беше такъв...
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Кога ще излезе първия брой на това чудо Думуз ?! :shock: но си мисля, че няма да може да замести Бора :wink: все пак бора е класика :)
Пука ми, че ми дреме
Аватар
ass

Мнение от ass »

А представете си колко забавно ще е, ако дадат сайта по БТВ Wink Хич не се и съмнявайте, че е възможно... Стига само някой турчин или туркофил да повдигне въпроса, да добави още някой сайт, някоя новина и... Грамотния ще си има разправии с медиите и "какво ви подтикна да го направите" и "какво против турците имате (напалм)?" Така че... хич не е забавно когато това стане Smile

чудя се как не е станало още, you are all sick sick .....
btw това законно ли е ???
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Разбира се, че не е - дискриминация е.
Stranen

Мнение от Stranen »

Стига с ръсизма, ето ви нещо наистина извратено и дебилско :lol:
Изображение
()_()
(^.^)
().I.()
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

Продпочитам турски бор