Приключенията на Турски Бор
-
TheGuardian
Disturbеd написа:Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било :
1. Ако го види някой турчин и разкаже на всичките си приятели турци - няма да им е хич кеф.
2. Ако някой турчин направи същото - на нас няма да ни е хич кеф.
Стига с тея пуберски простотии, всеки има право да живее като останалите, освен пълните кретени. А аз познавам доста свестни турци, които са големи пичове. Айде моля ви се, стига простотии.
П.П. Не целя да обидя никой. Ако щете продължавайте, но спор мен е една голяма селска проява.
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361
Дали не е взаимно?
Disturbеd написа:Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било :
1. Ако го види някой турчин и разкаже на всичките си приятели турци - няма да им е хич кеф.
Стига с тея пуберски простотии, всеки има право да живее като останалите, освен пълните кретени. А аз познавам доста свестни турци, които са големи пичове. Айде моля ви се, стига простотии.
П.П. Не целя да обидя никой. Ако щете продължавайте, но спор мен е една голяма селска проява.
Само не го казвай на някой турчин, на турски "пич" значи копеле.
В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
Руска мъдрост
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
TheGuardian написа:Disturbеd написа:Пичове, не че нещо, може да ви прозвучи като параноя, ама моля ви се, махнете го тоя сайт... Представете си какво ще стане като го види някой турчин... Аз нямам нищо против турците като нация, а ако някой тучин направо същото с "Български бор" на вас няма да ви е кеф, нали? Стига селянии, беше интересен, сега започна да става банален... Пича избива турци без никакви явни причини.. А и не виждам каква заплаха са турците за българите... Поне да беше "Цигански бор" - по-добре. Не е хубаво така да се гаврите, помислете какво би било :
http://www.varna-sport.com/?pg=ViewNews ... 1173249361
Дали не е взаимно?
Да се шриравняваме на това ниво ли? С каква цел?
@Nhaz'ul
Знам, но те достатъчно добре говорят български, за да го разберат в контекста
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
А представете си колко забавно ще е, ако дадат сайта по БТВ Wink Хич не се и съмнявайте, че е възможно... Стига само някой турчин или туркофил да повдигне въпроса, да добави още някой сайт, някоя новина и... Грамотния ще си има разправии с медиите и "какво ви подтикна да го направите" и "какво против турците имате (напалм)?" Така че... хич не е забавно когато това стане Smile
чудя се как не е станало още, you are all sick sick .....
btw това законно ли е ???
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
- Disturbеd7470
- Обратна връзка: