tanasi написа:Еее баси, мойте хора пак ги няма, аз му писах на Chemical, че ако продължава да не ми отговаря, ще си искам служебна победа
Ае,Tanasi да играеме.
Krissan написа:1/4
Van [Atalanta] - C2
C2 - Van [Atalanta]
Може да почвате 1/4 финалите

FELIX написа:я много бъързо бе... успех на всички!
ъ, май няма да има ваканция за София или поне само за 10 училища (и съм сигурен че моето не е между тези)
tanasi написа:tanasi : FlipSide 5:2
Не лош мач, той ме поведе, а аз обърнах и така... А за мача с Никола - беше по-добрия на терена и спечели заслужено![]()
Айде, още една победа ми трябва и се класирам, ако има някой да играеме тая вечер да пише и да не излиза веднага ако не му отговоря, че сега ще си правя пица
Pileto написа:FlipSide май е Chemical, а Никола е Immortality!
А иначе Танаси мен не ме търси незнайно защоаз го търсих 1-2 пъти, но не ми отговори...
хах да бре са ше видиш тиtanasi написа:Pileto написа:FlipSide май е Chemical, а Никола е Immortality!
А иначе Танаси мен не ме търси незнайно защоаз го търсих 1-2 пъти, но не ми отговори...
Викаш събрал си ми страха аЕми не е нарочно, просто ти нямам icq, а skype-a както казах не получавам повечето съобщения... Миналата седмица разбрах с 6 дена закъснение, че Слави ме е адднал
![]()
Krissan написа:1/4
Van [Atalanta] - C2
C2 - Van [Atalanta]
Immortality [FC Seoul] - Stream [Watford]
Stream [Watford] - Immortality [FC Seoul]
FELIX [Hearts] - Alan Smith [Crystal Palace]
Alan Smith [Crystal Palace] - FELIX [Hearts]
The Master [Shefield] - Makaron4o [Real B]
Makaron4o [Real B] - The Master [Shefield]
Може да почвате 1/4 финалите

baboll написа:кога ще свършва този турнир и ще започва новия защото искам да се запиша
Има многозначителна грешка във нашата група ... Мачът със стифлер е много важен!Защото той ако ме победи се класира ,аз ако го победя се класирам аз и ако завършим на равно се класира Крисън та има значение
П.П Мачът ще си го играем утре защото днеска денят ми е ....