За лица над 18 години!

Вашите разкази и истории
Публикувай отговор
Аватар
junglist*

Мнение от junglist* »

Не,няма да има.....са доволни ли сте?!Всяко 2-ро мнение в тая тема е"Айдее бе,искаме продължение"!!!Айде спрете се малко.
+++
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Какжо стана с новата част :?: :?: :?: Изобщо ще има ли такава :nooo: :nooo: :nooo: :nooo: :nooo: :gredande: :disbelief: :notfair: :notfair: :notfair: :notfair: :notfair: :notfair: :notfair:
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Тая тема я пренебрегнах още при третия пост в нея, но опеределно е имало какво да се види. :lol:

Умрех от смех, изпростехме, отъпехме...

:twisted: Изображение :twisted:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Браво бе направо ме разпра от смях :live: :live: :live:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
INFinit
Обратна връзка:

Мнение от INFinit »

Сигурно ми е станало нещо, защото и аз много се смях! Глупаво и просташко ама смешно!!!
Disturbed``````
Местоположение: При скарата и бирата. Понастоящем - Пловидв - залата по фехтовка.(Бах, че дълго :) )
Обратна връзка:

Мнение от Disturbed`````` »

За всички хакери :

Ako ti izpolzva6 hak
ey sega te pretrepah
6alqlqlqlqlqlqlqlqlq
mama ti 6e naeba
mnogo zdravo vuv gyza
6alqlqlqlqllqlqlqlqlq
ti sega si otidi
i 4ekiq si nabiy
6alqlalalalqlqlqlqlq
6toto qko si eban
no si sy6to i nasran.
Tam ta ra ra ram tam TAM TAM !!!

АХАХАХАХА! Тва не съм го писал аз, но го намерих в датата! ЛЕЛЕ! :lol:
Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
IDontForgive

Мнение от IDontForgive »

Уоу!!... радвам се че ви харсва толкова :) И BTW ще има други части.
Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
Аватар
TheUnknownOne
Обратна връзка:

Мнение от TheUnknownOne »

Миналата седмица някой мина през общия форум, в който аз предимно пиша, и каза :

"А така, стойте си в общия, не идвайте в творческия..."... май Фрешка беше,
и аз нали си помислих "Я да вида какво има в творческия... може би наистина има интелегентни хора..."
ЗЕМИ ТУО :)
ЗЕМИ ТОЯ ЕБЛЬЮ....пфффф
Какво е това ве хора, тва тема ли е ? тва поезия ли е ? каква е тая гавра със всичко дето е свято :)

И после ше ми викат Да си стоя в общия... хахаа... аз мисла да се паза с тамян от творческия вече ;)

Пийс
Изображение
Drum'n'Bass Addict
http://www.hmsu.org
Leach

Мнение от Leach »

Това е просто размазва6то! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Цепи мрака! :lol: Продължи нататака,4е много
ме радва! :lol: :lol: :lol:
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

TheUnknownOne написа:Миналата седмица някой мина през общия форум, в който аз предимно пиша, и каза :

"А така, стойте си в общия, не идвайте в творческия..."... май Фрешка беше,
и аз нали си помислих "Я да вида какво има в творческия... може би наистина има интелегентни хора..."
ЗЕМИ ТУО :)
ЗЕМИ ТОЯ ЕБЛЬЮ....пфффф
Какво е това ве хора, тва тема ли е ? тва поезия ли е ? каква е тая гавра със всичко дето е свято :)

И после ше ми викат Да си стоя в общия... хахаа... аз мисла да се паза с тамян от творческия вече ;)

Пийс

Minalo e pokrai poezia.... Nito stypka, nito ritym nishto... Samo poslednite dumi na edin red se rimuvat s poslednite ot sledvashtia... No e zabavno. DO niakade....

Skapan kirilizator.....
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Dark_Hart

Мнение от Dark_Hart »

Невероятно лирическо произведение!!!!!!! :twisted: Вазов пасти да яде :twisted: :twisted: !!!!
Make war not love
Аватар
На баба дрискоча

Мнение от На баба дрискоча »

Dark_Hart написа:Невероятно лирическо произведение!!!!!!! :twisted: Вазов пасти да яде :twisted: :twisted: !!!!

Що па пасти :?:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Имало едно време "хит.бг"...В това чудо се намирали мнооого вицове.Историките за Еблю били любимите на много юзъри, но изведнъж авторът им се уморил и спрял да измисля нови...Имало и един ламер във форума на ПС Мания, който се казвал IDontForgive..та този ламер случааайно попаднал на историиките за Еблю, и тъй като много го изкефили просташките римички във "творбата", решил че няма да е зле да поплагиатства с точност 200%.Копвал,пействал,копвал,пействал и дошъл момента в който нямало повече епизодчета.КРАЙ.

Случайно да забелязвате, че темата е от Октомври 2004, и че през последните шест страници няма нищо смислено?!?!?!Стига сте я изравяли, защото й отмина времето, няма продължения и т.н..Тцтцтцт..
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
IDontForgive

Мнение от IDontForgive »

Слушай какво шибяняк миришещ, тези работи са лично МОИ!!!!!! казвал съм го и преди и сега ще ти кажа - много обичам такива цигани като тебе, дето се чудят за какъв член да са хванат! ЗЕМИ УМРИ В ПИКОЧ БЕ ОЛИГОФРЕН!!! Майкати ше изтърбуша ако още един път споменеш подобна пумия по мой адрес!!! Ебаси миришещия боклук.... ДОРДЕ ТИ СТИГА АКЪЛА Е НЕЩАСТНИКОООООООООООООООООООО!!!! ИМАМ 112 ръкописни листа с това нещо бе сопол!!!!! КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА КАЗВАШ ЧЕ НЕ Е МОЕ БЕ ЛЕКЕ!!!!!!!

ЗЕМИ СИ ПРЕГРИЗИ ТОПКИТЕ И СКОЧИ ПОД ФАДРОМА!!! ЕБАЛ СЪМ ТЕБЕ И РОДАТА ТИ!!!!!
Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
Аватар
EviL

Мнение от EviL »

IDontForgive - класика синко класика :) Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб .
Злото винаги ще е по-силно !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
Аватар
Strabron

Мнение от Strabron »

IDontForgive написа:Слушай какво шибяняк миришещ, тези работи са лично МОИ!!!!!! казвал съм го и преди и сега ще ти кажа - много обичам такива цигани като тебе, дето се чудят за какъв член да са хванат! ЗЕМИ УМРИ В ПИКОЧ БЕ ОЛИГОФРЕН!!! Майкати ше изтърбуша ако още един път споменеш подобна пумия по мой адрес!!! Ебаси миришещия боклук.... ДОРДЕ ТИ СТИГА АКЪЛА Е НЕЩАСТНИКОООООООООООООООООООО!!!! ИМАМ 112 ръкописни листа с това нещо бе сопол!!!!! КАДЕ СИ ТРЪГНАЛ ДА КАЗВАШ ЧЕ НЕ Е МОЕ БЕ ЛЕКЕ!!!!!!!

ЗЕМИ СИ ПРЕГРИЗИ ТОПКИТЕ И СКОЧИ ПОД ФАДРОМА!!! ЕБАЛ СЪМ ТЕБЕ И РОДАТА ТИ!!!!!

Абе младеж я по-полека с обидите. Това тука да не ти е някаква селска махала? Я се овладей и престани да плещиш глупости. Не на всички ни е приятно да четем такива простотии. :evil:
a.k.a. Bad Dog
Без бой не казвам, с бой забравям...
МНОГО ЯК STAR WARS РАП
IDontForgive

Мнение от IDontForgive »

EviL написа:IDontForgive - класика синко класика :) Не че искам да ти казвам нещо но ако използваш такива думички в даскало не се очудваи защо вашите те пляскат всяка сутрин за отскок . Аз лично на тяхно място даже бих те и приспивал по същият начин . Както и да е . Видяхме лирическите ти способности и всички богове да са ми напомощ - няма желание да ги виждам отново . Аиде сега почиваи в мир и нали разбра докато не станеш поне седми клас подобни думички да не съм чул от теб .

Седми клас... стииига е! Батка! Странно, но май у нас имам диплома за завършено висше образование. Брях! В седми клас сигурно са ми я дали. Беш'ли мааму?!
Ти май не излизаш често а? Или май въобще не си виждал слънце? Защото ако беше излизал поне един път в месеца щеше да усетиш , че "вулгарния" език си е нещо нормално. Ама какво ти обяснявам, продължавай да си живееш в измисления ти свят и спри да мърмориш глупости, защото индивиди ,представящи се за "умни, хитри и всезнаещи" като тебе не ми се нравят. Почивай в мир, мрак и миризма СИНЕ!!!
Аватар
като тревата

Мнение от като тревата »

IDontForgive,ти си жалък.
Огъната трева
Изящна извивка
На тъгата
Аватар
slim_k

Мнение от slim_k »

Embrace написа:IDontForgive,ти си жалък.

Това би било подобрение .
Непрощаващия , не знам висшист ли си или не , но в живота на всеки човек настъпва един период в който осъзнава някои прости истини , като например баналната приказчица за магарето и магарията , която ни разиграваш от няколко месеца . И на 30 да си , акъла ти още е на 16 годишен селянин .
http://wkoz.net - rap shit 24/7
Аватар
Love`Gun

Мнение от Love`Gun »

Embrace написа:IDontForgive,ти си жалък.

може да е жалък но темата стана 13 страници :shock:
Публикувай отговор