Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Игри за PC
Публикувай отговор

Намерихте ли това което търсихте ?

Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)
22
56%
Все още съм в процес на Издирване !
17
44%

Общо гласове: 39

Аватар
Ev1L[DeV1L]™
Обратна връзка:

Мнение от Ev1L[DeV1L]™ »

PROTOSOON написа:www.arenabg.com!!!!!!!
на мене ми трябва сървър не самата игра
суууз
Аватар
Mad Hatter
Обратна връзка:

Мнение от Mad Hatter »

games.online.bg
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
Chocho
Обратна връзка:

Мнение от Chocho »

KRIS_4Y написа:lan
Малее , към която фирма си им кажи да се гръмнат ! :shock:
Аватар
Раскольников
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons

Мнение от Раскольников »

Значи трябва ми една малка игра.Нарича се space monkey или star monkey търсих я в еврото,арената и техно линка но нищо не намерих .
Някои ако може да ми даде линк ще съм му много благодарен.
Благодаря предварително.
Lets have a black celebration

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
Аватар
[SS]
Обратна връзка:

Мнение от [SS] »

raZiel{47} написа:Значи трябва ми една малка игра.Нарича се space monkey или star monkey търсих я в еврото,арената и техно линка но нищо не намерих .
Някои ако може да ми даде линк ще съм му много благодарен.
Благодаря предварително.
Сори немога да ти помогна аре обади ми се утре за Blood Omen1 към 13:00
I IGNORE YOU!
As I close my eyes, I feel it all slipping away.
I COME TOWARD YOU!
We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

http://rack5.free.evro.net/free2/inhmn/Games/ тука съм ъплоаднал стар монкето фаила е монкеи.рар има и други такива забавни игрици в таз директория препоръчвам ти да тестваш AirStrike3D.rar то е като монкето ама с хиликоптер и по добра графика ина4е самото монкеи има втора част която се казва Ultra Assault и можеш да я намериш някаде из фритата лично аз сега немога да я ъплоадна щото свърши мястото в рак 5
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Аве аре кажете ми куестове които са малки (варвят под DOS) :? :? :?
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

{{RAZBIVACHA}} написа:Аве аре кажете ми куестове които са малки (варвят под DOS) :? :? :?
Еми знам доста малки куестове,но задължително ли е да са под ДОС.Мого да ти препоръчам супер куестове.
Аватар
Gergi

Мнение от Gergi »

Пробвай Monkey island 1-тя е под дос и е супер яка,обче немога да ти помогна къде да я търсиш...
Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Задалжително да са под ДОС.Искам страшни. :twisted: :twisted: :twisted:
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

{{RAZBIVACHA}} написа:Задалжително да са под ДОС.Искам страшни. :twisted: :twisted: :twisted:
Пет дни странник-това е твоята игра!Хем е куест,хем е страшна,хем (май че) е за ДОС!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

{{RAZBIVACHA}} написа:Задалжително да са под ДОС.Искам страшни. :twisted: :twisted: :twisted:
The Last Express върви под ДОС и е супер яка игра. Това ми любимият куест. Обаче не мога да ти дам линк, защото никъде я няма. Даже питах тука в тая тема за линк понеже ДжазДжак искаше да я играе ама не ми дадоха :cry: .
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

Indiana Jones написа:
The Last Express върви под ДОС и е супер яка игра. Това ми любимият куест. Обаче не мога да ти дам линк, защото никъде я няма. Даже питах тука в тая тема за линк понеже ДжазДжак искаше да я играе ама не ми дадоха :cry: .
Хе-хе,нещата се променят,времената се менят :lol: Виж тук ,ама май е демо.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Аве намерих я.Аве даваите нещо по-малко 1-20 мегабаита! :D :D
(Не приемайте че имам бавна вразка просто ми харесват по-стари игрици!) :D :D
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

JazzJack написа:
Indiana Jones написа:
Хе-хе,нещата се променят,времената се менят :lol: Виж тук ,ама май е демо.
Нещо не ще да тегли.
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

{{RAZBIVACHA}} написа:Аве намерих я.Аве даваите нещо по-малко 1-20 мегабаита! :D :D
(Не приемайте че имам бавна вразка просто ми харесват по-стари игрици!) :D :D
Пет дни странник ли си намерил?Тя е само 1 мегабайт.
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Аве изтеглия е тя ме запали пo този вид игри.Аиде даи де!! :D :D :D :D
Аватар
JazzJack
Обратна връзка:

Мнение от JazzJack »

{{RAZBIVACHA}} написа:Аве изтеглия е тя ме запали пи този вид игри.Аиде даи де!! :D :D :D :D
Линк за играта ли имаш предвид?
Ето скрийншот:
Изображение
Кратко ревю:
Това е един изключителен шедьовър на Ben Croshow(Yahtzee), известен повече със Rob Blanc серийте.За разлика от другите му игри, които са повече хумористични, в "5 days a stranger" ще ви посрещне една серизона и страшна атмосфера.Вие сте Трийби - един "джентълмен крадец", както вие самият се определяте.Един ден разбирате, че последният собственик на имението на Дефо е загинал и потегляте към него със мисълта да откраднете нещо от къщата и да се изнесете набързо.Е не всичко става по план и се оказвате заключен в къщата, където разбирате, че не сте сам, а ще имате за компания още няколко души.Сега в продължение на 5 дни, ще трябва да намерите изхода от къщата и да оцелеете.Сюжета е определено силната част на 5 days a stranger, и докато играех постоянно се чудех какво ще следва след малко.Като минуси могат да се определят графиките и дължината на играта, която е доста кратка.Но като за безплатна игра толкова :).Ами друго няма какво да добавя.Просто на мен играта ми хареса много и я превъртях на един дъх :).Препоръчвам я на всички куест фенове!
И най-накрая линк
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Неможеш ме разбереш!!!!!Аз я превартях!!Искам линкове за други подобни на нея с една дума:страшни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Аватар
DukeNukem
Обратна връзка:

Мнение от DukeNukem »

Аре кажете ми ве!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
Публикувай отговор