Баш Гад написа:пусни една снимка на тоя нос с пиърсинг ве дееееееа

Баш Гад написа:пусни една снимка на тоя нос с пиърсинг ве дееееееа

Симо написа:снощи
пиян
без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
ахахаха това са на Морката fuck my life моментите :ДStylized Corpse написа:да ви налитат само гейове после![]()
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Dante написа:Курво, ако щеш ми вярвай, ама в момента имам най-бруталната комбинация от разстройство и запек...............
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Admiral General Till написа:
махам фейса, койт лъскал, лъскал
Какъв беше смисълът да й закриваш само очите?Милуш написа:Аз пък си писах до късно с мацката с пиърсинга на нослето и тя като си легна, взе да ме ръчка през телефона.Междувременно една мацка от малките в даскало ми писа и аз я сбърках с една нейна адашка.Spoiler for :
Стана оукъурд.
But now it's fine.