Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) 61-65 - самият край на арката не ми хареса, но като цяло екскурзията беше наистина яка.
Time Bokan 24 ep. 1 - някакви странни скокове в продукционното качество. Въведението, екшъна и опаковката на историята са доста добре нарисувани и анимирани за кодомо заглавие, но пък съжета за Клео и Патра е хем лошо написан, хем лошо нарисуван. Определено Yatterman 2008 е по-доброто шоу от двете.
Та както там, а и в цялата поредица, основната атракция на Time Bokan 24 са безбройните тъпи лафчета и игри на думи, а сеютата са на литри кофеин. Исторически Time Bokan е първопроходеца с идиотските тематични mech-ове и триото злодеи, които са по-близки на публиката от главните герои. Yatterman е подобреното копие.
Аз понеже не съм гледал никое друго Time Bokan го чувствам доста яттерманско, а част от лафовете, както и поне едно сеют са директно от там.
Определено под очакванията ми, но се забавлявам с него, а и продукцията е на YTV - с техните идиотии човек свиква и дори може да се пристрасти.
WWW.Working!! ep. 1 - същият хумор, но с доста по-различни персонажи. Засега върши работа.
Имаше кратко камео от Таканаши-кун, в което не видях особено значение.
Kuromukuro ep. 26 - аз вече успях да разлюбя анимето в предната серия, а и тук не видях особени причини да си променям мнението.
Единственото ценно нещо в епизода - новите съоръжения, които виждаме в края.
В крайна сметка по-интересно и красиво от директния му mecha конкурент Macross Delta, но не и нещо, което да запомниш.
91 Days ep. 12 - за мен свърши в нищото. Някакви там мафиоти се изпостреляха - чудо голямо. Пропуснаха възможността да кажат нещо интересно по темата.
Между другото твърде буквална трактовка на гангстерска война - невъзможни количества употребени муниции.
Стандартното "Отмъщението не води до нищо хубаво." беше съкратено на "Отмъщението не води до нищо.". Сценаристите са нямали топките или желанието да напишат истинска вендета?
Kaijuu Girls: Ultra Kaijuu Gijinka Keikaku ep. 1 - кавай-десу и нищо повече. То и в 5 минути съвсем нискобюджетна анимация, какво може видиш?
Nijuu Mensou no Musume ep. 20-22 - краят и на това шоу не успя да ме впечатли. Както писах и преди - има правилния сетниг и елементи, но историята и героите са ми тъпи.