P.S. Ако не ме домързи, тази вечер ще пусна снимката в цял размер и още няколко.

M174K4 написа:гадноемо
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
The Chameleon написа:Изглеждаш много отслабнал.. О_o
Firzen написа:Аз и teh лейка - сами:
http://img102.imageshack.us/my.php?imag ... ikavk7.jpg
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Ледник написа:Физиономията ти е ТОЛКОВА ПЕРВЕРЗНА!
Кефиш ме, човеко!Пич си. Къде учиш?
Sentry написа:Firzen, сериозно ти казвам, 1 към 1 си с един тип от Шумен подвизаващ се под прякора Мухата
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."
човeк написа:Мисля, че е качил няколко килца![]()
Ледник написа:Аз се обръснах вчера и сега приличам на Цензура още повече от обикновено. Но ти се държиш. Кефиш! Хвала на такъви хора!