Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
-
stoian_flaisa_
Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ!
е аз си се и иссрах едно хубаво щот хубав човек лоши неща в себе си не държи ахаха
много обичам лайното като е грамотно и си знае и си излиза само без много уговорки и се чувстваш видимо по-лек и пречистен ............. това е от хубавата храна която поемаме с тебе без мазнотии после ламното да те омаже целиа до ушите ахха а
много обичам лайното като е грамотно и си знае и си излиза само без много уговорки и се чувстваш видимо по-лек и пречистен ............. това е от хубавата храна която поемаме с тебе без мазнотии после ламното да те омаже целиа до ушите ахха а
рънътъ прай борбътъ ......... ама си трябва и ЗОБ !!!!!!!
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
ахахахаха какво говориш бе стоианей луд луд маниакална батка е стоианчо 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
След като прочетох всичко наоколо, ще взема да тръгна на фитнес ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
За начало ше глеам Пумпинг айрон![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
За начало ше глеам Пумпинг айрон
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
-
фитнес-маняк
- В момента играе: исбутване на 45 граджсова лек преса сас акцент варху ватрешната част на бедрата
браво барво радвам се че толкова мн хора се вдахновиха покраи мене и стоиански и решиха да се запишат на фитнес вече сам сигорен че форома ниама да се напални сас путиовци наркомани и педали (освен гипо и дер мейстер и ониа педераски доктор сас свештите
)
тренираите йако и правилно момчета и запомнете ТРИАБВА ИАДЕНЕ и NO PEIN NO GEIN
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- Till.Lindemann
два дена съм без лаптоп и усещам, че ми се отразява добре - вчера правих гръб, досега чистих България, след малко отивам да карам колело...не е зле
-
stoian_flaisa_
а така МОНКА ти си истински тигар и знаеш как стоят нещата
технологичниа прогрес е враг номер 1 на обществото верно че много се улесняваме с тиа машини обаче замислете се ..... едно време човек е живял навън и се е калявал в дъжд, кръв пот и студ и огън .... бил е здрав а само един здрав физически човек би могъл да лувува да си набавя храна и човек е отключвал своя потенциал чрез допир с най-първородните си инстинкти ....... били сме БЛИЗО ДО ЗВЯРАТ В НАС САМИТЕ
прогреса води до мързел застояване и стагнация я си представете ако нямаше коли колко хора щяха да имат естествено нацепени крака примерно нали
технологичниа прогрес е враг номер 1 на обществото верно че много се улесняваме с тиа машини обаче замислете се ..... едно време човек е живял навън и се е калявал в дъжд, кръв пот и студ и огън .... бил е здрав а само един здрав физически човек би могъл да лувува да си набавя храна и човек е отключвал своя потенциал чрез допир с най-първородните си инстинкти ....... били сме БЛИЗО ДО ЗВЯРАТ В НАС САМИТЕ
прогреса води до мързел застояване и стагнация я си представете ако нямаше коли колко хора щяха да имат естествено нацепени крака примерно нали
ей, stoian_flaisa_, много си тъп и ше те счупааааа.
-
stoian_flaisa_
ей хюмне не ми се натегай като глист на буца само бе смешко
наеш ли къв 5метров гист ше ти набутам в анусчето.
-
фитнес-маняк
иаж на маика си прогинлия кур от аноса на мартвиа си башта
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
днеска кежуъл разходка на стоп до пловдив и обратно
кефец
не бях ходил там
p.s. кофти за волейбола
това ни беше най-големия шанс за квалификация за олимпиадата... в останалите турнири няма да играем пред наша публика и ще е още по-трудно
кефец
не бях ходил там
p.s. кофти за волейбола
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Ебаси загубеняците дето сме ![[Arrow] :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Бях на мача и виках, атмосферата беше безумна и невероятна! Като на огромен концерт. Жалко за момчетато, излязоха с двояки чувства, не бяха докрай мотивирани както фитнес манияците във форума. Сега играем още един мач и сме на Олимпиада. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
-
фитнес-маняк
не не са мотивирани като нас плаштат им прекалено много и те се лигавиат те разрошават телата си сас алкохол и наркотизи и ходиат на дискотеки вместо да тренрат опорито затова като излизиат са срам за нациата
много е ниско нивото
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Ниско било нивото... Момчетата смазват наред. Вчера се издъниха, факт. Личеше си им, че бяха демотивирани и разконцентрирани, обаче ако се стегнат - нямат спирка. Ей това най-много ме дразни в отбора ни - имаме потенциал да сме МНОГО ГОЛЕМИ, обаче не си дават зор. Или пък излизат с ниско самочувствие и изхода е логичен.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
-
kamengtaiv
- n00b playa
Не става само с ядене ! Трябва и АКЪЛ !!!!тренираите йако и правилно момчета и запомнете ТРИАБВА ИАДЕНЕ и NO PEIN NO GEIN
Тоалетен маг написа: ebaha sestra ti momche
-
фитнес-маняк
много иасно маняк както казва един от наи големите в балгарскиа култоризам тошко тодоров ако иа ниама врузката между мусколи и мозак нештата никога ниама да се получат 
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Момчета, без химия мо'ем ли да станам фитнес бог като вас?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
-
Жувотновъд
Твърдо НъЕ!Милуш написа:Момчета, без химия мо'ем ли да станам фитнес бог като вас?
-
фитнес-маняк
еми боби трудно ште е патиат е мн тежак но както винаги сам казвал ти имаш ген да станеш мистар ОЛИМПИА триабва просто да спреш да просиш от маика си пари за дрога и да почнеш да просиш за тренировки
Mi alma te llama
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina
Vien en mi cama
Quiero amarte
Dulce nina