Е онзи ден пращах индиферентни СМС-и на една позната румънка. Тя ебе близо до Букурещ. Ама не е стриптизьорка
Форуме, BRAIN Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ!!111
Re: АААА! ПЦМ Е ИЗОЛИРАНА ЗОНА ЗА МЪЖЕ!
Напоследък трудно ви разбирам какво искате да кажете, нещо става в мен, ама ще ебеш ли? Успех във всеки случай. Ако може, бих ти пожелал да ебеш brunetttefir3 направо, ама така че да мъстиш
Е онзи ден пращах индиферентни СМС-и на една позната румънка. Тя ебе близо до Букурещ. Ама не е стриптизьорка![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Е онзи ден пращах индиферентни СМС-и на една позната румънка. Тя ебе близо до Букурещ. Ама не е стриптизьорка
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
- Admiral General Hurf
- Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Мне. :дCrеаt0r написа:ама ще ебеш ли?
Гледам Челси - Барса с една от най-близките ми приятелки (По скайп, за жалост), която е най-върлата фенка на барселона, която познавам. А аз съм на другия лагер. И се притеснявам, че като нищо, ако вземе че се разтрои много ще си го изкара на мен. В случая пухеният чехъл е метафора :д
Ше му еба майката на тоя рефер, в този ред на мисли.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- - Алминатора -
опитвам се да свикна с новите си съседи
имат навика да местят неща в 1 през нощта
а към 3 обичат да се карат
и това доста често се повтаря
блокът уж е тухла, ама е от тухлите ново строителство, демек звукоизолационните й качества са близки до тези на панела
както и да е, имам чувството, че са си взели апаратамента до нас само да идват да се ебат тука, но досега нито един път не съм ги чувал да се ебат. виж, битовите им скандали са ежедневие.
веднъж се стигна до там в продължение на 30 минути от стената до мен да излизат писъци женски "помощ, помощ, убиец, помощ помощ", следвани от мъжко боботене "миличко, ама моля те, ще извикат полиция"
и наистина щях, защото това беше вторият ми ден в този апартамент. единственото, което ме спря, беше заключението, до което достигнах - ако тая наистина я колеха, нямаше да има сила пищи 30 минути без спиране. пък и никой убиец няма да я остави да пищи така. оказах се прав
сега в момента също се карат (02:24 през нощта)
луди
блокът уж е тухла, ама е от тухлите ново строителство, демек звукоизолационните й качества са близки до тези на панела
както и да е, имам чувството, че са си взели апаратамента до нас само да идват да се ебат тука, но досега нито един път не съм ги чувал да се ебат. виж, битовите им скандали са ежедневие.
веднъж се стигна до там в продължение на 30 минути от стената до мен да излизат писъци женски "помощ, помощ, убиец, помощ помощ", следвани от мъжко боботене "миличко, ама моля те, ще извикат полиция"
и наистина щях, защото това беше вторият ми ден в този апартамент. единственото, което ме спря, беше заключението, до което достигнах - ако тая наистина я колеха, нямаше да има сила пищи 30 минути без спиране. пък и никой убиец няма да я остави да пищи така. оказах се прав
луди
САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
Все аркадаши сме...!
- Admiral General Hurf
Спрели хора. Старите ми съседи бяха така.
Новият ми съсед, който се нанася в понеделник е няк'ъв 29годишен охранител в дискотека, фитнес маняк.
Може ли веднъж да не се чувствам като в селското поп-фолк нощно заведение, когато някой реши да наеме съседната половина от къщата?
Новият ми съсед, който се нанася в понеделник е няк'ъв 29годишен охранител в дискотека, фитнес маняк.
Може ли веднъж да не се чувствам като в селското поп-фолк нощно заведение, когато някой реши да наеме съседната половина от къщата?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
lo`o mi e si syn piqn
май не се пишеше така, но много се отрезах у строежо. деба тия текили
май не се пишеше така, но много се отрезах у строежо. деба тия текили
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
хаха, все едно говориш за моите бивши съседи. само че те освен, че местеха разни неща и се караха постоянно през нощта, дъщеря им имаше бебе, с което идваше събота и неделя и постоянно ревеше и тропаше, а сина им беше чалгар и постоянно правеше чалга купони с ужасно силна музикаДжони Спагети написа:опитвам се да свикна с новите си съседи
и наистина щях, защото това беше вторият ми ден в този апартамент. единственото, което ме спря, беше заключението, до което достигнах - ако тая наистина я колеха, нямаше да има сила пищи 30 минути без спиране. пък и никой убиец няма да я остави да пищи така. оказах се прав![]()
луди
- Till.Lindemann
хаха
комшията до нас е някъв майстор и непрекъснато оправя нещо. една седмица си режеше дограмата(което става за половин час принципно). през уикенда една дочаква да стане 10 или да мине 4 и почва с къртача. като реже плочки с циркуляра в площадката на етажа също е доста епично. от тия дето се карат също имаме, ама рядко, пък и са доста над нас, може да мине за усилен телевизор дори. чалгари също имаме, ама се задържам рядко у нас вечерно време и не ги засичам много. кучета доста ме нервят, щото повечето си ги гледат по терасите и като почнат да си лафят посред нощ става някъв ад.
комшията до нас е някъв майстор и непрекъснато оправя нещо. една седмица си режеше дограмата(което става за половин час принципно). през уикенда една дочаква да стане 10 или да мине 4 и почва с къртача. като реже плочки с циркуляра в площадката на етажа също е доста епично. от тия дето се карат също имаме, ама рядко, пък и са доста над нас, може да мине за усилен телевизор дори. чалгари също имаме, ама се задържам рядко у нас вечерно време и не ги засичам много. кучета доста ме нервят, щото повечето си ги гледат по терасите и като почнат да си лафят посред нощ става някъв ад.
те всички женки са лудите фенки на Барса
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Admiral General Hurf
Оян съм, не знам дали ми е лошо, ама въобще не ми е до нищо.
Я тибя МУСТАК
Аз само когато съм ояан не ми е лошо, иначе винаги ми е лошо.
МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
- Admiral General Hurf
При мене е така с амфетите.Depraved написа:Аз само когато съм ояан не ми е лошо, иначе винаги ми е лошо.
Деба тия амфети. Като жените са, обичам ги и ги мразя.
А'е да пиеме тия дни?
Я тибя МУСТАК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
как пък може да шмъркаш тея боклуци? само 1 херц ти остава ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Admiral General Hurf
Принципно не ги шмъркам. Ама напоследък имам поне по една серийка месечно, което ме притеснява.
Я тибя МУСТАК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
gwen stefani е моят метамефтамин
天皇陛下万歳。。!
- Admiral General Hurf
Браво на тебе, аз съм тъпо мързеливо копеле и без такива средства не мога да се вдигна да свърша каквото и да било.
Я тибя МУСТАК
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
ей, че ви опяваме некой ден 
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
кой от пцм че умре първи, аре да залагаме 
天皇陛下万歳。。!
- Admiral General Hurf
От вас искам само да ми дойдете на погребението и да пеете "Гробищата" by kireto.
Я тибя МУСТАК
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Искам като умра с тленните ми останки да нахраните 2-3 дечица в Африка. Днес ми извадиха зъб и цял ден съм в кофти настроение. А вчера очаквах да съм супер изкривен от афтъра джам, обаче against all odds, бях супер щастлив, с една приятелка пихме по биричка и се сцепихме от смях, а после бях решил да го карам някво чилнато и звъня на един комшия, който ме покани у тях да пафнем козче. Обаче като отидох до тях, той вече беше свил и т.н. и отпрашихме из центъра, където си строших тиквата отново. Тая вечер обаче съм читав, лайк а бос. 
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!