княжево е ебати циганския квартал
но спрямо люлин сигурно има кой да го нарече безопасен, да
Бате, допреди месец най-сериозното, което можеше да ти се случи тук беше да ти скочи бездомни куче, или да те хване пиян дядка и да ти заговори за соца. И мангали нямаше.Captain Hero написа:ааа той затва нахъсва ся че ше ги чупи![]()
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Нареди се на опашката, след Симеон и преди Асеневци.Dante написа:Mустак, хубаво е, че сещаш от време на време за най-добрия си приятел, който по цял ден си лежи и умира от тъпотия.
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Е не е ли Княжево там дето на светофара винаги има мангали които искат да ти чистят джама?Hurford написа:Бате, допреди месец най-сериозното, което можеше да ти се случи тук беше да ти скочи бездомни куче, или да те хване пиян дядка и да ти заговори за соца. И мангали нямаше.Captain Hero написа:ааа той затва нахъсва ся че ше ги чупи![]()
Сега крадат, убиват, хероин продават... да им еба Цензурата майна.
Искам да имам HK G36 и лиценз да убивам.
Дисте, брато, много ме радваш.
Къде на светофара бе? о.о Да не говориш за горнобански, олсо ноун ез бул. Никола Петков, дето минават рейсовете за драгалевци? Там е циганска махала.Captain Hero написа:
Е не е ли Княжево там дето на светофара винаги има мангали които искат да ти чистят джама?![]()
Тех си ги има откак се помня, даже отпреди да изкарам книжка и да ходя всеки ден до университета през там.
Tо надолу има по-културни места де, например оня пластичен хирург дето си паркира Prowler-а пред клиниката. Че и нови блокчета се пръкнаха нейде зад кривия магазин за ламби. Сигурно е готино. Но винаги се мяркат каручки по централните места. И то от години. Иначе не само от теб чувам че Княжево има доста сносни местенца, тъй че вярвам, ама се пак за да стигнеш до тях сигурно трябва и през гадните да минеш...
по какво учиш лудHurford написа:А'е стига толкова учене за тая вечер, заболя ме глава. Лека, форум, пожелайте ми да мога да спя.
Бе на Борис и околовръстното светофара дето мангалите мият джамовете на колитеHurford написа: Къде на светофара бе? о.о Да не говориш за горнобански, олсо ноун ез бул. Никола Петков, дето минават рейсовете за драгалевци? Там е циганска махала.
Аз живея между КН, Владая и Бояна, на 200-тина метра от входа към панорамното откъм Цар Борис. 10-ти километър, шибания сфинктер на географията™ (При женския манастир).
I sense AIDS related products.Crеаt0r написа:Половопредавани инфекции
имуностимулатор