Fenrir написа:Не е лесно си културен.... -.- Аз преди половин час се прибрах от урок по биология, слушам Гардиън и Меноуор и до края на деня ще тъпея пред компа. Че нямам и игри, мама му!Я кажете нещо да цъкам.
Как минаха митозата и мейозата?
Екстра!;р
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Nocturno написа:Защо всички се сещат за това колко добър (или пък съответно лош) е бил човек, след като той умре или като го блъсне кола, или като влезе в комуна и т.н. ?
От 5 дни се прибирам от работа(18:30) , къпя се (18:50) , ям (19:20) , лягам на спя (19:30) . Не бях виждал майка ми от 3 дни , а баща ми от 2 , а уж живеем в една къща ;Д Прая кинти , а нямам време да ги похарча .. Дамн утре (събота) е последният ми ден във фирмата .
П.С: А да и да спомена , че ме болят 70% от тялото . Не , че ще го наклоня на някой с моето всекидневие или ще го развалнувам , но аз да си кажа ;д .
Aber selbst nachdem ich dass zugebe
Gibt es keine Katharsis....
Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Beautevil написа:От 5 дни се прибирам от работа(18:30) , къпя се (18:50) , ям (19:20) , лягам на спя (19:30) . Не бях виждал майка ми от 3 дни , а баща ми от 2 , а уж живеем в една къща ;Д Прая кинти , а нямам време да ги похарча .. Дамн утре (събота) е последният ми ден във фирмата .
П.С: А да и да спомена , че ме болят 70% от тялото . Не , че ще го наклоня на някой с моето всекидневие или ще го развалнувам , но аз да си кажа ;д .
Същото... Тотално съм разбит... Супер се кефя, че ми останаха 5 работни дни и могат да ми лапат кура и шефа и колегите !
Stand And Fight
Live By Your Heart
Always One More Try
I’m Not Afraid To Die
Stand And Fight
Say What You Feel
Born With A Heart Of Steel
Пак седя по клубове...ебало си е мамата, в нас имам една лагава pentium двойка...и нет няма.Приберем ли се, ще цъкам WarCraft 2 и ще мечтая за металика догодина.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Hurford написа:Пак седя по клубове...ебало си е мамата, в нас имам една лагава pentium двойка...и нет няма.Приберем ли се, ще цъкам WarCraft 2 и ще мечтая за металика догодина.
War 3 тръгва на PII безпроблемно, have it in mind
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga